2 kommenttia “Home Spa- inspiraatiokuvat

  1. Aivan upeaa! Mä niin huokailen kateudesta niille, jotka pystyy remppaamaan kylppäreistään hyviä ja käytännöllistä. Tää vuokralla asuminen on aika iso este isommille rempoille ja yleensä vuokra-asunnon kylppärit on alkujaan ihan syvältä.Joskus kaipaisi vain kuvia siitä, miten vuokra-asunnoissa asuvat ihmiset sisustavat ja miten ne kaikkein ankeimmatkin kylppärit (ja miksei muutkin huoneet)saadaan edes hitusen käytännöllisemmäksi. Onhan noi sisustussivustojen ja -lehtien inspiraatiot ihania, ei siitä mihinkään pääse, mutta… 😉

  2. Inanaa: Totta puhut :). Myös kylpyhuoneen koko tulee usein vastaan kuten meillä, tuollainen iso huone jossa olisi amme ja yksi seinä kokonaan ikkunaa olisi niin unelma… aah :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *