Kartell Lizz tuoli

Olen haaveillut kauan aikaa Kartellin Louis Ghost- tuoleista, niin mielelläni näkisin niitä 6 kpl ruokapöytämme ympärillä. Itseäni miellyttäisi eniten valkoinen väri, kirkas kakkosvaihtoehtona. Mies on ehdottomasti sitä mieltä ettei niitä hankita ja piste. 🙁 Yhyy, on kuulemma liian krumeluuriset eikä tahdo ”barokki-stailia” omaan kotiin. Nyyhkis ja kyynel!

Kartell Loius Ghost tuoli valkoinen
Kartell Loius Ghost tuolit valkoinen eteisessä Omakotivalkoinen

Pienen kiusan miehelle kuitenkin tein keväällä ja tilasin sen kummemmin lupaa kysymättä (toisinsanoen salaa) yhden aikuisten ja yhden lasten tuolin eteiseemme. 🙂

Viime viikonloppuna netissä seikkaillessani löysin alennuksesta Kartellin Lizz- tuolit valkoisena. Materiaalina sama polykarbonaatti, ihana kiiltävänvalkoinen pinta mutta muotokieli on enemmän miehen makuun, yksinkertaisempi ja maskuliinisempi.

Kartell Lizz tuolit valkoinen

Teimme kompromissin tuolien suhteen, en saanut Louis Ghosteja mutta sain toiseksi parhaat valkoiset Kartell Lizz-tuolit! Niinpä sitten näpyttelin tilauksen neljästä tuolista -60% alennuksella, hinta vaivaiset 75 euroa/kpl!

Alla vielä kuvat ”Unelmatuolistani” jotka eivät keittiöömme päässeet.

Asuntomessut 2010 Kartell Lizz tuolit ruokailutilassa

Lizz tuolien pitäisi kotiutua vielä tämän viikon aikana joten viikonloppuna luvassa keittiöpostausta ja päivitetty ilme. Ajattelin myös raottaa kaappien ovia ja paljastaa astiastoamme yms.

Huomiseen!

Tuotekuvat: Kartell, miljookuvat: Asuntomessut 2010


Comments are closed.