Jouluista sisustusinspiraatiota hakemassa

Yritän kuumeisesti miettia ja suunnitella joulun sisustusta.

Onko väreinä valkoista ja hopeaa? Vai lisäänkö ripauksen punaista? Vai vihreää? Nyt kun on tuo tyttökin, niin olisi kiva laittaa perinteisemmät jouluvärit, tai edes toinen niistä. Ehkä?

Tuleeko joulukuusi? Jos tulee, niin valkoinen vai vihreä? Aito vai feikki? Jaksanko siivota niitä neulasia? Aidon kuusen tuoksu on aivan huumaavan herkullinen, mutta meneekö mukavuudenhalu aitouden edelle?

Hmmmmmm….. 🙂

Välillä tulee sokeaksi omalle kodilleen. Katson, mutta en näe. Tuo lattiavalaisin on niin massiivinen, etten tiedä mihin joulukuusen laittaisin (jos laittaisin). En tahtoisi piilottaa eteisen seinällä olevaa peiliä joulukuusen taakse, toisaalta sohvaakaan ei voi siirtää… Eikä Beståja. Eikä keittiössäkään ole tilaa…

Olen harkinnut viimepäivinä vakavasti lisääväni jouluksi jotakin punaista. Ehkäpä torkkupeite ja muutama koristetyyny sohvalle. Ajattelin myös hävyttömästi varastaa ystäväni idean ja ostaa suuria punaisia omenia (vai taivutetaanko omenoita? =D) aseteltavaksi lasiseen tarjoilumaljaan ruokapöydälle. 😉
Kuusi olisi tässä tapauksessa valkoinen, johon valitsisin hopeisia ja punaisia joulupalloja.

thumb3_christmas_tree_red_and_white.jpg
Mies tahtoisi vihreän kuusen (mutta häneltä ei kysytä, hih hii :)).
Tai no, olisihan se valkoinen-harmaa/hopea-tummanvihreä- väriyhdistelmäkin kiva. Mitä muuta vihreää voisi olla kuin kuusi? En ole (ainakaan vielä) löytänyt metsänvihreitä vilttejä tai tyynynpäällisiä. Onkohan niin tummia omppujakaan olemassa? =D
Opulentlarg.jpg
Siispä laitankin nyt moooooonta kuvaa meidän kotoa, että saan “ulkopuolisen silmin” tarkasteltua tilannetta. Mielipiteitä otan mielelläni vastaan (HOXHOX! kaikki jouluihmiset) =D.
IMG_7147.JPG

IMG_7148.JPG

IMG_7149.JPG

IMG_7150.JPG

IMG_7151.JPG

IMG_7152.JPG

IMG_7155.JPG

IMG_7157.JPG

IMG_7152.JPG

IMG_7154.JPG

IMG_7159.JPG
Näistä laseista sitten nautitaan joulun punaviinit, nom nom! 😉
Ja loppuun kuva avaruusaluksesta Minority report-elokuvan tyyliin:

IMG_7158.JPG

Millaista joulukotia te olette suunnitelleet? =D

EDIT! Tässä 22.12.2008 otettu kännykkäkuva =D

P22-12-08_22.04%255B01%255D.jpg
Ajalta, jolloin kotimme oli musta-valkoinen…. =D

52 kommenttia “Jouluista sisustusinspiraatiota hakemassa

 1. Minusta teille voisi sopia valkoinen joulukuusi juurikin hopeisilla koristeilla sekä ripaus punaista siihen sekaan 🙂 Itse en oikein miellä vihreää jouluväriksi ollenkaan – en tiedä mikä siinä on 😛

 2. Karoliina: Tuo punainen kyllä houkuttelee niin kovasti. <3 Ei mullekaan tule ensimmäisenä vihreästä joulu mieleen, toisin kuin punaisesta, joten et oo ainut! =D Mulla alkaa vaan AINA kaikki värit tökkiä ennen kuin on viikkoakaan kulunut, joten siksi tää on niin vaikeeta. Pitäisköhän mun heitellä ne punaiset mekot sinne tänne somisteiksi ja katsoa sopeudunko vaikö enkö? HIH! =D

 3. Lisäys edelliseen: Ja olen niin "pihi" etten raaski yhden viikon takia ostaa punaisia juttuja… Mun joulusomisteisiin on käytettävissä max 100 euroa + omenat (tai sitten se kuusi). Eli tohon summaan täytyy mahduttaa viltit, tyynyt, koristeet, valot, kynttilät…. =D

 4. Teille sopis ihanasti valkoinen kuusi 🙂 Mä ostin toissa jouluna valkoisen tekokuusen ja voi että se on ihana ja tuuhea! Siihen hopeisia bling bling koristeita ja vähän punaisiakin :)Entä jos laittais vaan oikean minikuusen vaikka tuon bestån päälle? Meillä on aina jouluna minikuusi takan päällä tuomassa sitä aidon kuusen tuoksua. Tai semmonen valkoiseksi maalattu oksakin vois olla kiva isoon maljakkoon lattialle ja sen koristelis palloilla..Kivaa viikonloppua ja joulun suunnitteluhetkiä!

 5. Mä painin tämän saman ongelman kanssa viimejouluna.Itse ratkaisin sen niin, että ostettiin valkoinen muovikuusi. Kuusta meillä ei ole ollut vuosikausiin mutta viimejouluna melkein 2-vuotias tyttöni takia halusimme kuusen. Ja kuinka innoissaan hän mun kanssa sitten koristelikin sitä. Viimevuonna mentiin korisiteissa hopea ja purppura-linjoilla ja tänä vuonna käytetään mustaa ja hopeaa.Toisaalta mulla ei ole tota jättivalaisin"ongelmaa" joten meille kuusen sijoittaminen on helpompaa. Jos tuoksua kaipaat, voithan ottaa oksan maljaan, mistä saa sitä joulun tuoksua. Sen neulasia on huomattavasti helpompi siivota.

 6. J: IIIIIIIK, SÄ OLET NERO!!!!!! KIITOS!!!!!VALKOISIA OKSIAHAN MÄ LAITAN ISOON LATTIAMALJAKKOON JA SIIHEN IHANIA PALLOJA!!!!! Meillä oli valkoinen kuusi, 2008-2010. Vanha kuusi jouti roskiin, joten uuden ostaminen on edessä. Viimejouluna meillä oli valkoisessa kuusessa vain hopeisia koristeita, se oli kyllä toooosi kiva! <3J = Sisustusnero!!!!!! =DMukavaa viikonloppua sinnekin! <3

 7. Nyt heitit kyllä vaikeen kyssärin :O) Nyt kun luin ton J.n koomentin niin kallistun samalle kannalle, koska en saanut silmilläni isoa kuusta minnekkään jollet halua siirtää tupla-kuplaa, tiedän että et siirrä, joten minikuusi bestån päälle ja lattialle maljakkoon oksia+koristeet niihin! Mulla oli viime jouluna n. 1m korkuinen sypressi rottinkikorissa ja siinä hopeisia ja valkoisia koristeita+valot!! :O) Mä oon tänään tehnyt koristeita ja hankkinut askarteluvermeitä joulua varten <3<3<3

 8. Minna: Tuo sypressi on kans hyvä vaihtoehto! Ouh! Joulujuttuja! Sun täytyy tehdä postaus niistä, ehdottomasti! =DOuti: Mä en saanu tota osoitetta toimimaan! Meilläpäin kukkakaupat myy eioota. 🙁

 9. Outi: Katoisn linkin sähköpostin kautta! Niin olikin tosi hieno valkoinen oksa ja vielä kivempi se peltiämpäri missä se oli! 😀

 10. Joo teenkin ja meidän saunasta, vihdosta viimein :O) Nyt kuvaileen, puol tuntia ja sit tulee postausta :O)

 11. Minna: Mun on siis päästävä Ikeaan ja äkkiä ennen kuin ne oksat loppuu! 🙂 Kiitokset taas! <3Kyl te ootte kaikki niin ihania kun autatte mua!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 12. No kun tässä on hävyttömän varastelun makuun päästy, niin minäpä pöllin sitten tuon iso malja-oksia-joulupalloja vinkin.Olisin ehdottanut myöskin tuollaista &amp;quot;kuusiköynnöstä&amp;quot;, jonka bongasin ja postasinkin tänään Joulupuoti-postauksessa (<a rel="external nofollow" href="http://whitefresh.blogspot.com/2011/10/joulupuoteja.html)." target="_blank">http://whitefresh.blogspot.com/2011/10/joulupuoteja.html).</a> Sen voisi kiemurtaa olkkarin Bestån päälle ja jotain kivaa valkoista/hopeaa koristetta joihinkin &amp;quot;mutkiin&amp;quot;.

 13. Inanaa: Juu, pölli vaan, saat mun siunaksen! =DTuokin on huippuidea! Tuo köynnös on juuri sellainen tuuhea, ihana! &amp;lt;3

 14. Mä oon muuten joskus ostanu Iksusta mustia käppyräoksia, näkyy täs kuvassa:<a rel="external nofollow" href="http://3.bp.blogspot.com/-DVektPrlboQ/TgIjtIfi2dI/AAAAAAAABGI/4uQuautoYD4/s1600/kesa%25CC%2588partsu.jpgEn&quot; target="_blank">http://3.bp.blogspot.com/-DVektPrlboQ/TgIjtIfi2dI/AAAAAAAABGI/4uQuautoYD4/s1600/kesa%25CC%2588partsu.jpgEn</a&gt; tiedä onko noita enää? Ja aattelin ite jos hakis mehtästä jotain kivoi oksia ja spreijais valakoseksi!!

 15. Sisustusnero Heh! :DD Kiva että musta oli apua! Nyt vaan metsään hakemaan iso kasa oksia ja spray puuhiin 🙂 Varmasti tulee ihana ♥

 16. Outi: Meillä ei oikein oo sellaista metsää mistä voisi käydä nappaamassa. Rauhotettuja metsiä, ulkoilupolkuja ja kiukustuvia ihmisiä jos käy nyppimään luonnonantimia. Ellen sitten keskellä yötä lähde rosvoomaan…. HIH =DJ: Kyllä vaan! 🙂 Ainakin jo kaksi jotka laittaa joulupuuksi kepakoita… =D Eli kiitoooooos!Minna: Tunnelmallinen sauna! Meille kans tuollainen. Ja ihania oli itse tuunatut koristeetkin! Jotkut ne vaan osaa… &amp;lt;3

 17. Itse olen ehdottomasti aidon kuusen kannalla ja jos on valmis hieman panostamaan kuusen hintaan niin ainakaan minulla arvokkaammasta kuusesta ei tipu havunneulasia. Ne ovat sellaisia paksumpia ja kestävämpiä. Nykyään on myös paljon erimallisia kuusia ja kauniita, tuuheita ja kapeita kuusia on saatavilla. Mielestäni tuohon sohvan viereen kävisi kauniisti sellainen kapea ja tuuhea aitokuusi. Koristeiksi esim. lasipalloja, kirkkaita ja muutama punainen. Lisäksi harmaan kaveriksi punaista, sellaista oikean Joulun punaista.Makuja on toki monia ja valkoisetkin kuuset ovat kauniita mutta aitoa ei mielestäni voita mikään.Mukavaa viikonloppua

 18. Moikka,Tuli mieleen, että korkeaan valkoiseen ruukkuun minikuusi tuohon keittiön puoleisen käsinojan viereen. Ei peittäisi peilejä eikä sohvalla istuessa olisi havut suussa 🙂 Ruukunhan voi käyttää vaikka parvekkeella ensi kesänä joten ei pelkästään joulu ostos!Jotenkin vihreä toisi lämpöä värinä ja kuusen tuoksu vaan niin kuuluu jouluun.Näin kuusi olisi mahdollisimman &amp;quot;keskellä&amp;quot; asuntoa ja näkyisi ovesta sisään tullessa ja keittiöstä ja olohuoneesta :)Valkoinen ja hopea sopii hyvin vihreän kanssa!

 19. Tiina: Olet oikeassa, aitoa kuusta ei kyllä mikään voita! =DEn ole koskaan nähnyt missään tuuheaa kuusta, jonka halkaisija olisi ollut alle 70cm. Toi oli kyllä hyvä pointti!!!! 🙂 Mun täytyykin kartottaa tilannetta uudestaan. Mitenhän ton yliuteliaan pikkuneidin saisi pysymään erossa kuusesta? Hih :)Tsinnia: Tuollainen minikuusikin saattaisi sopia ja Minnan ehdottama sypressikin… Kääk! Nyt olisi siis ratkaistava tuleeko valkoisen ja harmaan lisäksi punaista vai vihreää…. Molempia en tahdo! Liikaa väriä kerralla! Hih =DVärivalinta melkein määrittelee sitten sen, että onko &amp;quot;kuusi&amp;quot; valkoinen vai vihreä… =D Jos vihreä, niin tietenkin aito (kapea kuusi, minikuusi tai sypressi)

 20. Täälläkin yksi aidon kuusen kannalla. Voisiko ajatella, että sen max. 2 viikkoa, jonka kuusi talossa viivähtää, järjestelisi asuntoa vähän uudelleen? Saahan lattiavalaisimen paikalleen heti joulun jälkeen. Kuusi antaisi saman valonkin tilaan, joten voimasuhteet eivät muuttuisi siltäkään osin. Ja miten hienolta kuusi näyttäisi ulkoa katsottaessa, kun se on ikkunan edessä! Ja sohvaa siirtäisin ikkunasta pois päin nuo vähäiset sentit, että saisin kuuselle hiukka enemmän tilaa. Joulu kestää vain hetken, ja sohvankin saa sen jälkeen takaisin paikalleen 🙂

 21. Hanna: Tuota massiivista valaisinta ei oikein saa mitenkään muualle! =D Oli hieman työtä saada sille paikka ylipäätään… Hih! Onneksi on vielä aikaa jouluun, yritän pyörittää järjestystä vielä kerran, jos vaikka kuuselle löytyisi kunnollinen paikka, edes sille minikuuselle. =D

 22. Voi miten kaunis koti teillä! :)Liityin lukijaksi niin että näen reaaliaikaisesti kaikki uudet blogi päivitykset (etteivät vaaan mene ohi)…

 23. Voi vitja, miten kaunis onkaan tuo kuva, jossa on valkoinen kuusi ja punaiset koristeet! En ehkä ole aivan puolueeton, mutta suosittelen ehdottomasti valkoista kuusta, sekä punaisia ja hopeisia koristeita. Tämmöistä olen tuumaillut omaan kotiini. Nähtäväksi jää, päädynkö kokopunaisiin koristeisiin, vai otanko hopeaa mukaan 😛

 24. Janika: Tuo on tosi kaunis! Olen aika lailla päätynytkin puna-valkoiseen (ja harmaata/hopeeta) jouluun kiitos All you need is white-blogin ihanan punavalkoisen olkkarin! &amp;lt;3

 25. Eikös teilläkin ollut tuo Magnum sohva? Masku mainosti synttäreitään ja sohvat ovat nyt -25%, joten huomenna mennään tilaamaan uusi sohva uuteen asuntoon. Oisin kysynyt sulta neuvoa etukäteen, joten saa vähän miettiä ennen kauppaan menoa. Onko mahdollista, kun haluaisin kolmen istuttavan sohvan, mutta että istuinosat ovat niin leveitä, että näyttäisi kahden istuttavalta, onko tälläista vaihtoehtoa? Ja sitten olen miettinyt, että ehkä ennemmin irtorahi, kuin divaanisohva, mutta rahin pitäisi olla juuri istuinosan kanssa saman levyinen…onko liikaa vaatimuksia? Pidätkö hyvänä tuota alea, itse pidän ;)Minkä kokoinen tuo teidän sohva on, eikös se ole kokonaan nahkaa, meille tulossa koko nahkainen. Saako udella, mitä teidän sohva maksoi entä rahi? Meillä budjetti sohvaan kolme tonnia, toivottavasti riittää :0)Kiitos taas sulle avusta ja vinkeistä, oot niin ihana ;)Johanna

 26. Johanna: On meillä Magnum (Bellus)! Meillä on kolmen istuttava, vaikka istuin tyynyjä onkin kaksi. Sohva on tosi iso, leveys 270cm ja syvyys 100cm. Meillä on rahi just saman kokoinen kuin istuintyyny, kooltaan 90x90cm. Eli just toivomuksesi mukainen. Belluksen sohvissa ei ole vaihdettavaa divaanin kätisyyttä, joten siksi päädyimme rahiin, jonka saa halutessaan kummalle puollle vain. Tuo -25% on ihan kiva alennus, MUISTAKAA VAATIA ILMAINEN KOTIIN KULJETUS!!!!! Ja muutenkin nihkeilkää hinnan puolesta, voi olla että myyjä laskee hintaa entisestään. ;)Meidän sohva on aitoa nahkaa, paitsi taustat on keinonahkaa. Ei kuitenkaan eroa ulkonäöltään mitenkään. En muista OVH-hintaa, mutta 2600 taisi olla se viimeinen hinta, mies on kova tinkimään ;).Toimitusaika oli aika pitkä, 6vkoa. Mutta kyllä sen jaksaa odottaa, kun ihana sohva on kyseessä. Jos sulla on tulostin, niin nappaa kuva meidän sohvasta mukaan ja näytä myyjälle. sen avulla voitte suunnitella itselleni parhaan kokonaisuuden ja myyjä tajuaa heti, millaista ootte hakemassa! :)Mukavaa shoppailu hetkeä!!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 27. Ihana kuulla, että rahi on juuri tyynyjen kokoinen. Eli rahi tulee meillekin, ei divaania. Se on hankala jos kätisyyttä ei saa vaihdettua ;(Toimitusaika on pitkä, mutta menee sopivasti tammikuun alkuun jolloin saamme avaimet asuntoon.Mun mies on kanssa kova tinkaamaan, välillä saa oikein hävetä. Kerran marssi ulos kenkäkaupasta, kun ei saanut kaupanpäälle kengännauhoja ja mä hölmönä jäin kauppaan seisomaan, kun mies käveli ulos 😉 No seuraavasta kaupasta samat kengät samaan hintaa ja nauhat kaupanpäälle :0) Että näin meillä!Mukavaa viikonloppua :)Johannap.s Arvaa kuka himoitsee Gantin tähtilakanoita, pahuksen ale 🙂 Onko ne hintansa väärtit, tai älä sano mitään :0)

 28. Johanna: Meillä mies harrastaa samaa, välillä saa tosiaan hävetä. Mutta Maskussa jos missä kannattaa tinkiä ja olla epäröivä. Ne myyjät pystyy joistain tuotteista (varsinkin Belluksen sohvista) tiputtamaan aika paljonkin pois hinnasta. Sanotte vaan, että &amp;quot;ei tää sohva nyt kyllä taida olla ihan sellainen kun halutaan, mutta jos hinnasta voidaan vielä neuvotella, niin ehkä huolimme sitten tämän &amp;quot;kakkosvaihtoehdon&amp;quot;… ;)Tule sitten kertomaan miten sohvakaupoilla kävi!!!!PS: Meillä on muuten sohvassa ja rahissa teräksiset jalat. Ne on mielestäni tosi hienot, muihin puunväri-vaihtoehtoihin verrattuna!!

 29. Johanna: PPS: Ne gantin pussilakanat on MAHTAVAT!!!!! En kadu kyllä ostostani ollenkaan, harmi etten siirtynyt Ganttiin jo aiemmin, niin olisi monet rahat taas siinäkin säästänyt (huonolaatuisia Hemtexejä on tullut ostettua).Stockmannilla on vaan 1 pussilakana verkkokaupassa jäljellä, mutta Room21-verkkokaupasta löytyy kans, jos niitä tosiaan kaipailet. 😉

 30. Hyvä tietää, täytyy siis antaa ymmärtää, ettei tää nyt taida oikeen pärjätä tolle Iskun soffalle 😉 Mut jos nyt sit kuitenkin…. HIH :0)Totta, nettikaupassa ollut vaan yksi kipale, tosin nyt ei enää sitäkään ;( Pitää kävästä vklopun aikana myymälässä paikanpäällä jos siellä olisi, jos nyt raaskiin niitä ostaa. Jos myymälässä ei ole, pitää laittaa tilausta menemään Room21:n. Meilläkin aikast monet Hemtexit ja joidenkin laatu tosiaan aikast huono ;(Ehottomasti tulen kertomaan tuliko kaupat sohvasta, niin ja ehottomasti metalliset jalat!Nyt pitää alkaa laittaa poikia untenmaille, mies pikkujouluissa :)Johanna

 31. Johanna: Niimpäs olikin harmaa Gantti loppunut. Toivottavasti myymälästä löytyy, niin saa sen -20% alea sieltäkin kantiskortilla. Noissa hinnoissa se on tosi tuntuva ale. Mukavaa perjantai-iltaa teidän perheelle! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 32. Jep, sohvakaupat tuli tehtyä lauantaina. On ollut sen verran hulinaa etten ole ehtinyt tulla kertomaan miten meni ;)Olen tosi tyytyväinen ostokseemme, ostimme tosiaan kolmen hengen sohvan, joka näyttää kahdenhengen kuten teillä, eli pituutta se 270cm sekä rahin kooltaan 90×90. Valitsimme vaaleimman ja paksuimman nahan, varmaan sama kuin teillä. Sohva ja rahi ovat kokonaan nahkaa ja metalliset jalat tosiaan 😉 Ne puujalat, YÖK ;( Hinnaksi koko paketille tuli 2562€ ja kaupanpäälle saimme kotiinkuljetuksen, kaksi sellaista pleksistä käsinojatarjotinta (valkoista, tietenkin 😉 ) sekä nahankäsittelyaineen vaalealle nahalle.Ja sohvakauppojen jälkeen menin Stokkalle, enkä voinut vastustaa kiusausta, kun siellä oli lakanat minua odottamassa :0)Luin tuossa yhestä postauksesta, että sinun tuo harmaa tähtitorkun toinen puoli ei ole valkoinen harmailla tähdillä? Mä olen ostanut muutama vuosi sitten jouluksi samanlaisen punaisen valkoisilla tähdillä ja siinä on kääntöpuolella värit juuri päinvastoin. Kudottu versio, minkä värinen sinun toinen puoli on?Ja arvaappa kenen lastenhuoneesta löytyy tuo Riveran lampunvarjostin 😉 En malta oottaa uutta postaustasi….

 33. Johanna: sama nahka!!!! &amp;lt;3 Loistavat kaupat teitte! =D Kuinka pitkä toimitusaika on? WAU!!!! Ne lakanat! Et varmasti tule katumaan ostostasi! Olen muuten pessyt omani 60 asteessa nurin päin napit kiinni (ettei ne hankaa kangasta) ja aina ovat pesun jälkeen kuin uudet &amp;lt;3 &amp;lt;3Meillä on harmaa tähtitorkku molemmin puolin harmaa, mutta Room21-verkkokaupasta on saapumaisillaan meille sellainen jossa toinen puoli on valkoinen harmailla tähdillä. Se on Summer-mallistoa. Toi mikä nyt meillä on on Winter-mallistoa. IIIK! Teilläkin on tuo ihana varjostin!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3Pakko sanoa nyt, KYLLÄPÄS MEILLÄ ON MOLEMMILLA IHANAT KODIT! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 34. Ok, en tiennyt että tuota torkkupeittoa on olemassa sekä Summer- että Winter-mallistoa. Aina oppii jotain uutta :)Tosiaan unohdin mainita sohvan toimitusajan, joka on tosiaan piiiiitkäääääää. Arvioitu ajankohta on tammikuun 17 päivä… Odottavan aika on pitkä :0)Teillä on sohvan selkänojien takana jotkin pyöreät sydeemit, mitkä ne on? Meidän sohvaan sellaisia ei ole tulossa…tai ainakaan ei ole ollut puhetta tilausvaiheessa 😉 Kiitti vinkistä, pesen siis itsekin nurin päin!Ja totta, niin ihanat kodit molemmilla :0) &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 35. Voe hemmetti! Mun piiiiitkä sepustus hävisi kuin tuhka tuuleen 🙁 No alotetaan alusta.Unohdin mainita tuon toimitusajan, se on toooosi piiiiitkäääää kuten jo varoittelit etukäteen. Näillä näkymin soffa saapuu 17 tammikuuta, odottavan aika on pitkä ;0) Teidän sohvassa selkänojien takana on jotkin pyöreät sydeemit, mitkä ne on? Meille ei tollasia ole tulossa, tai ainakaan meille ei mitään mainittu ;)Kiitti vinkistä, pesen siis omanikin nurin päin. On ne vaan niin ihanat 🙂 En tiennytkään, että tuota kudottua torkkua on sekä Summer-, että Winter-mallistoa. Aina oppii jotain uutta 🙂

 36. Johanna: Joo on niillä, Summeri ja wintteri. :)Kun tuossa on joulu ja uusivuosi välissä pyhineen, niin tuo toimitusaika on ihan kohtuullinen. Oliko teillä muutto heti vuodenvaihteessa? Noita selkänojia oli saatavilla silloin tuollaisen tukiputken kanssa. Ne on muistaakseni nyt poistunut valikoimasta. Ne on ihan turhat, jos multa kysytään =DTee muuten sohvan suojaus heti kun saatte sen. Ja antakaa aina sen hoitovoiteen imeytyä parituntia, ennen kuin istutte siihen. Mä yleensä vielä pyyhin talouspaperilla ylimääräset pois ennen &amp;quot;käyttöönottoa&amp;quot;, ettei sitä voidetta imeydy housuihin. 🙂 Toi puhdistus ja suojaus kannattaa tehdä 2-3 kertaa vuodessa, niin nahka pysyy valkoisena ja kosteutettuna (ettei se ala halkeileen vuosien saatossa). Kuullostaa hankalalta, mutta oikeesti on ihan helppoa. Projektiin menee aikaa noin 30min + imeytymisaika parituntia. =D

 37. Tää bloggeri varmaan TAAS sekoilee! 😉 Mullakin monesti häviää kommenttitekstit lähetysvaiheessa ja nykyään teenkin niin että kun olen kirjoittanut kommentin, niin kopioin sen ensin ja vasta sitten yritän lähettää sen. Jos tulee error, niin ei tarvi kuin liittää teksti uudestaan kommenttiboxiin ja yrittää lähettää uudestaan. =D

 38. Jep, muutto on heti vuodenvaihteessa joten ollaan ilman sohvaa muutama viikko. Luovutaan vanhasta sohvasta samalla kun muutetaan. Ei tarvi sitten taas alkaa sitä roudaamaan pois uuden alta!Näin olin suunnitellutkin, täytyy pitää hyvää huolta kaunokaisesta :0)No hyvä, mä jo aattelin, että mitä mä oikein sählään ;)Koska on luvassa uutta postausta, eikös postipoika ole vielä käynyt 😉 En malta oottaa mitä samaa sieltä löytyykään kuin meiltä &amp;lt;3 &amp;lt;3

 39. Johanna: Sohvan vaihtohan käy sitten näppärästi! ;)Mun kaikki paketit on myöhässä, yhyyyy. 🙁 Huomenna pitäisi tulla osa ja torstaina loput. Ja matkahuollossa pitäisi kans päästä käymään. Tää odottaminen käy jo ihan hermoille, kuten sullakin varmasti käy sohvan kanssa, HIH :)Ei millään malttaisi odottaa, kun tietää mitä kivaa sieltä on tulossa. Voin vinkata sen verran, että valkoista ja harmaata, tähtiä ja kimallusta… &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 40. Outi: Siinä mun aika uudessa sneek peek-postauksessa ollut &amp;quot;a star is born&amp;quot;-lampunvarjostin 😉

 41. Lohikarilta löytyy jos jonkin väristä kuusta… <a rel="external nofollow" href="http://www.lohikari.fi/product_catalog.php?c=189&quot; target="_blank">http://www.lohikari.fi/product_catalog.php?c=189</a&gt; <br />
  <br />
  Itse etsiskelin inspiraatiota googlen kuvahaun kanssa.<br />
  Christmas decoration ja värit perään englanniksi. Löytyy kaikkea mahdollista – ihania ideoita ja vähemän ihania. <br />
  <br />
  Purkki valkoista huurremaalia (lumi jääspraysä tulee makee yhdistelmä; kokeilin viime jouluna) ja muutama risu ojanpohjalta ja ulos vaan suihkuttelemaan.<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.sinelli.fi/sinelli/product/ProductFamilySearch.action?productFamilyId=21713&quot; target="_blank">http://www.sinelli.fi/sinelli/product/ProductFamilySearch.action?productFamilyId=21713</a&gt; <br />

  1. Sanna: Tuota Lohikaria onkin kehuttu paljon, siellä taisi olla myynnissä myös mustaa kuusta jota yksi lukijani kaipaili. :)<br />
   <br />
   Tuo lumispray onkin hyvä niksi, kiitos! &hearts; &hearts; 🙂 Sinellistä olen muutenkin menossa hakemaan tuunailutarpeita, joten kirjaan tuon lumisprayn itselleni myös ostoslistalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *