Pieni makuuhuoneemme…

Tilasin muutama viikko sitten Kartell Jolly-pöydät ja tänään ne saapuivat JEPA JEE! 😀

Ajattelin samalla esitellä meidän makuuhuoneen (ja ihanat Jollyt) joten tässä kuvia olkaa hyvät!

IMG_6576.JPG
IMG_6577.JPG

IMG_6578.JPG

IMG_6583.JPG

IMG_6582.JPG
IMG_6580.JPG
IMG_6581.JPG
IMG_6585.JPG
Huomaatte varmasti että valaisimien varjostimet ovat keskenään erikokoiset, niin on tarkoitettukin. 🙂 HIH!
Ne eivät suinkaan jää noin vaan valitsen niistä jomman kumman koon, kumpi on teidän mielestä parempi? Tuo pienempi on ympärykseltään 29cm ja isompi 39cm. Pöydän koko on 40 x 40cm. Tuo iso on kyllä näyttävä mutta on se jo liiankin suuri? Apuva auttakaa, en osaa päättää! 😀

31 kommenttia “Pieni makuuhuoneemme…

 1. Heippa! Hyvältä näyttää, mä valitsisin tuon pienemmän varjostimen. Onhan suuri näyttävämpi, mutta jo käytännön kannalta ehkä pieni on helpompi. Tuntuu, että suurta saisi varoa ettei vahingossa huitaise 😉 Mikä muuten lamppu on ja mistä se on? Anteeksi jos tämä on päivän selvää, mulle ei 😉

 2. Onpas kaunista! Meillä on samat lamput noilla isoilla varjostimilla. Itse tykkään, mutta pari meillä käynyttä on kysynyt onko ne jotenkin eri paria? Noista pöydistä olen myös haaveillut, onpas kätevää kun näen ne nyt samojen lamppujen kanssa. Ei tarvitse käyttää pelkkää mielikuvitusta miltä näyttäisi 🙂 Oikein hyvältä 🙂

 3. Isompi on kyllä näyttävämpi,mutta pienempi on jotenkin istuvampi..Iso KIITOS avustasi olohuoneen valaisimissa."Lövkulla"-valaisimet on nyt tilattu ja vielä tosi edullisesti :)/Anne

 4. Piompu: Valaisin on Pentikistä, jalka on Rondo ja varjostin Deco (pienen ympärys 29cm ja ison 39cm). Pienempi olisi kyllä näppärämmän kokoinen…. vaikeaa… :)Anonyymi: Pointtisi on hyvä, olen samaa mieltä. Taidan siis päätyä suurempaan kokoon, kai… :)Mussu: Hih, johtuisiko "eriparisuus" siitä että varjostin jää aivan pikkiriikkisen vinoon niihin kierteisiin? Meille tullut samaa kommenttia nimittäin… :)Pöydät sopivat mun mielestä hyvin noiden valaisimien kanssa, me laiks! :)Kiitoksia kovasti kommenteistanne, taidan ostaa toisen tuollaisen isomman varjostimen ja jos käytännön tasolla tulee ongelmia (kaatuminen yms.) niin vaihdan ne sitten pienempiin. Toi meidän makuuhuone kun ei ole koolla pilattu… 😀

 5. Padmerine: Juu Stockalta on, Villa Stockmann sarjaa. Sain sen synttärilahjaksi mieheltä alkuvuodesta mutta se on valikoimissa edelleen, väreinä tuo meidän taitettu valkoinen ja suklaan ruskea. 😀

 6. Löysin blogiisi All you need is white-blogin kautts. Kaunis koti teillä ja peiliryhmä todella näyttävän näköinen. Lampuista puheenollen.. pienempi varjostin näyttää kauniimmalta omaan silmään. Jään lukijaksesi 🙂

 7. Hei! Minäkin löysin blogisi All you need is white -blogin kautta 🙂 Kaunis koti teilläkin! Rondon lampunvarjostimista ottaisin isommat: ovat selvästi näyttävämmät, pienet ehkä varman päälle käytännöllisemmät, mutta vähän "tylsempi" kompromissiratkaisu ;)Maarit

 8. Hei!Minäkin löysin blogiisi All you need is white -blogin kautta :)Kaunis koti teilläkin!Mielestäni yöpöydällänne&Rondoon sopii paremmin isompi lampunvarjostin, sillä se on näyttävä & upea 🙂 Pienempi varjostin olisi ehkä varman päälle käytännöllisempi, juuri mahdollisen tyynyllä huitaisun tms. takia, mutta on "tylsempi" konmpromissivaihtoehto ;)t. Maarit

 9. Hei! Löysin juuri mukavan tuntuisen blogisi,kiva juttu!Ja lampuista puheenollen..tykkään itse enmmän isommasta, pieni todellakin jotenkin tavanomaisempi..:) Alanpa lukemaan aiempia juttujasi :)…

 10. Anne: Lövkullat on tosi ihanat! Ne valaisee todella hyvin ja valon sävy on kirkas eikä kellertävä joten talven pimeydessäkin on "raikkaat sävyt". 🙂 teit hyvän ostoksen, hih! :)Maarit: Juu isompiin varjostimiin päädyin! Anonyymi: Toivottavasti viihdyt juttujeni parissa! 🙂 Otan mielelläni myös postaus ideoita vastaan!

 11. Upealta näyttää! Huonehan on ihan kuin kaunis hotellihuone! (Hyvällä tavalla siis) Nuo pöydät on tosi hienot.

 12. Onnen Omenia: Kiitokset! 🙂 Jolly-pöydät on tosi ihanat, tykkään kovasti. Makuuhuoneemme on pieni ja on hyvä että pöydät ovat läpikuultavaa joten tilantuntu ei kokonaan katoa… 🙂

 13. Ehdottomasti isompi on parempi kokonaisuuteen nähden. Sinulla on tosi kaunis koti; minäkin olen uusi blogin lukija ja pidän myös valkoisesta sisustuksesta todella paljon. Siihen on tarpeen tullen niin helppo vaihtaa ilmettä jos haluaa.

 14. Kikka: kiitoksia :)! Valkoisen kanssa on helppo yhdistellä kaikkia värejä, tytön huoneessa meillä on tietysti vaaleanpunaista… 🙂 (pikku prinsessan oma valtakunta hih)Inanaa: Olit oikeassa, Jollyt oli paremmat kuin Stone-pöytä… 🙂

 15. Ihana makkari!! Löysin jonkun toisen blogin kautta tänne. Pitää jäädä seurailemaan juttujasi 🙂

 16. Hei haen tuollaista mukavan harmaata väriä joka on teidän makkarissa, mikähän sävy kyseessä vai onko tapettia? Kuvasta ei sitä erota.Ps. pienempi lamppu parempi

 17. Mia: kiitos! 🙂 sinullakin on ihana blogi! :)Anonyymi: Seinä on maalattu Tikkurilan Harmonyllä sävy K488. Alla olevasta linkistä pääset aikaisempaan postaukseeni jossa maalisävyt on esitelty tarkemmin. Vinkkinä maalaukseen että käytimme pohjamaalina Tikkurilan Siroplast 2:sta sävytettettynä samalla sävyllä K488. Pohjasta tuli todella tasainen ja pintamaalia tarvitsi vain yhden kerroksen. Meillä tulee valo viistosti molemmista suunnista ja näin ollen tasaisen jäljen saaminen oli kovan työn takana. Siroplast kun löydettiin niin maalaaminen on sujunut kuin tanssi! 😀 (ollaan vaihdeltu seinien väriä useasti, plaah mikä urakka joka kerta) 🙂

 18. Ihana blogi! Kaikki mistä tykkään. Olen All you need is white- ja Sisustus ja Sepustusblogien innokas lukija ja nyt löytyi kolmas must read blogi. Kiitos ihanasta ja selkeästä blogista.

 19. Anonyymi: Kiitos kovasti! 🙂 Soilen ja S:n blogit ovat myös minun suosikkejani, molempia olen seurannut alkuajoista asti! 😀 Arvostan todella paljon kauniita sanojasi <3.

 20. Voi ääh, noi Jollyt on niin ihanat, erityisesti yöpöytinä !! Oon ajatellut meille samoja. : ) Vinkin otin Charin blogista, mutta näemmä sinullakin on samoin… Nooooh, ei kai se haittaa : )Tosin mietin vielä näiden ja Hayn Tray-pöytien välillä..

 21. Ihan täydelliset noi Jollyt nimenomaan yöpöytinä! Keveät, mutta ei millään tavalla tylsät. Itse olen ajatellut samaa, tai sitten Hayn Tray-pöytiä. Saas nähdä : )

 22. M: Tykkään noista Jollyista tosi paljon! Ei muuta kuin hankkimaan vaan! Ja varsinkin pienemmässä tilassa nuo läpikuultavat toimivat mainiosti, kun eivät pienennä tilaa. =D Suosittelen! <3 <3

 23. CristiinaM: Omamme ostin Sisustus IDEAn verkkokaupasta, hinta 108 euroa / kpl. Myös Room21-verkkokaupasta niitä löytyy samaan hintaan. Ne on ollut ihan mahtavat kaytössä, helppohoitoiset ja kauniit! <3 🙂

  1. Suvi Lammi: Seinät on maalattu Tikkurilan värikartan sävyllä K488, joka on kaunis kylmä harmaan sävy.♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *