Haastetta pukkaa – Ostoslistalla nyt!

Sain haasteen ihanalta Minnalta Live Every Moment-blogista. Haasteessa kuuluu kertoa muutama ostoslistalla oleva asia… Tässä siis omani!

Unelmien ostoksia - Uusi keittiö Omakotivalkoinen

Kuva: chalkhousekitchens.co

Minimalistinen valkoinen keittiö

Koska se Tupla Kupla XL -valaisin on jo tulossa niin ehdoton numero yksi on uusi keittiö! Minimalistinen kokonaan valkoinen keittiö, joka olisi varustettu uusimmalla teknologialla. Tahtoisin keittiööni mm. ulosvedettävän laatikko-mallisen jääkaapin ja pakastimen, sekä tasosta ylös nousevan liesituulettimen.

Unelmien ostoksia - Louboutin korkkarit Omakotivalkoinen

Kuva: Christian Louboutin

Christian Louboutin Decollete korkkarit

Christian Louboutinin Decollete Jazz -mallin peruskorkkareista olen haaveillut vuosia, mutten ole raaskinut niitä käydä edes sovittamassa. Haluaisin kyseiset korkkarit sekä mustana että nudensävyisenä.

Unelmien ostoksia - Nahkainen valkoinen sänky ja iso sängynpääty  Omakotivalkoinen

Kuva: Mark English Architects, sängynpäädyn on tehnyt Gary Hutton.

Valkoinen sänky isolla sängynpäädyllä

Valkoinen parisänky isolla sängynpäädyllä. Mieluiten nahkaisena, mutta oikean osuessa kohdalle materiaalista voidaan vielä keskustella.

Unelmien ostoksia - Lomamatka Omakotivalkoinen

Kuva: Pixabay / StockSnap

Pieni irtiotto arjesta

Pieni irtiotto arjesta tulisi tarpeeseen. Unemaloma sisältää rentoutumista ja tunnelmaa, ehkäpä myös lasin tai kaksi ihka oikeaa shamppanjaa.

Tämän haasteen tahdon jakaa eteenpäin seuraaville ihanille blogeille: White & Fresh, Coconut White ja Oma Deco by J, sekä kaikille muillekin, jotka tahtovat ottaa haasteen vastaan! 🙂


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.