4 kommenttia “Lastenhuoneen inspiraatiokuvia

  1. Ahhh!!! Mitä kuvia, vieläkun joskus omistaisi noin ison lastenhuoneen, että saisi noin sisustettua ne…Mutta ainahan voi haaveilla ;)Miten muuten hauvelisi voi?? 🙁

  2. Mia: sanos muuta, olisi ihanaa jos olisi erikseen nukkumis- ja leikkinurkka ja riittävästi tilaa touhuta. :)Roope-hauva voi jo vähän paremmin, tänään rupesi jo peuhaamaan vähäsen, tosi sai sitten palkaksi pahan yskäkohtauksen… 🙂 Hyvältä kuitenkin näyttää ja iloisella mielellä ollaan. 😀

  3. Wow mikä oikea prinsessan sänky tuo linna!!! Ei passaa neidille näyttää kuvaa, haluaa vielä samanlaisen itselleen. 😀 Ei aivan meidän tyylinen, mutta voisihan tuosta kehitellä vähän modernimmankin version.

  4. Laura: Tollainen linna olisi MAHTAVA! 🙂 Kun olin 7-v mun kaverilla oli luolasänky. Sen iskä oli sen rakentanut ja olin NIIIIIIIN kateellinen siitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *