Uusittu olkkari kera Aarnion ja Gantin

Lupasin olkkarikuvia heti, kun saan uudet patterit kameraan. 🙂 Patterit ostin jo maanantaina, mutta sain vaihdettua ne kameraan vasta tĂ€nĂ€aamuna, HIH! (laiska oon) =D

TĂ€ssĂ€ lisÀÀ kuvia uudesta olkkarin jĂ€rjestyksestĂ€, Gantin tĂ€hti-tekstiileistĂ€ ja XL:n valaisimesta! 🙂

IMG_7109.JPG

IMG_7110.JPG

IMG_7111.JPG

IMG_7112.JPG

IMG_7113.JPG
Jouduin muokkamaan kuvia iPhotolla valoisammiksi (kuvat olivat lĂ€hes mustia?!?!) ja niistĂ€ tuli tuollaisia rakeisia, HÖH! 🙁
Joulupukilta aioin toivoa uutta kameraa, jĂ€rjestelmĂ€-sellaista…. 🙂
Rakastan olkkariamme! Nyt se on juuri sellainen kuin olen haaveillut. Sopivassa suhteessa sopivankokoisia kalusteita, vÀin vÀhÀn tavaraa (mitÀ vÀhemmÀn, sen parempi) nÀkyvillÀ, valkoista, harmaata, nuorekasta, modernia, simppeliÀ ja avaraa (muttei tyhjÀÀ) ja ripaus tÀhtiÀ. MIII LAIKS! <3

Miia

31 kommenttia “Uusittu olkkari kera Aarnion ja Gantin

 1. Todella upea kokonaisuus! Kaikki sopii todella hyvin yhteen, eikÀ mitÀÀn ole liikaa tai liian vÀhÀn! On sulla kyllÀ hyvÀ maku ja todella hyvÀ taito sisustaa =)Johanna

 2. Mii laiks tuu. Vitsit, kun mÀ rikastun mÀ tahon kanssa tuollaisen jÀttivalaisen. Ja kun termiittilapset on siinÀ iÀssÀ etteivÀt pistÀ kaikkea paskaksi :)Hieno koti, oikeen sydÀmmestÀ ottoo. Ja ei ole sydÀri :p

 3. Johanna: &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Kiits! :)Minna: Mii tuu! :)Outi: Onneksi tuo lamppu kestÀÀ ehjĂ€nĂ€ vaikka termiitti tÀÀllĂ€ kaataisikin sen! 🙂 TESTATTU ON! :)Anonyymi: On meillĂ€ tv! Alla linkki:<a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.blogspot.com/2011/08/olohuoneen-besta-kurkistus-kaapin.htmlTelkkari&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.blogspot.com/2011/08/olohuoneen-besta-kurkistus-kaapin.htmlTelkkari</a&gt; on 40-tuumanen ja sitĂ€ katsotaan joka pĂ€ivĂ€! Tosin meillĂ€ pyörii oikeastaan siinĂ€ ruudulla vain leffat (Pieni merenneito ja HelinĂ€-keiju pĂ€ivisin ja aikuisten leffat iltaisin). Muut ohjelmat (mm. salkkarit, 45-min, uutiset, sarjat…) katsotaan yleensĂ€ netistĂ€ kun ehditÀÀn/jaksetaan (koneelta tai joskus harvoin telkun kautta). =D

 4. Upeaa! Upeaa! Upeaa! Ihana tuo XL! 🙂 ja nuo tĂ€htitekstiilit 🙂 Upean tyylikĂ€s koti 🙂

 5. HyvĂ€ltĂ€ nĂ€yttÀÀ! 🙂 Onpa tosiaan mahtavan kokoinen tuo tuplakupla 🙂 Nuo Gantin tekstiilit on kyllĂ€ kauniita, sopii oikein hyvin teidĂ€n olkkariin. Mukavaa viikonloppua!

 6. Tosi kivan nÀköistÀ! Kiinnitin ensimmÀisenÀ huomioita noihin kattovalaisimiin, hieman erikoisemmat, mutta hauskan nÀköiset. Ja muakin kiinnostaa tuo telkkarihomma, yleensÀ se on olohuoneen keskeisimmÀllÀ paikalla mutta noissa kuvissa ei telkkaria nÀy. Oletko piilottanut sen kaappiin vai onko se jossain toisessa huoneessa?

 7. Oih, hyvÀltÀ nÀyttÀÀ! TykkÀÀn, kun toi Gantin peitto ja tyynyt on tossa sohvalla antamassa &amp;quot;vÀriÀ&amp;quot;. MistÀ toi teidÀn sohva muuten on ja onko se nahkaa vai mitÀ materiaalia?Kun valkoinen kangassohva ei ainakaan meillÀ kahden pienen pojan perheessÀ olisi edes toteutettavissa. EikÀ taida olla myöhemminkÀÀn, siihen taitaa jopa vaatteista tulla vÀriÀ? Himoisen kyllÀ kovin valkoista sohvaa, mutta materiaali on nyt se, mitÀ pitÀÀ pohtia.t. Laura

 8. UIjui…löysin vasta blogisi ja ihastuin ihan satasella….tĂ€htiĂ€ ja valkoista…tykkÀÀn!LisĂ€sin blogilistalle, kun en löytĂ€nyt mistĂ€ olisin voinut liittyĂ€ lukijaksesi.Kivaa viikonlopun jatkoa!

 9. Hanna: 🙂 Miten muuten teet ton tĂ€hden? MĂ€ haluun kans oppia ton! :DMeĂ€n Satu: Olen itsekin tosi tyytyvĂ€inen. Luulen, ettĂ€ olohuone ei muutu vĂ€hÀÀn aikaan, HIH :)Onnen omenia: Rakastan tĂ€htiĂ€! Mukavaa viikonloppua sinnekin! &amp;lt;3Hanilo: On meillĂ€ telkku, se on piiloitettu kaappiin! Kommentoin jo aikaisemmin tĂ€tĂ€ aihetta ja laitoin linkin postaukseen, missĂ€ esittelen kaappien sisĂ€llön. Myös sivupalkista löytyy postaukset &amp;quot;oma koti&amp;quot; alta paljon juttua! :)Laura: MeidĂ€n sohva on Maskusta, merkki Bellus ja malli Magnum. On aitoa nahkaa ja aivan unelma! VĂ€riĂ€ ei pahemmin ole tarttunut vaatteista… Ainoastaan kerran tuli uusista farkuista hieman sinistĂ€ istuimeen, mutta se lĂ€hti pois nahanpesuaineella. Me ollaan kokeiltu kaikki sohvamateriaalit: pestĂ€vĂ€ kangas, alcantara, mokkakopio ja nahka. Nahka on ehdottomasti paras ja helppohoitoisin. MeillĂ€ on koirallakin lupa olla sohvalla ja itse syömme miehen kanssa sohvalla. Ava on yökkinyt, tahmannut ja sotannut sohvaa olan takaa ja kaikki tahrat olen aina saanut putsattua. PARAS SOHVAMME IKINÄ!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Gone to the beach: Olen tosi tyytyvĂ€inen tuohon lamppuun! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 :DPĂ€m: Kiva, ettĂ€ löysit blogini ja lĂ€mpimĂ€sti tervetuloa seurailemaan juttujani! :)Tuossa oikealla sivupalkin noin puolivĂ€lissĂ€ on &amp;quot;seuraa&amp;quot;-tĂ€git sekĂ€ bloglovinilta, s.postitse ettĂ€ blogilistan kautta!!!

 10. Heiii, meidÀnkin sohva on maskusta ja bellus myös, mutta mallina on vaan kulmasohva :O) Tosi kovaa tekoa noi on kun meillÀkin on kalleimmalla kankaalla ja koira on sohvalla pÀivittÀin eikÀ siinÀ oo mitÀÀ kulutuksen jÀlkiÀ ja sohva on kuitenkin ollut jo 3vuotta :O) Kannattaa siis sijoittaa!!!

 11. Blogilistalle lisĂ€sinkin, mutta nyt vasta tuli nĂ€kyviin toi lukijat-kohta…eilen ei nĂ€kynyt kuin teksti, muttei voinut lisĂ€tĂ€ lukijaksi :O

 12. Anonyymi: Myynti-ja markkinointialalla 🙂 Muodin parissa työskentelen tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ :)Inanaa: &amp;lt;3Minna: MeidĂ€n vanha musta sohvamme oli kans kulmamalli (Bellus Magnum sekin). MeillĂ€ oli kankaana alcantara, mutta mustaan tarttui kaikki pöly! 🙂 Muuten oli kyllĂ€ hyvĂ€ sohva sekin.

 13. MeillÀ oli toisena vaihtoehtona myös musta, mutta pÀÀdyttiin sitten tohon ruskeaan jossa on kullanvÀristÀ seassa ja siinÀ ei nÀy onneksi mikÀÀn:O) &amp;lt;3!

 14. PĂ€m: Joskus bloggeri tökkii ja jĂ€ttÀÀ osan noista oikean sivupalkin jutuista nĂ€yttĂ€mĂ€ttĂ€… Hih :).Toisaalta kun miettii kuinka paljon on blogeja, postausia, lukijoita yms. niin en ihmettele yhtÀÀn, ettĂ€ vĂ€lillĂ€ on onkelmia! =DMinna: Teitte hyvĂ€n valinnan! MĂ€ ajattelin silloin, ettĂ€ musta on paras vĂ€ri kun eihĂ€n VOI NÄKYÄ mikÀÀn lika…. 🙂 Juu, lika ei nĂ€kynytkÀÀn, mutta voi sitĂ€ vaaleanharmaata pölyn mÀÀrÀÀ…. Piti imuroida viikoittain, jos tahtoi ettĂ€ sohvĂ€ nĂ€yttĂ€isi siistiltĂ€. Tuo alcantara oli vielĂ€ materiaalina sellainen hieman sĂ€hköistyvĂ€, joka todella veti puoleensa kaiken mahdollisen pölyhaituvan…. 🙂

 15. Ihana olkkari, haluaisin itsekkin saada tv:n piiloon (tai siis arvailisin ettĂ€ tv on tuolla kaapissa?), muutenkin pitĂ€s organisoida enemmĂ€n nyt varsinkin kun asuu nĂ€in pienessĂ€ tilassa (39m2), kaksiota odotellessa…:) Ihana koti sulla!

 16. Anna: Tv on tosiaan tuolla kaapissa. Tuunailin hieman BestĂ„ Boas tv-kalustetta, jotta sain soittimet mahtumaan ja lisĂ€sin ovet tĂ€ysavattavilla saranoilla. Jutun löydĂ€t tuolta oikealta &amp;quot;oma koti&amp;quot;-otsakkeen alta (kurkistus olohuoneen BestĂ„-kaapin sisĂ€lle)… :)Padmerine: &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 17. Pikkukupla sai kaverin &amp;lt;3 Sopii niin tÀydellisesti teille, tunnelma on kertakaikkisen ihana kuten aina!

 18. Karoliina: Ihanaa!!!! 🙂 Kiitokset tĂ€stĂ€, teenkin sen nyt samantien! &amp;lt;3By J: Juu u, nyt meillĂ€ on &amp;quot;isi-pallokin&amp;quot;! =D (MeidĂ€n pikkuneidille tuo M-kokoinen on Ă€iti-pallo ja XL on isi-pallo) HIH!

 19. MinkĂ€ merkkiset nuo teidĂ€n kaiuttimet tai siis kotiteatterisysteemi on? Tosi kivan ja siron nĂ€köiset 😉 Johanna

 20. Heippa,Nyt on pakko kysyĂ€ oletko itse ommellut teidĂ€n olohuoneen verhot vai ovatko jostakin valmiina saatavilla? 🙂 Ovat todella kauniit!!t.jenni

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *