Joulun taikaa – valkoista ja hopeaa

Olen itse ehdottomasti syksyihminen!
Rakastan ruskan sävyjä, kylmenevien iltojen tuoksua ja kynttilän kauniisti lepattavaa liekkiä…. 🙂
Oikeastaan pidän koko loppuvuodesta, aina syyskuusta vuoden vaihtumiseen asti. Saa pukeutua lämpöisiin neuleisiin ja pörröisiin tossuihin, kääriytyä torkkupeittoon ja loikoilla sohvalla katsellen lemppari ohjelmia.

Talvi viimeistään rauhoittaa menoa ja kesän jäljiltä on lupa laiskotella ja nauttia oman kodin uumenissa.   (Kesällä on aina kova kiire johonkin. On pakko tehdä ja käydä vaikka missä, kesä kun on vaan kerran vuodessa :D)

Joulu on lempijuhlani, voittaa jopa synttärini… 🙂
Sukelsin inspiraatiomatkalle internetin salaisiin syövereihin, löytääkseni sen “punaisen” langan tulevaan joulusisustukseemme.
Ja kas tässä! Taas otin varaslähdön, mutta nopeat syövät hitaat…. Ja onhan jo kaupoissakin joulukoristeita… 😀

141540RMkerstbalsetvan4.jpg

172940.jpg

A-Beach-Cottage-Cmas-table-512x384.jpg

A-Beach-Cottage-White-Christmas.jpg

beautiful-christmas-tree-decorations.jpg

christmas+decor+inspiration.jpg

christmas+decoration.jpg

coastal+xmas.jpg

dining-room-christmas-christmas-decorati

draft_lens8423481module72823861photo_126

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-10-1

silver+christmas+decoration.jpg

silver_table_setting_0608vs.jpg

valkoinenunelma.jpg

w.jpg

white-chair-de.jpg
(Kuvat lainattu!)

Ihanaa viikonloppua! Huomenna tulossa (taas) olkkaripostausta!

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email.
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

12 kommenttia “Joulun taikaa – valkoista ja hopeaa

  1. Oi oi oi, ihania kuvia!! Mä laitoin viime vuonna kans valkoista ja hopeeta kotiin jouluks ja tänä vuonna meinaan tehdä samoin täällä uudessa kodissa 😀 Odotan huomista postausta jo innolla 😉 <3!

  2. Minna: Ihanalta kuullostaa teidän joulu! <3Meillekin on viimein tulossa hohtava "Winter wonderland" vuosimallia 2011! :DAjattelin huomenna olla oikein ahkera ja tehdä muutamankin postauksen. Luvassa siis olkkaria, inspiraatioita ja punaisia mekkoja! 🙂 Jei!

  3. Ihanaa <3! Edellisenä jouluna meillä oli muhkea sypressi n.1m korkea "joulukuusena" rottinkikorissa hopeine ja valkoisine koristein kera valojen, se oli oikeesti kauneinta mitä pitkään aikaan oon nähny, vaikka itse sanonkin!! Huomista odottaen ;O)!!

  4. Voi kunpa meidänkin joulu näyttäisi yhtä kauniilta tänä vuonna. Viime jouluna ostin jo valkoisen kuusen, ehkäpä siinä on jo hyvä alku =)

  5. Pitää jo aloittaa – ja olenkin aloittanut – jo joulun miettiminen. Viettotavassa tuskin tulee olemaan järin suuria muutoksia edellisiin jouluihin verrattuna, mutta uutta tulee olemaan kodin sisustaminen hieman jouluisemmaksi. Eilen ostin yhden jouluisen koristeen/sisustuselementin ja hopeanvärisen. Näin ollen, jos tämä koriste ei mene lahjaksi vaan jää itselleni, on joulun värit oltava sitten hopeaa, mustaa, valkoista ja meinasin, että ripaus punaistakin. Hopean lisäksi olin ajatellut, hankkisiko vaikka kullanvärisiä koristeita. Se nyt kumminkin on joko tai, joten valinta on edessä. 🙂

  6. Minna: Kiitos kutsusta, tulen oikein mielelläni! 🙂 <3Hanna: Meilläkin oli viime jouluna valkoinen kuusi…. Tänä vuonna mies tahtoisi ihka oikean (vihreän, kääk) kuusen ja ajttelin ehkä "kuoruttaa" sen sellaisella lumisprayllä… :)Inanaa: Ala sinäkin valkoinen-hopea-jouluun! HIH :). Ripaus punaista ei olisi pahitteeksi! :DM: Samaa mieltä! <3

  7. Päätinkin tuossa juuri, että tämän joulun koristeet ovat hopean värisiä ja jos sen ripauksen punaista löytäis myös… kiitos tästä päätöksestä ystävältä saadun lahjan 🙂

  8. Miia, niin on! Itellä on niin pitkä aika siitä kun oon saanut antaa lahjoja, että sormet oikein syyhyäisi taas lahjaostoksille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *