I heart Gant

Tein äsken massiivisen tilauksen Stockmannin verkkokaupasta ja kotimatkalle lähti iso kasa Gant Home -tähtisarjan kodin tekstiilejä ja pari muutakin juttua. Huh sentään, toivottavasti en tule katumapäälle… 🙂

Gant Home Star Border pussilakana ja All over stars tyynyliina Omakotivalkoinen
Gant Home 10 Star Knit torkkupeitto Big Star tyynynpäällinen Omakotivalkoinen

Olen viikon verran pähkäillyt tämän tilauksen kanssa, joopas, eipäs, joopas, eipäs… Sitten päätin, että kerran se vaan kirpaisee. 🙂 Nyt syksyn saavuttua kaipasin valkoisen rinnalle vähän tummempaa sävyä sisustukseen. Koska kyllästyn ihan liian nopeasti kaikkiin väreihin, ja mustaa en enää halua sillä se mustavalkoinen kausi on jo kertaalleen eletty, päädyin harmaaseen.

Tilaukseni sisältää kaksi Gant Home Star Border -pussilakanaa ja kahdet erilaiset All Over Stars -tyynyliinat. Myös Gant Homen 10 Star Knit -torkkupeitto, Big Star -tyynynpäällinen ja 10 Star Knit -tyynynpäällinen lähtevät samalla kyydillä matkaan.

Lisäksi tilaukseen sujahtivat Alessin legendaarinen Juicy Salif -sitruspuristin ja Philippin kaunis Donatella-herätyskello, jonka mukana tulee valkoinen nahkakotelo.

Alessi Juicy Salif sitruspuserrin ja Philippi Donatella herätyskello Omakotivalkoinen

Alunperin suunnitelmissani oli hankkia Lexingtonin pussilakanasetti, muutama viltti ja tyynynpäälliset raitakuosilla. Muutin kuitenkin mieleni, kun löysin Gant Home-sarjan inspiraatiokuvia, jotka keräsin teille kuvakollaasiksi.

Raitakuosi toimii aina ja nuo tähdet on ihanat! Tokihan tähtiä ja raitaa voi sekoittaa keskenään ja yhdistelmänä se on lähes täydellinen. Minäkin tahdoin liittyä mukaan tähtijengiin, vaikka tähtikuvioita näkyy kaikkialla lähes kyllästymiseen asti. ❤︎

Gant Home sisustusideoita makuuhuoneeseen Omakotivalkoinen

Kysymys tähän väliin: Tietääkö kukaan, onko Gantilla tähtikuvioituja pyyhkeitä? Olen yrittänyt metsästää sellaisia, mutta löydän vain yksivärisiä tai raidallisia.

Pitemmittä puheitta, ensi viikolla siis Gant-postausta luvassa ja toivon mukaan pääsen paljastamaan myös sen lupaamani yllätyksen teille!

Mukavaa viikonloppua kaikille uusille ja vanhoille lukijoilleni!

Kuvat: Gant Home, Alessi, Philippi


Comments are closed.