Avan huone – uusi järjestys

Tein syyskuun puolella postauksen uudesta olohuoneen ja makuuhuoneen järjestyksestämme. Unohtui ihan vallan, että myös tytön huone koki muutoksen silloin. Siirsin tosiaan ne matalat Bestå-kaapit omaan makkariimme (päällekkäin, ilman toista jalustaa) ja Ava sai huoneeseensa olkkarissa olleen Askon korkeakiiltovalkoisen Dinah-senkin. Ihana Eero Aarnion Dino on myös muuttanut meille, valkoisena tietysti! 🙂 Tässä siis kuvia, olkaa hyvät! 🙂

1IMG_7060.JPG
Kuvat on otettu eilen illalla, joten valaistus on hieman haastellinen kuvien onnistumiseen.

2IMG_7058.JPG
Tässä salamalla otettuna.

3IMG_7063.JPG
“Dino-heppa” 🙂

4IMG_7065.JPG
Pikkuneiti ratsastaa! 🙂

5IMG_7066.JPG
Sänky Brion, kaikki tekstiilit Zara Home Kids

6IMG_7073.JPG
Avan omat <3

7IMG_7071.JPG
Viime syksynä ostamani “joulupallot”, ovat olleet meillä esillä ympäri vuoden…

8IMG_7062.JPG
Yritin kuvata Block-valaisimen tuomaa tunnelmaa

9IMG_7067.JPG
Tämän parempaan ei kameran asetukset pystyneet. 🙁
Kamerani on siis ikivanha Canon PowerShot A520.
Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

11 kommenttia “Avan huone – uusi järjestys

  1. Kiitoksia taasen teille ihanat! &amp;lt;3Tuo Dino on kyllä ihana. Olen itsekin istunut sen päällä ja keikkunut kaulassa, kyllä kestää! 🙂

  2. hei, oon suht uus lukija, pakko vaa sanoo et aivan ihana vauvahuone! 🙂 inhoon ku &amp;quot;kaikilla&amp;quot; on nii kirkkaat värit lastenhuoneissa blöö 😀

  3. Aivan mahtavalta näyttää Avan huoneessa :O)! Harmaa, valkoinen ja vaaleanpunainen on kyllä tosi kaunis yhdistelmä &amp;lt;3! Love it! Ihastuin noihin ihaniin joulupalloihin! Mulla on ollut nyt parina jouluna isossa kynttilähurrikaanissa valkoisia ja hopeisia joulupalloja+valot, on aika näyttävännäköinen koriste!

  4. Y: Tervetuloa seuraamaan mun höpinöitä! 🙂 Itse tykkään, että myös lastenhuoneesa jatkuu sama teema kuin muualla kodissa, joten vaalealla mennään…. :)Minna: Nuo joulupallot on aivan ihania ja tosi kestävää tekoa. Stockmannin jouluosastolta viime vuonna hankittu. Ajattelin tänävuonna kasvattaa kokoelmaani muutamilla uusilla palloilla…. :DMeän Satu: 🙂

  5. Anonyymi: Avan huoneen verhot ovat Villa Stockmann sarjan Paloma-silkkiverhot. Sävynä utuinen roosa. Tällähetkellä ei taida olla valikoimassa tuota väriä, mutta keväälllä saattaa taas tulla myyntiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *