25 asiaa minusta

Sain hauskan haasteen Karoliinalta¬†Valon pisaroita-blogista, jossa on tarkoitus kertoa 25 satunnaista asiaa, faktaa, tapaa tai tavoitetta… So here we go! ūüôā

1. Minulla on 2 isoveljeä, 1 isosisko ja 1 pikkusisko

2. Muutimme perheeni kanssa Helsinkiin vuonna 1992 (olin 9-vuotias)

3. Kaikki matalapohjaiset kenkäni ovat kokoa 35 (korkkarit 35-37)

4. Olen ostanut ensimmäisen omistusasuntoni 19-vuotiaana

5. Olen harrastanut tanssia kilpatasolla vuosiavuosia

6. Keräilen Blu-ray leffoja. Kokoelmassani on tällähetkellä 269 kpl.

7. Minulla on 2 pient√§ tatuointia ūüôā

8. K√§rsin pahasta matkapahoinvoinnista, etenkin laivalla ūüôĀ

9. Rakastan erilaisten listojen tekemist√§. Olenkin tehnyt exceliin listat kaikista kodin tavaroista, leffoista, vaatteista, erilaisia ostoslistoja, siivouslistoja, joululahjalistoja, talouden kirjapitolistoja…. =D

10. Kaappieni on oltava aina tiptop! En kest√§ sotkuisia kaappeja! ūüôā

11. Vaatteissa lempparivärini ovat musta, beige/nude/kameli, valkoinen, punainen ja tummansininen

12. Minulla ei ole ajokorttia

13. Olen 159cm pitkä

14. Nakerran kynsiäni aina kun hermostun tai keskityn kovasti

15. Rakastan laulamista ja laulan aina ja kaikkialla <3

16. Ensirakkauteni oli Pieni merenneito-piirretyn prinssi Erik (olin 8-v) =D HIH HII

17. Pelkään hämähäkkejä (TODELLA PALJON)!!!!!!

18. Haaveissani on matka New Yorkiin

19. Tykkään pelata Afrikan tähteä ja Arvaa kukaa

20. Shoppailen mielummin nettikaupoissa kuin kauppakaupoissa (tajusko kukaan?!?) =D

21. Lemppari tv-sarjani kautta aikain on Twin Peaks

22. Olen ollut rakastunut my√∂s Twin Peaks-sarjan roolihenkil√∂ FBI agent Dale Cooperiin ūüôā

23. Olen opiskelut mm. maskeeraajaksi, parturi-kampaajaksi, myynti-ja markkinointi alaa….

24. En osaa ajaa polkupy√∂r√§√§ ūüôā

25. S√∂in kes√§ll√§ 2002 vain McDonaldsin fetasalaattia (3kk) ūüôā Kaveri s√∂i aina mun kirsikkatomaatit =D

Jaan tämän seuraaville suosikkiblogeilleni:

Onnen omenia

Lina¬īs blog

Oma deco by J

Taloja ja toiveita, sisustamista sielulla

Kirppu nimeltä Mandi

Sisustus ja sepustus

Live every moment

White & fresh

Coconut white

Hyvää ja kaunista

Mukavaa alkanutta viikkoa!!!!

13 kommenttia “25 asiaa minusta

  1. Hauskat paljastukset :O) Ja kiitoooos paljon, laittelen itsest√§ni huomenna kans jotain listaa, se tulee olemaan vaikeeta ;O)!! Eik√∂ paketti viel√§ saapunut?? Postit√§ti siis valehteli mulle, sen piti olla t√§n√§√§n sulla ūüėČ

  2. Kivat tunnustukset! Hymyillytti niiden kohdalla, mitkä itsekin allekirjoitan.. Kuten esim 12-15 ja 22 :))

  3. Kiitos haasteen tekemisest√§! &amp;lt;3 :)Moni noista sinun kohdista olisi sopinut my√∂s itseeni ūüôā

  4. Minna: Oli niin vaikea keksi√§ noita paljastuksia, HIH =D. Mutta hauskaa oli sit√§ tehdess√§. T√§ll√§iset jutut on just kivoja! :)Paketti tuli eilen ja laintoinkin s.postia sulle illalla! MILJOONAT KIITOKSET! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihania juttuja siell√§ oli. ūüôā Pyykkipussikin on jo k√§yt√∂ss√§. &amp;lt;3 &amp;lt;3Teen jutun niist√§ t√§nne t√§n√§√§n!!!!Maanvaiva: HIH =D. Ootkos jo tehnyt t√§n tunnustuksen? Jos et, niin tahdon v√§litt√§√§ t√§n sulle kanssa!!!!!!!!!!! T√§ll√§iset paljastusjutut on omasta mielest√§ni mielenkiintoisia! =DKaroliina: Sullakin oli se kaappien siisteysjuttu! Ihanaa ett√§ meit√§ on muitakin…. =D

  5. Kiitos Miia:) Olipas kivoja ja mielenkiintoisia asioita sinusta….miten oletkin voinut v√§ltty√§ oppimasta ajamaan polkupy√∂r√§ll√§ ;)Min√§ olen kerran kertonut jopa 100 asiaa minusta ja ne l√∂yd√§t t√§√§lt√§:<a rel="external nofollow" href="http://sisustusjasepustus.blogspot.com/2010/05/haravoinnin-lomassa-100-asiaa-minusta.html&quot; target="_blank">http://sisustusjasepustus.blogspot.com/2010/05/haravoinnin-lomassa-100-asiaa-minusta.html</a&gt;

  6. Soile: Opettelin ajamista ilman apupy√∂ri√§ ollessani 7-v. Ajoin mm. p√§in sein√§√§, kerran onnistuin lent√§m√§√§n ohjaustangon yli, olen ajanut lukemattomia kertoja ojaan, t√∂rm√§nnyt toisiin py√∂r√§ilij√∂ihin ja onnistunut kaatumaan kesken ajon sivulle, jolloin oikean puoleinen ohjaustanko meni auton ikkunasta sis√§√§n… =DJoten on todellakin parempi (kaikille muille ulkona olijoille), etten en√§√§ edes yrit√§ opiskella py√∂r√§ll√§ ajoa…. HIH HIH!

  7. Haaste otettu vastaan :DItsess√§ni tunnistan my√∂s tuon listojenteko- himon, se on perua √§idilt√§ni: kaikesta voi ja PIT√Ą√Ą tehd√§ omat tarkat listat! Ja voi vitsi kuinka kivaa se on!! Hih hii ūüėČ

  8. Uusi lukija ilmoittautuu :)Kivoja faktoja. Mist√§ ihmeest√§ l√∂yd√§t kauniita koon 35 kenki√§? Mun keng√§nnumero on 35¬Ĺ ja osa 36 kokoisista liian isoja.

  9. Salsas: Kiva! Tervetuloa joukkoon! &amp;lt;3 &amp;lt;335-koon kenki√§ on esim Biancolla, Vagabondilla, Brandoksen nettikaupassa, Guessill√§… Ja jos sinulla on leve√§hk√∂ lesti, niinkuin minulla niin esim nuo Loubouttinit on tosi kapeat ja jouduin ottamaan 36,5 kokoiset. Brandokselta usein tilaan, kun siell√§ on toimitus ja palautus maksutonta sek√§ PALJON hyvi√§ merkkej√§! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *