Hassunhauska keskusteluketju

Löysin eilen mielenkiintoisen keskusteluketjun Kaksplus-nettisivuilta. Siellä oli melko jämptejä mielipiteitä esitetty, mikä periaatteessa on täysin ok. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla, niin on minullakin. Haluaisin kuitenkin täsmentää muutamaa väärin ymmärrettyä faktaa, jotka syystä tai toisesta ovat menneet täysin ohi suurimmalta osalta kyseisessä ketjussa keskustelevilta ja muistuttaa että myös netissä ihmisellä on vastuu omasta käytöksestään.

Ajatuksia kritiikistä ja somekiusaamisesta - Omakotivalkoinen

Alessin sitruspuserrin

Alessin sitruspusertimen olen itse ostanut ja se on aina sijainnut keittiössä! Ei suinkaan siis olohuoneessa, vaikkakin meillä on keittiö ja olohuone yhtä ja samaa tilaa.

Mies, joka osallistuu myös sisustamiseen

Minulla on tosiaan mies, joka on myös osallistunut sisustuksemme toteutukseen ja hankintoihin. Esimerkiksi keittiön Kartell Lizz -tuolit ovat mieheni valitsemat, samoin Bestå-kaappeja on mieheni ehdottanut meille jo reippaasti ennen kuin bongasin ne muista blogeista. Sohva on myöskin mieheni hyväksymä ja puoliksi hankkima ja Gantin surullisen kuuluisat tähti-tuotteet olen hyväksyttänyt hänellä ennen ostamista! Miehelläni on hyvä maku ja siitä olen erittäin iloinen. 🙂

Rakkaus hyvään muotoiluun ja designklassikkoihin

Desing-tuotteet eivät yksistään tee sisustuksesta tyylikästä. Minä yksinkertaisesti vain rakastan skandinaavista designia, designklassikoita ja Eero Aarnion sekä Kartellin muotoilua. Tiedän että Eero Aarnion tuotteet ovat aina jakaneet mielipiteitä. Kaikki eivät niistä tykkää, mutta me luonnollisestikin tykkäämme sillä muutoin ei niitä kotoamme löytyisi.

Omanlainen sisustustyyli

Jos kotimme sisustus olisi täysin kopioitu jostakin sisustuskaupan katalogista, haluaisin heti tietää mikä tämä yritys on. Vinkatkaa siis minullekin, menen sinne heti ostoksille!

Ajatuksia kritiikistä ja somekiusaamisesta - Omakotivalkoinen

Siisteys on blogeissa tabu

Kyllä, meillä on siistiä ja ihan siitä syystä että pelkästään koira, joita enne oli kaksi, tuo ulkoa sisälle kaiken näköistä roskaa ja likaa tassuissaan. Myös 1,5-vuotiaan tyttöni uteliaisuus vaikuttaa asiaan. Hän laittaa kaiken suuhunsa mitä vaan käsiinsä saa ja siksi meillä ei loju lattialla sen enempää roskat, pölypallerot kuin tavaratkaan. Ymmärrän että siivouspostauksessa olevat kuvat voivat joidenkin mielestä olla naurettavia, eikä se minua haittaa. Ja itseasiassa tykkään siivoamisesta, koen sen rentouttavaksi. 😀

Rehellistä ja avointa keskustelua tarjolla

On erittäin ok ettei kaikki tykkää meidän kodin sisustuksesta tai tyylistä. Toivoisin kuitenkin aikuisilta ihmisiltä sen verran rehtiyttä, ettei mentäisi ns. henkilökohtaisuuksiin ja herjaamiseen. Rehellistä, avointa ja asiallista keskustelua käyn mielelläni ja jos blogin kommenttiboksiin et halua kirjoittaa niin minut tavoitat myös sähköpostitse miia(a)omakotivalkoinen.fi.

Uusi kamera ja kuvauskurssi

Minulla on käytössäni tällä hetkellä huonohko kamera ja olen siitä täällä maininnutkin monesti. Uutta olen katsellut, mutta tahdon rauhassa perehtyä valokuvaamiseen ja ostaa sellaisen kameran, joka sopii parhaiten tarpeisiini. Keskuteluketjun kirvoittamana päätin, että hommaan laitetaan vauhtia. Konsultoin ammattikuvaajana toimivaa naapuriamme ja hän lupasi pitää minulle kurssin kuvaamisen saloista. Tämä oli siis mainio potku persauksilleni tässä asiassa ja siitä iso kiitos.

Lämpimästi vielä tervetuloa kaikille teille uusille ja vanhoillekin lukijoilleni!


Comments are closed.