Olohuoneemme sisustus!

Tässä tuoreita kuvia olohuoneestamme. TuplaKupla löysi paikkansa kaappien päältä ja Rondo sai väistyä toistaiseksi tv:n viereen. Edelliseen postaukseen viitaten tälläiseltä siis näyttäisi ulkoapäin myös se tv:kaappi. Vaihtaisin vain tuollaisen kaksi ovisen korkean kaapin kahteen matalaan jotka sijoittaisin päällekkäin ja tv jäisi siihen väliin. Tällä hetkellä tv on ikkunan edessä…. ei hyvä…

IMG_6416.JPG
IMG_6424.JPG
IMG_6442.JPG
IMG_6451.JPG
IMG_6472.JPG
Ihana Puppy!

10 kommenttia “Olohuoneemme sisustus!

 1. Se sun Ikean suunnittelukuva vain näytti aika hurjalta. Eihän toi oikeasti ole paha eikä todellakaan näytä siltä kuin olisi pelkkää kaappia koko seinä. Hyvä, että sai nähdä, miltä se oikeasti näyttää sitten. :)t. Irina

 2. Irina: Olisi kiva jos tuohon Bestå-suunnitteluohjelmaan saisi lisättyä somisteita, valaisimia yms. Kiva että kuitenkin tykkäsit! 😀

 3. Ajattelin ehdottaa että tekisit muistakin blogeista tutun postauksen jossa voit käyttää esim 500 euroa johonkin tiettyyn nettikauppaan, mitä ostaisit. Siis kotijuttuja tietysti tarkoitanSini

 4. Sini: hyvä idea, laitetaan korvan taakse. Mieleeni tuli heti muutamakin eri nettikauppa vaihtoehto joten saatan toteuttaa niitä useammankin. 🙂

 5. Anonyymi: Juu kerrostalossa asustellaan. Ollaan kyllä viihdytty hyvin mutta olisihan sellainen valkoinen rapattu moderni kivitalo merenranta tontilla tosi kiva! 😀

 6. heips, saakohan näitä juttujasi vielä kommentoida kun ollaan jo vuodenvaihteessa? Aivan mielettömän ihana koti Teillä!! Olisin kysynyt noista olohuoneen matoista /matosta, mistä olet ne hankkinut ja ovatko ne luonnonvalkoiset, valkoiset vai beiget? muistatko yhtään mikä on nukan korkeus kun näyttää tuo mattojesi nukka niin tuuhealle ja upealle 🙂 kiitos ja hyvää Uutta Vuotta 2012 mama

 7. Tuike: Tottakai saa kommentoida! 🙂 Olkkarin matot ovat Osta Carpetsin Rhapsodyt. Ostopaikka Stockmann. Mattojen sävy on puhtaan valkoinen ja luonnonvalkoisen väliltä, aavistuksen lämpimään taitettu valkoinen. Samaa sävyä kuin Ikean kalusteissa käytetty valkoinen (Malm, Bestå, Lack…) (sehän on hieman lämpimämpi). Maton korkeus on noin 2,5cm. Jos nukka-karvat suoristaa taivastakohti niin noin 5cm. Laitan sulle linkin Stockmann.comiin missä tarkemmin tietoa matosta:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Osta-Carpets-Rhapsody-villasekoitematto/74045/11459/11392/11441?itemId=31783Matto&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Osta-Carpets-Rhapsody-villasekoitematto/74045/11459/11392/11441?itemId=31783Matto</a&gt; on tosi helppohoitoinen ja lika ei tartu juuri lainkaan (meillä koira). Pysynyt ihan uudenveroisena vaikka ollut käytössä yli vuoden. Suosittelen! &amp;lt;3

  1. Love: Hihii. 😀 <br />
   <br />
   Rondoja on nykyään kaksi ja molemmat ovat makkarissa yöpöydillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *