Asukokonaisuus helmikuisiin hääjuhliin

Saimme kutsun ystäviemme häihin. Häät ovat helmikuussa ja olen pähkäillyt mitä laittaisin päälleni…
Olenko hieman ajoissa…. 🙂 Ensimmäisenä vaihtoehtona oli beigen ja mustan sävyt, mutta en tahtoisi laittaa mustaa mekkoa, eikä se aiemmin suunnittelemani beige Michael Korsin mekko tulekaan nyt kysymykseen… Päädyin sitten punaiseen ja mustaan…

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-1
Nämä mekot Mangosta.

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-1

Ja tietysti Luputtimet…. =D
(Christian Louboutin)
Mitä mieltä olette? Onko ok pukeutua punaiseen mekkoon? Ajattelin yhdistää mekon kanssa mustat asusteet ja mustan bleiserin (sukkahousut tietysti ihonväriset)… 
Miia
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Asukokonaisuus helmikuisiin hääjuhliin

  1. Et oo liian aikaisessa! ;)Ihania punaisia mekkoja, mielestäni tosi jees laittaa punaista. Tuo ykkönen, yksiolkaiminen on tosi ihana!

  2. Nanna: Itsekin tykkään eniten tosta ekasta! Ja tietysti, hätähousu kun olen, tein tilauksen Mangoshop.comista… 🙂 Tulossa siis mekko numero 1 ja 2! 🙂

  3. Wow, todellakin voi pukeutua punaiseen ja pitääkin laittaa väriä. Häät ovat ilon juhla ja talvella on ihana värittää juhlaa tuollaisella ihanuudella. Kuolaan noita kenkiä..

  4. Et oo liian aikasessa, mielummin aikasessa ko stressiä aiheuttavassa myöhäsessä 🙂 En ymmärrä mittään vaatteitten päälle enkä hääetikettejä mutta sen kyllä että oot löytäny upeat mekot ja kuulostaa upealta asuvalinnat 🙂

  5. Sandra: Louboutin = LOVEEEEEE :)Domi: Minäkin kuolaan noita popoja. Muistan kun Sinkkuelämää sarjassa vuonna nakki oli Samanthan kintuissa moiset Lubut. Oliskohan ollut kausi 2? Siitä asti olen himoinnut noita popoja. Ja mulla kävi niiiiiiiiiin hyvä tuuri, että voi olla mahdollista saada (siis ostaa itse erittäin edullisesti) tuollaiset ihan lähiaikoina… 🙂 Katsotaan miten käy… ;DMaanvaiva: Tuo eka mekko on ainakin kuvassa kaunein, saas nähdä millainen se on livenä kun paketti huomenna saapuu kotiovelle! :)Inanaa: Myös mekko nro 2 on tilattu, kerron sitten vastaako se ollenkaan kuvaa…. 🙂 Tuon mekko 3:senkin olisin tilannut, tosin valkoisena, muttei sitä enää ollut kuin L-kokoa jäljellä :(Meän Satu: Hääetiketit on välillä vaikeita… Yleensä dresscode on musta puku, eli naiselle mikä tahansa juhlamekko, kunhan ei ole koko valkoinen. Sitten erikseen siihen vielä hääparin omat toiveet, kuten ei mustaa naisille tai ei saman väristä mekkoa kuin kaasolla ja morsiusneidoilla yms. Vaikeaa…. :)Muinoin oli niin, että jos naispuolinen vieras on pukeutunut punaiseen, on hänellä ollut suhde sulhasen kanssa…. HIH HIII HIHH! 😀 Toivottavasti kukaan häävieraista ei ajattele noin…. 😀

  6. 😀 Eikä! 😀 Hih! 😀 siis tuo jos punasseen pukkeutuu niin suhe sulhasen kans! Hauska! 😀 Onneksi tuoki muuttunu 😀 Nuo sinun valittemat mekot ja asusteet on kyllä upeat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *