Ikea-tuotteiden tuunausta!

Löysin sivuston jossa ihmiset ympäri maailmaa tuunailevat Ikean kalusteita. Mahtavia ja nerokkaita ideoita! Suosittelen lämpimästi tutustumaan sivustoon, itse ihastuin makuuhuone-osioon!

http://www.ikeahackers.net/

Full+bed-746321.jpg
MALM-SUKLAALEVYSÄNKY
makeuptable1-773067.jpg

EKBY HYLLY-MEIKKIPÖYTÄ
SAM_0061b-792910.jpg
BERTIL-TUOLISTA TEHTY VAATEREKKI
1-754062.jpg
RIBBA-KEHYS LED-VALOTAULU
IMG_3166-734170.jpg
KLUBBO-PÖYTÄ RUSTIIKKISENA
CIMG9916-775318.jpg
BILLY-KIRJAHYLLYISTÄ TEHTY SEINÄ
CIMG1205-702172.jpg
LACK-HYLLYKÖISTÄ TEHTY PENKKI
KAIKKI KUVAT LAINATTU IKEA.HACKERS.NETISTÄ!
LISÄÄ IDEOITA LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


2 kommenttia “Ikea-tuotteiden tuunausta!

  1. Tervehdys! Ensimmäistä kertaa blogissasi. Päädyin tänne Sisustuksen ja Sepustuksen kautta. Tuollaisia Ikean tuunausideoita olenkin halunnut nähdä, ihan vaikka vaan mielenkiinnosta. On tosi jännitävää nähdä mitä ihmisten mielikuvitus saa aikaiseksi. Tervetuloa poikkemaan myös minun blogiini!

  2. Johanna: Mukavaa että löysit blogiini! :DTuolla Ikea Hackers-sivustolla on hyviä ideoita. En ollut aiemmin tajunnutkaan että Ikean tuotteitahan on helppo muunnella itselle sopivaksi, hinta on edullinen ja monissa sarjoissa on samanlaiset kiinnitykset, ruuvit ja mutterit :). Kävinkin kurkkaamassa blogissasi ja olen myyty! :)Ihania juttuja ja voih miten upea kylpyhuone! Lukijaksi ryhdyin ja linkitänkin heti sinut omiin suosikkiblogeihini! Kiitos sinulle! Hyviä blogeja ei ole koskaan liikaa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *