Lisää tähtiä

Tykkään kovasti tähtikuvioista ja löysin muutaman kuvan, jotka tahdon jakaa teidän muiden “tähti-friikkien” kanssa. =D

42765-sovrum.jpg

258650-spja%25CC%2588lsa%25CC%2588ng.jpg

367736-stja%25CC%2588rnburkar.jpg
134329-sebra.jpg

278722-new-england.jpg

349766-sovrum.jpg

354419-jensen.jpg
 (Kuvat lainattu ruotsalaisen Styleroomin sivuilta!)

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja (styleroom.se). Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned (styleroom.se)). If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email.
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Lisää tähtiä

  1. Anonyymi: Huutonetistä löysin tosi edullisen setin (päiväpeitto ja kaksi tyynynppäällistä) värinä beige/valkoinenhttp://<a rel="external nofollow" href="http://www.huuto.net/kohteet/gant-tyyliset-tahti-torkku_paivapeite–2-tyynynpaallista/195209235Gripsholmilta&quot; target="_blank">www.huuto.net/kohteet/gant-tyyliset-tahti-torkku_paivapeite–2-tyynynpaallista/195209235Gripsholmilta</a> löytyy myös (hinta noin 119 euroa) eri väreissä. Alla linkki Wilhelmiinan kamari-nettikauppaan:<a rel="external nofollow" href="http://www.wilhelmiinankammari.fi/PublishedService?file=page&amp;pageID=3&amp;action=view&amp;groupID=434&quot; target="_blank">http://www.wilhelmiinankammari.fi/PublishedService?file=page&amp;pageID=3&amp;action=view&amp;groupID=434</a&gt;

  2. Oih, olen rakastunut tähtiin :O) Ihania kuvia!! Mulla on ollut mielessä että tekisin tuollaisen tähtiseinän tehosteeksi johonkin tänne meille :O) Käypäs katsomassa tälläisessä blogissa kun: jeppusilla2.blogspot.com siellä on tähtiä paljon ja lastenhuoneet on juuri noin tehty! &amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3

  3. Ihania tähtikuvia 🙂 Anonyymille tiedoksi: Wilhelmiinan kammari- nimisestä nettikaupasta saa tähtitorkkupeittoja ja tyynynpäällisiä, sieltä tilasin meidän!

  4. Karoliina: Mistähän tuollaista tapettia löytäisi? Esta for kidsin keek-a-boo-sarjassa on muutamaa väriä, mutta tuollainen raitatähti olisi kiva.. :)Minna: Jeppuset löydetty jo! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihana blogi hällä! :)J&amp;amp;M: Wilhelmiinan kamarista tosiaan ainakin löytyy Gripsholmin tuotteita! 🙂

  5. Mä en muista, olenko edes kiittänyt haasteesta :)) KIITOS!Oli sitä hauska tehdä, vaikka keskeneräiseksi jäi.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *