Huomenta….

Tulin vain piipahtamaan pikaisesti ja ilmoittamaan että kiirettä piisaa. Palaan blogin pariin vasta alkuviikosta… keittiöpostauksen voimin. Luvassa myös lupaamani “avoimien ovien päivä”, kurkistus kaappien sisältöön :). Palaamisiin! 🙂

IMG_6519.JPG
<3 OOTTE IHANIA! <3
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Huomenta….

  1. Taavi: Joo, alkuinnostusta taitaa olla… ja käytän tätä blogia myös oman sisustuksen hahmottelussa ja inspiraatiokansiona. Nyt mulla kone pullistelee juttuja ja kaikki on vähän sekaisin siellä täällä. Siksi noita tärkeimpiä juttuja olen kerännyt aika vaihdikkaasti blogin puolelle, hih :D.Käppyräoksat on ostettu Stockmannilta aikaa sitten mutta myös kukkakaupoissa olen niitä nähnyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *