Kartell Lizz tuoli

Olen haaveillut kauan aikaa Kartellin Louis Ghost- tuoleista, niin mielelläni näkisin niitä 6 kpl ruokapöytämme ympärillä. Itseäni miellyttäisi eniten valkoinen väri, kirkas kakkosvaihtoehtona. Mies on ehdottomasti sitä mieltä ettei niitä hankita ja piste. 🙁 Yhyy, on kuulemma liian krumeluuriset eikä tahdo “barokki-stailia” omaan kotiin. Nyyhkis ja kyynel!

Pienen kiusan miehelle kuitenkin tein keväällä ja tilasin sen kummemmin lupaa kysymättä (toisinsanoen salaa, hih) yhden aikuisten ja yhden lasten tuolin eteiseemme.

IMG_6460.JPG
Kartell Louis Ghost & LouLou Ghost White
Viime viikonloppuna netissä seikkaillessani löysin alennuksesta Kartellin Lizz- tuolit valkoisena. Materiaalina sama polykarbonaatti, ihana kiiltävänvalkoinen pinta mutta muotokieli on enemmän miehen makuun, yksinkertaisempi ja maskuliinisempi. 
Teimme kompromissin tuolien suhteen, en saanut Louis Ghosteja mutta sain toiseksi parhaat Lizzit!
Niinpä sitten näpyttelin tilauksen neljästä tuolista -60% alennuksella, kpl hinta vaivaiset 75 euroa!
lizz-white.jpg
 Kartell Lizz edestä!

a25ddd646ccdf4bf0bb27fe42c1a59971a0f8988

Ja Kartell Lizz sivusta!
Alla vielä kuvat “Unelmatuolistani” jotka eivät keittiöömme päässeet:
2689322160c0710efec6b176c3ae000ae8b634a0
Kartell Louis Ghost edestä!

louis-ghost-chair-white.jpg

Kartell Louis Ghost sivuprofiili!
Lizz tuolien pitäisi kotiutua vielä tämän viikon aikana joten viikonloppuna luvassa keittiöpostausta ja päivitetty ilme. Ajattelin myös raottaa kaappien ovia ja paljastaa astiastoamme yms.
Tässä vielä kuva jonka löysin netistä:
5832-K11_Keittio.jpg
Kuvassa Lizz tuolit! <3

5833-K11_Olohuone.jpg

Lizz tuolit oikeassa reunassa! <3
(Kuvat lainattu Kartell.com + google kuvahaku Lizz white!)
HUOMISEEN!

8 kommenttia “Kartell Lizz tuoli

  1. Soile: 🙂 Ajattelinkin että kuvien on pakko olla joiltain asuntomessuilta, oli jotenkin &amp;quot;suomalainen&amp;quot; fiilis noissa kuvissa… 🙂

  2. Ghost on minullekin haaveissa, juurikin eteiseen. :DKäytiin sellaisia koeistumassa ja mies olis sitä mieltä, että ko. tuoli on liian heppoinen (eikä mieheni mikään iso edes ole). Eli mielelläni kuulisin kokemuksia, että kestääkö tuo Ghost miten hyvin isommankin ihmisen alla? Ja ahkeraa käyttöä muutenkin? Pitäisi saada mies vakuutettua, että ei siitä jalat naksahda käytössä poikki. 😀

  3. Laura: Oma Ghostimme on ollut käytössä vasta lyhyen aikaa ja ainakaan tähän mennessä en voi moitteen sanaa antaa. Tuoli kestää kyllä aikalailla mitä tahansa, olen seisonut sen päällä ja ripustellut verhoja, hyvin pysyi tasapainossa. Tuoli ei myöskään säikähtänyt 96kg painoa joten kyllä suosittelen! Hyvänä puolena myös se että ruuveja ei tarvitse kiristellä! 🙂 Voisihan sitä ehkä täyspuisiin tuoleihin verrattuna &amp;quot;kevyen kiikkanaksi&amp;quot; kuvailla mutta kestävä se on kuin mikä ja ulkonakaan ei UV-säteistä perusta. Ja sen kanssa voi mennä vaikka suihkuun, hih &amp;lt;3! :)Ai niin, ja kestää myös muksun kiipeilyä!

  4. Ei kyllä voi moittia päätöstäsi, nuo mielestäsi toiseksi parhaat ovat kyllä nätit ja simppelit. Kelpaisivat jopa mulle, vaikka vierastankin hieman omituisia designeja (sorry guys!) 😉

  5. Äh kiitti vaan, arvaako alkoko tuo Lizz himottaa. Vaikka onkin vain mustana enää tarjolla 🙂

  6. Outi: Tuo tuoli on livenä toooosi kiva mutta tuo selkänoja on sentin alempana kuin meidän pöytälevy. Eli jos harkitset niin mittaa teidän pöydän korkeus. Mun mielestä jäi aavistuksen hassun näköiseksi kun nuo tuolit on matalat… Ne mustat on paremmat kuin nuo mun valkoiset, valkoisen sävy oli tosi kermainen. Olen 95% tyytyväinen Lizz-tuoleihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *