Oma koti puhtaan valkoinen!

Tässä lupaamani pieni kuvapläjäys kotoamme.

IMG_6376.JPG

Tuolit Kartell Louis Ghost ja LouLou, silkkiverhot Villa Stockmann
IMG_6378.JPG
Peilit Ikea Mongstad
IMG_6374.jpg
Eero Aarnio – Puppy, Ikean Bestå-kaappi, Pentik Rondo valaisin Deco varjostimella

IMG_5964.JPG
Nahkasohva Bellus, matto Osta Carpets Rhapsody, jalkavalaisin Ellos

Eli seinissä sävyä, muuten aikaslailla valkoista.
Tummempi harmaan sävy (näkyy esim. sohvan takana) on Tikkurilan K488

tikkurila_k488.gif

ja vaaleampi Tikkurila G488.

tikkurila_g488.gif

Jippii, onnistuin lisäämään kuvat! Lisää tulossa viikonlopun aikana.

Nyt pikkuneiti yöunille ja sen jälkeen hyppään saunan lauteille! Viettäkäähän rentouttava perjantai-ilta!

9 kommenttia “Oma koti puhtaan valkoinen!

  1. Anonyymi: Kippuraoksat on ostettu Stockmannin kukkaosastolta. Olen nähnyt niitä myös kukkakaupoissa ja kerran Ikeassakin. =D

  2. Okei, kiitos 🙂 entäs tiedätkö myydäänkö noita kannellisia stockmannin lasipurkkeja enää, joita on esimerkiksi tässä postauksessa (jonka sisällä on joulupalloja): <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.blogspot.com/2011/10/avan-huone-uusi-jarjestys.html&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.blogspot.com/2011/10/avan-huone-uusi-jarjestys.html</a&gt; . olen itse yrittänyt etsiä mutten ole löytänyt enkä nettikaupastakaan löytänyt :/

  3. Anonyymi: Nettikaupassa ei tällä hetkellä ole. Myymälä tarjontaa en tiedä, mutta voithan laittaa sähköpostikyselyn Stockmannin asiakaspalveluun ja vaikka liittää siihen sen kuvan mun blogista. Sen maljan nimi oli vaan karkkikulho, ja stockalla niitä on varmaan 7 eri mallia ja kokoa…. =DToi malja on ollut monta kertaa loppu verkkokaupasta, mutta aina on jossain vaiheessa tullut lisää. Toivotaan että nytkin tulisi! =D

    1. Saana: Tarkoitatko sohvan vieressä olevaa nukkamattoa? Se on Osta Carpetsin Rhapsody-matto jota myydään mm. Stockmannilla ja Askossa. Pyöreä eteisessä oleva matto taasen löytyi aikoinaan Hobbyhallista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *