Adorable Blog Award!

Sain ihka ensimmäisen tunnustuksen All You Need Is Whitebloggaajalta! WAU! Ihanaa! Nyt laitankin hyvän mielen kiertämään ja jaan tunnustuksen kolmelle lemppariblogilleni! Näitä luen päivittäin ja ahmin aina innolla kaikki uudet postaukset.

tunnustus.jpg

SISUSTUS JA SEPUSTUS

MY LIVING

VALKOINEN HARMAJA

Lisäksi haluan vielä muistaa All You Need Is White sekä Coconut White blogeja! He ovat jo saaneet tämän tunnustuksen joten heille en uudestaan sitä jaa. Mutta ne jotka eivät vielä ole heidän blogeihinsa löytäneet suosittelen vierailua lämpimästi! Valloittavaa valkoista, kaunista ja inspiroivaa! 😀

RENTOUTTAVAA TIISTAI-ILTAA KAIKILLE!

10 kommenttia “Adorable Blog Award!

  1. Oi; kauneimmat kiitokset tunnustuksesta! Olipa hieno fiilis, kun luin oman blogini nimen täältä:) Kiitos paljon ja kiva on seurata sinunkin juttuja ja nähdä kuvia kauniista kodistasi:)

  2. Löysin Soilen blogin kautta tänne ja liityin heti lukijaksi. Kaunis on blogisi, jään seuraamaan ilomielin jatkoa… 🙂

  3. Moikka ja kiitos kauniista sanoistasi. Olen tosi huono jakamaan tunnustuksia eteenpäin mutta ilahduin kuitenkin kovasti tästä tunnustuksesta! Kauniilta näyttää teidän kodissa, täytyy jäädä seuraamaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *