Maitokahvia

6a00e55225716d883300e552942cf68833-800wi

22.jpg

VrimaailmaLuonto.jpg

tumblr_lgq21vzIbl1qd6t8yo1_500_large.jpg

Soverom_finn.no.jpg

Louise+Bradley+Design+2.jpg

lonnymagcom.jpg

Living-room-modern-Livingetc14.jpg

classic-double-bed-149122_brown+bedroom.

ed28680b0386.png

11-19-07bedroom1.jpg

1585987_768x512.jpg

10fc590e01PJDQLQE_44638_d014858889_large

Fall10_116_Printmakers_office.jpg

arsl08_hoppen.jpg

cattelan-italia-gorgeous-living-rooms-id
(Kuvat lainattu!)

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email.Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Maitokahvia

  1. Anonyymille suuri kiitos muistutuksesta! Muistathan sinäkin jatkossa laittaa nimimerkin kun kirjoittelet bloggaajien kommenttibokseihin nasevia huomioitasi!Mukavaa ja iloista sunnuntai-iltaa sinullekin! 🙂

  2. Edelliseen kommenttiin vielä lisäisin, että suurin osa kuvista joita olen blogiini laittanut, on peräisin Google-kuvahausta ja lähes jokainen kuva on otettu eri osoitteista. Sähköisessä mediassa on erittäin vaikea löytää kuvien oikeaa alkuperää, lähdeviitteet ovat hyvin todennäköisesti vääriä (sivustot lainailevat kuvia paljon eikä alkuperäistä "omistajaa" tunneta).Tästä syystä ilmoitan kuvien olevan lainattuja, jos kuvan omistaja kokee tulleensa loukatuksi, pyytäisin ottamaan yhteyttä sähköpostitse.omakotivalkoinen(a)gmail.comPlease notice, some of the pictures in my blog are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email. omakotivalkoinen(a)gmail.com

  3. Ihania kuvia!! Mä olen muuten lopettanut sisustuslehtien ostamisen (paitsi Jeanne d'arc), kun useimpia blogeja voi lukee kuin sisustuslehteä, eikä siitä tarvii maksaa :))Ja mikkää ihme lähdeviitteet?Minä en ainakaan koskaan laita mitään viitteitä. Kerron vaan, että lainattu netistä. Mitäs laitonta tässä on? äpyhh!Eriasia, jos rupeis väittämään, että kuvassa on mun makkari ja mun olkkari :DMukavaa alkaanutta viikkoa!

  4. Inanaa: :)Maanvaiva: Sama juttu! 🙂 Ennen luin Divaania, Dekoa, Plaza kotia yms. mutta en muista enää koska viimeksi olisin lehteä selannut. 😀

  5. Tämä sävymaailma on lähimpänä omaa mieltymystä valkoisen ohella. Varsinkin nuo kaksi kuvalainausta, jossa puuta ja kattoparruja, ihania! 🙂

  6. Mia: Näissä kuvissa on niin ihana lämmin tunnelma. Mietin että pitäisikö vaihtaa nuo meidän harmaat seinät beigeksi…. Hmm…by J: Nuo kattoparrut ovat tosi kauniit. Jos joskus muutamme siihen upeaan valkoiseen kivitaloon, tahdon ehdottomasti juuri tuollaista rouheutta kiiltävien pintojen rinnalle. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *