3 kommenttia “Valkoinen olohuone

  1. hmmm…. pidän todella paljon noista tyyleistä ja meillä taitaa olla aika samanlainen maku. Seuraava projektini tulee olemaan niin tätä!

  2. Taavi: Niin luulen minäkin. 🙂 Sun blogi on ollut kovassa käytössä, ihan mahtavia ideoita…. Voisinkin palkata sut remonttihommiin,tarjolla olis lattian vaihtoa, keittiö remppaa (tahtoisen sellaisen köökin ettei sen edes tajuais olevan keittiö… ) ja kylppäriin pitäis tehdä joku villi idea (tahtoisin pyntyn piiloon… ) :). HIH! Toivottavasti päivität omaa remppablogia kun projektisi etenee :)Mukavaa että löysit tänne! 🙂

  3. Huuhhuh kun on valkoista! Tuohan kaipaa väriä esim ruskeeta! Ei tuolla hullukaan eliisi, tai pikemminki juuri elelisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *