Tv kaapin saranat!

Vaihdoin Bestå Boas- tv kaappiimme Blumin kokonaan aukeavat saranat jotta ovet eivät rajaisi katselualuetta. Alla kuvia miten tämä käytännössä toimii…

IMG_6591.JPG

IMG_6590.JPG

IMG_6589.JPG

IMG_6588.JPG

IMG_6587.JPG
Blumin saranat ovat prikulleen oikeanlaiset Bestå-sarjan oviin. Mielessäni kävi myös vaihtaa keittiössämme olevaan Bestå-kaappiin muutama Bestå laatikon etulevy ja vaihtaa niihin Blumin kippioven saranat (ylösnouseva hissimalli)… 
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Tv kaapin saranat!

  1. Kiitos kauniista blogista:). Kuinka olette saaneet television mahtumaan noin?, jouduitteko itse muokkaamaan kaapin sisustaa? Näyttää todella hyvltä ja juuri noin haluaisin itsekin television piiloon. Kiitos ja oikein ihanaa viikkoa sinulle!

    1. Kaunis kiitos kivasta kommentistasi! <3 <3Tuo tv-kompleksi on Ikean Bestå Boas. Emme muokanneet tuota tv-osaa lainkaan. Ainoastaan ovet lisäsimme, ja jätimme alas kuuluneet laatikot laittamatta sekä se nauloilla naputeltava takalevy jäi pois ilmanvaihdon vuoksi. Meidän töllötin on 40-tuumainen perus telkka ja se mahtuu tuohon mainiosti. Led-telkkarista menisi isompikin koko, koska siinä ei ole ylimääräisiä reunoja juurikaan, eli 42". Tuo telkkarin kiinnitysmekanismi (sellainen metallinen rautahöskä) on ostettu Ikeasta erikseen ja se kuuluu tuohon Boas-hyllymalliin. Se on myös säädettävä, joten siihen voi ripustaa minkätahansa kokoisen telkkarin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *