RIP Roope

Roope

Tähän se päättyy
tähän se jää
iso mitallinen yhteistä elämää

Viimeiset sanat, eikai väliä niillä
tärkeintä on lämpö
kosketus saattajan hellä

Lattialla kanssasi vielä viimeisen kerran
kerron rakkaista jotka kera taivaan herran
oottaa sua kotiin palaamaan…

Vielä hetkisen verran
on aikaa
sinun rakkauttasi ammentaa
ja sitten se katseiden silta iäksi katkeaa

Lohtunamme vain tietämys siitä
että tuttuun syliin sait uinahtaa
vaikka olet niin lämmin vielä
käy matkasi rajan taa…

Rakastamme aina ja ikuisesti, emmekä koskaan sinua unohda!

Roope cockapoo Omakotivalkoinen
Roope cockapoo Omakotivalkoinen

Jokainen sekuntti tuntui samaan aikaan pitkältä ja lyhyeltä

Eilen jo tiesin, että aika on tullut. Soitin ja varasin eläinlääkärin tulemaan tänään aamupäivällä meille kotiin, koska Roope pelkää eläinlääkäriasemia ja halusin että hän saa lähteä sateenkaarisillalle oman kodin lämmössä minun kuiskutellessa korvaan lohdullisia sanoja. Viimeiset hetket olivat muserruttavat. En ole eläissäni itkenyt niin paljon, kun eilen ja tänään. Sydämeen sattuu.

Roope tiesi mitä tuleman pitää ja halusi olla kainalossa ja sylissä jo aamusta alkaen. Roope oli selvästi kipeä ja oksenteli vedenkin ulos. Tunne kun et pysty millään tavalla auttamaan omaa rakasta on aina ollut elämäni kauhu ja nyt sen jouduin kohtaamaan silmästä silmään, kun odoteltiin kellon käyvän. Jokainen sekuntti tuntui samaan aikaan pitkältä ja lyhyeltä – toivoin ettei toisen pienen tarvitsisi kärsiä, mutta en halunnut myöskään Roopesta luopua.

Miffe cockapoo Omakotivalkoinen

Nyt koti tuntuu tyhjältä. Miffe on etsinyt Roopea ympäri kotia ja aistii meidän surusta, että tällä kertaa Roope ei enää tule takaisin. Miffe on jo monta tuntia maannut Roopen lempipaikalla ja on lohduton.

Miffe cockapoo Omakotivalkoinen

Tyttö yrittää lohduttaa Miffeä ja suukottelee ja tuo Miffelle leluja. Tämä on aivan kamalaa, en pysty hengittämään, en enää edes itkemään. Olen aivan lamaantunut ja istun vaan tietokoneella katselemassa kuvia ja videoita Roopesta. En tiedä mitä muuta tehdä. Roope oli ja on mun vauva myös. ♥︎

Taivas itkee kanssani

Taivas itkee kanssani – Hyvää matkaa rakas Roope ♥︎

Roopen lähtiessä aurinko paistoi pilvien lomasta kauniisti valaisten koko olohuoneen, jossa sylikkäin yhdessä makoilimme. Nyt taivas itkee kanssani ja sydän on turta. Miten tästä surusta voi koskaan selvitä… en tiedä.

Blogi jää tauolle! 🙁


Comments are closed.