Where is HOME?

Tässä HOME-tekstin seikkailut: 😀

Kuva0235.jpg
Kuva0234.jpg
IMG_5702.JPG
IMG_6208.JPG
IMG_6046.JPG
IMG_6047.JPG
IMG_6030.JPG
IMG_6065.JPG

Olen rakastunut puisiin valkoisiin kirjaimiin. Olen hankkinut vuosien varrella mm. tekstit HOME, OFFICE ja BABY… Tällähetkellä esillä on vain tytön huoneen hyllyssä olevat BABY-kirjaimet. Muut tekstit ovat vaihtaneet paikkaa aina sisustuksen muuttuessa (eli viikottain, hih) mutta tällähetkellä ne ovat kaapin perukoilla odottamassa uutta ideaa… Ajatuksena oli laittaa HOME eteisen välioveen niin että se näkyy sisääntullessa. En vaan tiedä raaskinko ruveta porailemaan reikiä ja kaksipuoleisella teipillä ne eivät pysy (kirjain on liian painava). Onko teillä puukirjaimia? Jos on niin miten olette niitä sijoitelleet?Kysyy vinkkejä kaipaava kirjain-holisti! 😀

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Where is HOME?

  1. Ostin Stockmannilta K O T I-kirjaimet. Tällä hetkellä ne ovat vielä vanhassa talossa eteisen lipaston päällä, mutta pitäisi varmaan käydä pakkailemassa ne mukaan uuteen kotiin. Itse haluaisin kirjaimet johonkin lähellä sisäänkäyntiä niin että kotiin tullessa saa aina "muistutuksen", että tämä ihana talo todellakin on mun kotini! Ehkäpä alakerran eteisen ikkunalaudalle, täytyypä kokeilla.D R E A M, B E L I E V E ym -yhdistelmiä olen myös pohtinut, mutta en vielä ostanut.

  2. Johanna: Juuri tuollaista muistutusta minäkin kaipaisin, ettää tämä todella on suurella sydämmellä remontoitu ja kovasti rakas KOTI! Pähkäilin aikoinaan Stockmannilla suomen- ja englanninkielisen väliltä ja päädyin itse tuohon HOMEen. Tässä juuri luen blogiasi, aivan ihana koti teillä, suuret ikkunat ja valoisa ja oih mikä vaatehuone…. Tosi kivannäköinen oli myös Wc jossa pinkit Hampen-matot. 🙂

  3. Hei!tämä kommentti ei liity päivän aiheeseen.Löysin blogisi tänään ja ihastuin olohuoneesi kattovalaisimiin.mistä olet hankkinut,vieläkö niitä saa ja mitä maksaa?kaunis koti sinulla :)/Anne

  4. Anne: Olohuoneemme kattovalaisimet on ostettu Kodin1:stä. Merkki Lamp Gustaf ja malli Lövkulla, hinta muistaakseni 250 euroa/kpl. Valaisinta löytyy myös muista kaupoista ja esim NetAnttilasta valaisin löytyy ja jopa alennuksessa 179,00 euroa/kpl! Alla linkki:<a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=495055&amp;storeId=1444&amp;catalogId=1444&amp;shopId=10008&amp;compartmentId=10064&amp;categoryId=3142922&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=495055&amp;storeId=1444&amp;catalogId=1444&amp;shopId=10008&amp;compartmentId=10064&amp;categoryId=3142922</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *