Stockmann.com -20% alennusta ostoksistasi

Muutama lukija onkin jo odotellut -20% alennuskamppista…. Tässä se viimein on!!!! =D

Stockan Facebook-sivuilta siis bongasin alekoodin verkkokauppaan, jolla saa -20% alennusta kaikista normaalihintaisista muodin- ja kodintuotteista 9.11.2011 asti!

Alennus aktivoidaan syöttämällä alekoodi FBFANI ostoskorissa sijaitsevaan kenttään!

stockmann.jpg

Verkkauppaan pääset suoraan TÄSTÄ!

Omaan ostoskoriini klikkaisin varmaankin vain New wave-astiasarjaa olevat lautaset (4kpl)…. Tai kenties isänpäivälahjan (shhhh, salaisuus! :))…

10 kommenttia “Stockmann.com -20% alennusta ostoksistasi

  1. Ihanaa, pitää heti "lähteä" shoppailemaan 🙂 Tekisi mieli tilata uusia pyyhkeitä kylppäriin ja vessaan. Onko sulla jokin suosikki pyyhemerkki Stokkalta, vaikeaa näin netin kautta vertailla eri pyyhkeitä, kun ei pääse hypistelemään ;)Johanna

  2. Johanna: Itse tykkään tosi paljon Villa Stockmannin perus pyyhkeistä. Kylpypyyhe on jättikokoinen 100x150cm ja siihen on ihana kääriytyä suihkun jälkeen. Mielestäni niiden laatu on jopa parempi kuin hinta! :)Värivaihtoehtoina luonnonvalkoinen, beige, suklaanruskea, tummanharmaa ja siniharmaa. Saatavilla myös saman sarjan kylpyhuoneen matot (monta eri kokoa) sekä kylpytakit!Alla linkki luonnonvalkoiseen (meillä on just nää) pyyhkeeseen:<a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Pyyhe/82022/11420/11392/11419?itemId=14949&quot; target="_blank">https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Villa-Stockmann-Pyyhe/82022/11420/11392/11419?itemId=14949</a&gt;

  3. Tylsästi juuri se Balmuirin huivi, jota olen himoinnut ja toivonut alennukseen, olikin hävinnyt verkkokaupasta…

  4. Kiitti vinkistä:) Mietin yhden jouluvalon tilaamista kun viikonloppuna oli valoista ale -20 %….no en sitten tilannut ja ale meni ohi…. nyt en voinut enää antaa alen mennä ohi vaan tein tilauksen:)

  5. Lumo: Huivi on ollut niin ihana, että se on myyty heti loppuun. Kannattaa seurata, jos vaikka niitä tulisi lisää ennen kuin ale loppuu! :)Soile: Hih! Mä olen vielä kahdenvaiheilla, tilaisinko puuttuvat 4 lautasta vai en…. 🙂 Niille olis kyllä tarvetta, kun tuntuu, että kaikki lautaset on aina likaisina koneessa. =D

  6. Kiitos vinkistä ja koodista. Itsellä meni tilaukseen Fatboy Original. Huomasin, että alennuksen sai vain yhdestä tuotteesta :(-Lumi

  7. Lumi: Voi ei, mä ymmärsin että sen saa kaikista normaalihintaisista tuotteista ostokerralla. Voi rähmä ja anteeksi! :(Missä värissä kotiutit Fattiksen? =D

  8. Lumi: tein äsken tilauksen missä 4 eri tuotetta ja alennus -20% tuli kaikista! Oliko valitsemasi toinen tuote (tuoteet) alennusryhmän piirissä? Kodin, nainen, mies, lapset (ei urheilu, elektroniikka, kodinkoneet)?Oliko tuote jo mahdollisesti alennettu kanta-asiakastarjouksena? Höh tommonen sanon minä! 🙁

  9. -Miia-: Se toinen tuote oli muuten lemmikkipuolelta. Yritin tilata Fatboyn alustaa koirille, joten siksi ei tullut alennusta. Sori, siitä se varmasti johtui. Fattis tulee valkoisena.Pitääköhän mun vielä mennä katsomaan löytyykö uusia himotuksia stockkalta.-Lumips. Liitin sivusi linkin blogipostaukseeni, koskien stockkan tilaustani. Toivottavasti ei haittaa ja jos haittaa niin poistan sen.

  10. Lumi: No sehän selvensi! =D Hih! Meilläkin olisi tarvetta koiran pedille, nyt kun on vaan enää yksi koira ja se on sellainen vilukissa ilman kaverin kainaloa :)Ei haittaa yhtään! &amp;lt;3 Mä tulenkin heti lukemaan uusimmat! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *