NE ovat saapuneet

Iik, ihka ensimmäiset ikiomat…

IMG_7082.JPG

…Christian Louboutinin korkkarit…

IMG_7083.JPG

IMG_7084.JPG

IMG_7085.JPG

upea dustbag!

IMG_7086.JPG

IMG_7087.JPG

Myös vaihdettavat korkolaput ovat omassa minikokoisessa dustbagissä 🙂

IMG_7088.JPG

Oooh ja voih! *huokaus* 🙂

IMG_7089.JPG

Koko 36,5 ja aivan täydellinen jalassa 🙂

IMG_7090.JPG

Kaunis siluetti!

IMG_7091.JPG

Ja se kuuluisa punainen pohja…

IMG_7092.JPG

TÄYDELLISET!

Olen ehkä maailman onnellisin just nyt!!!! <3 <3 <3 <3 <3 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

27 kommenttia “NE ovat saapuneet

 1. Aivan ihanat &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3! Täytyy myöntää, olen hieman kateellinen 😉 Menenkin tästä jatkamaan innolla kaappien siivousta….Johanna

 2. Johanna: Hih, älä suotta ole! &amp;lt;3 Mä mietin ja laskeskelin tuossa eilen, kuinka paljon menee rahaa vuodessa &amp;quot;huonoihin&amp;quot; kenkiin… Ostan keskimäärin vuodessa 3 korkkarit, jotka maksavat noin 80-120 euroa/pari. Se on pahimmillaan 360 euroa vuodessa hukkaan heitettyä rahaa. Useimmat omistamani korkkarit ovat keinonahkaa, joka ei kestä mitään kolhuja. Ne hiostavat ja puristavat jalassa ja korkokin on pariin otteeseen mennyt poikki. 🙁 Höh.Toivon todellakin, että nämä Lubut ovat maineensa veroisia. Äsken kun tuossa köpöttelin niillä, vaikuttivat AIVAN UNELMILTA! Tosi kevyet ja silti tukevan tuntuiset jalassa. Ihanan pehmeä ja keinuva askel, koska koron tyvi on juuri oikeassa kohdassa painonjakautumista ajatellen. :)Aion jatkossa satsata vain ja ainoastaan KUNNOLLISIIN KORKKAREIHIN! Tarvitsisin kipeästi nyt beiget korkkarit, mutta en osta mitään &amp;quot;hätävara-kenkiä&amp;quot;, vaan olen ilman niin kauan kun saan rahaa säästettyä toiseen Louboutinin kenkäpariin! 🙂

 3. Tuo on niin totta ja tuttua minullekin, kerran korko meni poikki sopivasti ystävän häissä ;(Uskon, että Louboutinit eivät tuota pettymystä! Jospa pukki toisi ne beiget… ;)Johanna

 4. Johanna: Kiva :(…. Tulen raportoimaan käytännönkokemuksesta sitten kun raaskin korkata nuo … 🙂 En taida joulupukilta uskaltaa toivoa niitä beigejä =D

 5. Luen blogiasi säännöllisesti, mutta jostain syystä en ole aiemmin kommentoinut :=)Ihanat korkkarit!Mistä ostit? Mitä tuollaiset maksavat??t:Samanlaisista ihanuuksista haaveileva Kati

 6. Mussu: &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3K: Tuon Decollete 100 Jazz- mallin hinta on 420 euroa ja ainoa jälleemyyjä Suomessa on Helsingissä toimiva Nina´s.Nina`silta voi myös tilata tuotteita sähköpostitse Itellan toimittamana. 🙂 Suosittelen kuitenkin kokeilemaan Loubouttineja ennen ostamista, koska lesti on kapeahko. Itselläni on 35 koon jalka ja korkkarini ovat 36,5 (jalkani on siis lyhyt mutta leveä =D)Alla vielä osoite Nina´sin omille nettisivuille:<a rel="external nofollow" href="http://www.ninas.fi/bulevardi13/?cat=5&quot; target="_blank">http://www.ninas.fi/bulevardi13/?cat=5</a&gt;

 7. Apuaaaa, IHANAT &amp;lt;3! Mulla olis kans korkkareiden hankinta edessä ja ajattelin nyt kans sijoittaa vähän enemmän niihin jos ne kestäis vähän kauemmin sit ;O) Mä muuten ostin sitä haluamaasi kangasta tänään, jeii sitä löytyi onneks vielä:O)

 8. hei, tykkään sun vaatepostauksista, mutta saanko toivoa että näitä vaatteita/kenkiä jne. näkis sun päällä, jos et halua kasvojasi näyttää niin nehän voi kai jotenki peittää… 😉

 9. Anonyymi: Ilman muuta! 🙂 Olenkin yrittänyt kuvia ottaa peilin kautta, mutta kengät ei tule kuvaan. Kameran zoomi on myös niin surkea, että kuvasta tulee rakeinen jos kuvaa kauempaa… :)Jos vaan saisin ton miehen joskus kuvausassistentiksi niin mikäpä ettei! 😀

 10. Saanko kysyä tämmöistä hieman henkilökohtaista asiaa, ei tietenkään pakko vastata….mutta oletko voittanut lotossa tai muuten rikkaasta suvusta/ menestynyt huimasti rahallisesti työssäsi? meinaan nimittäin noita kalliita hankintoja: tuo suuri keittiöremontti, uusia mekkoja, 900 euron lamppu, louboutinit jotka varmaan maksaneen muutaman sadan?

 11. Anonyymi: Tietysti saa kysyä! =D En ole valitettavasti voittanut lotossa, kumpa olisinkin =D.Enkä ole myöskään syntynyt &amp;quot;kultalusikka&amp;quot; suussa, vaan olen hyvin pienituloisesta 5-lapsisesta perheestä. Olen tehnyt vuosia kahta työtä samanaikaisesti ja palkkatulot ovat tietysti olleet sen mukaiset. :)Lisäksi olen karsinut kaikki ns. hupiostokset minimiin, jolloin sitä rahaa jääkin yllättävän paljon käyttöön. Keittiöremonttiin olemme varanneet rahat erikseen ja remonttia olemme suunnitelleet koko sen ajan minkä olemme tässä kodissa asuneet (kohta 5-vuotta). 🙂 Ollaanko me hitaita? Hih! :)Lasken muutenkin tarkasti kaiken minkä ostan ja teen kuukausibudjetit jo valmiiksi. Budjetista myös pidetään kiinni!!! Myös mies osallistuu joihinkin hankintoihin. Lähinnä sitten maksamalla muita menoja puolestani, jos tahdon jotain kalliimpaa kuten TuplaKupla XL:n. :)Näin meillä! 🙂

 12. Hanna: Niin mäkin aikoinaan, mutta NYT MULLA ON IHAN OMAT!!!!! Tää tunne on aivan uskomaton!!!! 🙂 Oon vieläkin ihan liekeissä noista popoista! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 13. Voi apua! Mua itkettää kun oon niin kade.. En kestä! Täytyy melkein itkua vääntää huomenna miehelle, että enkä mäkin ansaitsisi jotain yhtä kaunista!! En uskalla omin päineni ostaa jotain noin kalliita kenkiä 😀

 14. Janika: 🙂 Elä itke *paijaus*!!! :)Mun mies suosittelee kaikille naisille Loubouttinin kenkiä!!!! HIH! Ensinnäkin, nyt mä olen tooooooosi iloinen ja auttavainen ja ihana… kiitos uusien menomonojeni.Toiseksi, miehellä *piiiip* jatke on auto, moottoripyörä tai tekniikkavempaimet, naisella se on KENGÄT!!!!! Ja mikä onkaan parempaa, kun se että oma nainen huokuu jumalaista itsevarmuutta ja sädehtii…. =DJa ja ja ja, ei ole väliä mitä vaatetta on päällä (vai onko mitään, hyi mua =D). Voi pukeutua vaikka rönttöpaitaan kun jalassa on LOUBOUTTINIT!!!!Terkkuja miehelle!!!! 🙂 Neuvotteluvaltit käyttöön nainen! 😀

 15. Mä olisin pulassa, jos voisin käyttää korkkareita. Kaikki rahat menisi niihin sitten… mut menee ne nytkin sitten kaikkeen muuhun. 😀

 16. Matti-Myöhänen täällä onnittelee aivan mahtavan upeista korkkareista! Jäikö kengät tulliin, vai tulivat ilman tullimaksuja? Itse olen ostanut ulkomailta joitain laukkuja ja aina niistä joutuu nuo tullit maksamaan.

 17. Tuisku: Kiitoksia! &amp;lt;3Kengät on ostettu Helsingin Nina´sista, joka on suomessa ainoa jälleenmyyjä. Eli ei tulliasioita lainkaan.Nina´s toimittaa ennakkomaksulla postitse kaikkialle suomeen, mutta kehotan sovittamaan kenkää ensin ostamista. Mulla on lyhyt mutta leveä jalka ja normaalisti kengissä 35 koko. Lubukat on 36,5, pienempi ei olisi mahtunut jalkaan lainkaan. :)Tullimaksun suuruudesta en tiedä, mutta olen kuullut että erityisesti kengät jäävät aina tulliin. Muistaakseni se maksu oli joku % osuus hinnasta, olisko 28%, villi arvaus? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *