Keittiö ja Kartell Lizz-tuoli

Roopella meni massu ihan sekaisin lääkkeistä. 🙁 Mattohan on tunnetusti koirilla aina se paikka mihin pissataan, kakataan ja oksennetaan jos on vatsavaivoja. Näin myös meillä. Eilen illalla siivosin keittiön matolta pissaa ja tänään olohuoneen matolta kakkaa… Vahingolle ei mitään voi ja siitä viisastuneena otin kaikki matot pois, toivottavasti vain toistaiseksi…

Tässä uusia kuvia keittiö-olohuone-akselilta… 🙂

1IMG_6718.JPG
Tässä muuten ne meidän Kartellin Lizz-tuolit jotka alennuksesta ostin. Ja pöydän käänsin toisinpäin, ihan hyvä se on noinkin. Valaisin vaan pitäisi kääntää oikeinpäin jos päätän että pöytä jää noin…

2IMG_6719.JPG
Tuo meidän ruokapöytä on sellainen puhtaan-sinertävän-valkoinen, lähes kaikki muut valkoiset pinnat ovat enemmän lämpimän valkoisia ja varsinkin nuo tuolit näyttävät 100-vuotta vanhoilta pöydän vieressä.

3IMG_6712.JPG
On kyllä ihan erinäköistä kun matot puuttuvat. 🙂 
Ärsyttääkö ketään muuta tuo Stokken syöttötuolin jalassa oleva hervottoman kokoinen tarra? Tekisi niin mieli ottaa se pois, pitäisiköhän? 🙂

4IMG_6726.JPG
Tässä kuvassa näkyy tosi hyvin tuo valkoisten sävyero.

5IMG_6715.JPG
Lizz-tuolin selkänoja jää noin 5cm pöytäpinnan alapuolelle, en tykkää en…. 🙁 
55IMG_6724.JPG
Lizz-tuolin sivuprofiili, tuo jalka on hauska 🙂
Ja myös tässä selvästi huomaa tuon sävyeron, pöytä valkoinen – tuoli keltainen.

6IMG_6725.JPG
Kartellin Masters-tuoli on siirretty tuohon wc:n ja tytönhuoneen väliin norkoilemaan, hih 🙂

7IMG_6705.JPG
Kuvakulma parvekkeenovelta katsottuna. 

8IMG_6720.JPG
Bestå-kaapin päällä Kartellin Cindy-pöytävalaisin hopeana.

9IMG_6721.JPG

Toivottavasti Roopen massukka tottuu noihin lääkkeisiin, jotta saan taas matot paikoilleen. On jotenkin orpo olo kun koti on noin paljas. 😀

7 kommenttia “Keittiö ja Kartell Lizz-tuoli

  1. Heips! Löysin tänne toisen blogin kautta. Teillä on todella kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti ja huoneiden samankaltainen sisustustyyli tekee asunnosta eheän kokonaisuuden! Tosi raikkaalta ja valoisalta näyttää näissäkin kuvissa!Pikaista toipumista Roopelle! Lemmikin sairastelu on todella kurjaa ja sydäntäsärkevää :(-I-

  2. Anonyymi: Kaunis kiitos <3.Kyllä on saanut sydän syrjällään valvoa ja päivystää toisen vointia. Onneksi nyt näyttää jo paremmalta, täytyy vain toivoa ettei tule takapakkia. Roope on mulle kuin oma lapsi, hyvin hyvin rakas. <39-vuotta on yhdessä kuljettu ja luopumisen tuska on suunnaton kun sen aika koittaa, toivottavasti ei vielä vuosiin! <3

  3. Paranemisia Roopelle <3Tuo on muuten tosi ärsyttävää, tuo valkoisten sävyero. Itse olen kanssa tuskaillut, kun kodinhoitohuoneessa kaapinovet ja ovet näyttää aivan keltaisilta valkoisia kaakeleita vasten. Näyttää inhalta. Mutta ei nuo tuolit minusta mitenkään silmään pistä, kunhan silmä sinullakin tottuu, niin eiköhän harmitus laannu. Ja joo, tuo Tripp Trappin tarra on ruma, meillä on kanssa tuo valkoinen tuoli ja tarra oikein hyökkää silmään. Kaunista teillä, niin raikasta ja avaran näköistä 🙂

  4. Onnen Omenia: Meillä sama kaapinovi-kaakeli-ongelma kylpyhuoneessa. 🙂 Tuo Stokken tarra on tosi kovasti kiinni, yritin vähän kulmasta napata niin ei lähde ehjänä mitenkään. Siihen jää se liimapinta ja vähän pohjahöttöä, äää :(. Annan siis tarran olla toistaiseksi paikoillaan enkä ryhdy radikaaleihin toimenpiteisiin, hih 🙂

  5. Paranemisia täältäkin Roopelle!Jostain eksyin blogiisi ja melkein käyn päivittäin kurkistelemassa. Teillä on kyllä niin kaunista, kaikkea justiinsa mun makuuni..Jos vaikka sais itsekkin inspistä taas sisustella..

  6. Kaunis valkoinen koti, mutta keittiö on kyllä hieman omituinen.. Ei sovi yhtään ja rauhaton kokonaisuuden rikkoja.

  7. Moro!: Totta puhut. Siksi meillä alkaakin keittiöremontti! 🙂 Olen jo nyt aivan totaalisen innoissani, suunnitelma minkä tein on TÄYDELLINEN ja normaalista poikkeava, hih! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *