Uusia juttuja kylpyhuoneeseen

Tein tilauksen Stockmannin verkkokaupasta ja seuraavat ihanuudet ovat matkalla kotiin.

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-09-0
Jalallinen lasimalja, Villa Stockmann

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-09-0

Maailman parasta käsisaippuaa ala Savon de marseille
Lasimaljaan aion laittaa tuoksukokoelmani (ja ehkä miehenkin). 🙂 Käsisaippua ei paljon perusteluja kaipaa, must have-tuote! <3
Loppuviikosta siis tulossa kylppäri-postausta. Sitä onkin toivottu jo tovi! 🙂
EDIT: Olen saanut nyt jonkin verran asiattomia ja jopa hävyttömän törkeitä kommentteja anonyymeiltä (en ole niitä julkaissut enkä julkaisekaan). 
Siitä syystä olen toistaiseksi poistanut kommentointimahdollisuuden heiltä. 🙁 
Pahoittelut kaikille niille ihanille anonyymeille jotka olette kivoilla kommenteillanne minua piristäneet! <3 <3 Tämä on vain väliaikaista, odotan että pahat kielet siellä ruudun toisella puolen hieman rauhoittuvat…. 🙂

Mukavaa viikkoa kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Uusia juttuja kylpyhuoneeseen

  1. Kaunis lasimalja. Saippua onkin uusi tuttavuus.Ääks inhottavaa ku oot saanu epämääräiset anonyymit kimppuun 🙁

  2. Voih mitä hankintoja. Tuota saippuaa en ole koskaan kokeillutkaan mutta nähnyt niitä blogeissa/teeveessä. Pitäis varmaan kokeilla itsekkin?Harmi että olet joutunut anonyymien herjan kohteeksi 🙁 Mä olen säästynyt vielä moiselta, muutamaa naurettavaa kommenttia lukuunottamatta. Tää blogistania on kyllä sellasta, että kyllä on pokkaa tulla nimettömänä aukomaan päätä, tekis sitten sen nimen kanssa JULKISESTI.

  3. Sandra: Sanos muuta! 🙂 Suosittelen kokeilemaan tuon sarjan saippuoita. Ne painivat totisesti aivan eri luokassa kuin muut saippuat. Iho jää huikean pehmeäksi ja puhtaaksi. Rakkautta suorastaan! &amp;lt;3 :)Outi: Kannattaa tosiaan kokeilla, eron muihin saippuoihin todellakin huomaa… Ainakin neljä kertaa riittoisampaa kuin perus Blivit tai Palmolivet, joten tulee hintasakin puolesta edullisemmaksi. &amp;lt;3 :)Juu, noita haukkuviestejä ja herjauksia tuli lyhyen ajan sisällä ihmeellisen paljon, lieneekö saman henkilön kirjoituksia… :)Inanaa: Wooow back to you! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

  4. No, voi kurjuus!! Toivottavasti &amp;quot;roskapostin&amp;quot; määrä hieman rauhoittuu.Pitääkin kokeilla tuota saippuaa, joku muukin on joskus sitä kehunut:)

  5. Nyt piti uskaltautua kommentoimaan blogia, josta pidän ja jota käyn säännöllisesti lukemassa. Välillä palaan katsomaan samoja juttuja uudestaankin.Ja tuon käsisaippuan vierestä kävelin maanantai-iltana Stockalla ja ensi kerralla on pakko kurvata ostamaan se:)

  6. Mia: Suosittelen! Ihania tuoksuvaihtoehtoja ja tuo kaunis lasinen pullo. Itselläni on vihreätekstinen Verveine-saippua nyt loppunut ja ajattelin siirtää Fairyn siihen tyhjään pulloon keittiöön. Olisi niin paljon kauniimpi…. &amp;lt;3Lipstikka: Ihana kuulla, mukavaa että viihdyt! &amp;lt;3Postaustahi on ollut nyt hieman hidas (rakkaan vuhvelin poismenon takia), mutta pikkuhiljaa taas vauhdittuu…. 🙂 Suosittelen kokeilemaan tuota saippuaa, aivan huikean pehmeäksi jää kädet. Ja tulee nirskuvan puhdas olo, hih 🙂

  7. Onpa kiva blogi, paljon inspiraatiota ja nättejä kuvia. Pidän myös paljon myös valkoisesta sisustuksesta – toimii! Ja tsemppiä blogin pitämiseen jatkossakin, omani aloitin myös sisustusinspiraatiossa 3 viikkoa takaperin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *