Method pyykinpesuneste kokemuksia

Eilen illalla klo 20:30 Hakosen kuljetusliikkeen komea mies toi minulle Allergiakaupasta tilaamani Method-paketin. Intouduin heti kokeilemaan tuotteita eri pintoihin. Nyt sai kyllä Universal Stone -puhdistusaine kovat kilpailijat! Olen todella tyytyväinen tähän mennessä testaamiin tuotteisiin ja nam miten ihanat tuoksutkin niissä on. Lattioita pesin innokkaasti vielä klo 01:00 yöllä ja ihana mantelin tuoksu täytti koko kodin! Ensimmäisenä ajattelin jakaa teille oman mielipiteeni hajusteettomasta Method Free & Clear -pyykinpesunesteestä.

METHOD free and clear hajusteeton pyykinpesuaine kokemuksia Omakotivalkoinen

Method hajusteeton pyykinpesuaine kokemuksia

Olen käyttänyt pyykinpesuun viimeaikoina nestemäistä Bio Luvil Coloria. Pesutulos siinä on erinomainen, mutta minua on hieman häirinnyt pyykkiin jäävä pistävän kemiallinen tuoksu. Huuhteluainetta on ollut pakko käyttää juuri tästä syystä, jotta se peittäisi itse pesuaineesta jäävän hajun.

Tiesin odottaa Method-pakettia saapuvaksi, joten laitoin pesukoneen eilen puhdistumaan 95°C lämpötilaan. En halunnut että pesukonemme tuoksahtaa yhtään Bio Luvililta. Illalla käynnistin ensimmäisen koneellisen uudella hajusteettomalla Methodilla ja pesin vaaleat vaatteemme 40°C ilman huuhteluainetta.

Methodin pesuaineen annosteluohjeessa kerrotaan, että keskikokoiseen peruslikaiseen pyykkiin riittää 4 painallusta pumppupullosta. Annostelu olikin tosi kätevää. Pumppasin tarvittavan määrän pesuainetta suoraan pesukoneen annostelulokeroon. Kone mylläsi aikansa ja luukusta näkyi kunnollinen vaahto. Lupaavalta siis vaikutti! 🙂

Kun pesuohjelman päätteeksi avasi luukun, tuoksu oli sanoinkuvaamattoman IHANA! Kuin raikas tuulahdus sateisena syysiltana. Eli toisin sanoen pyykki ei tuoksunut oikeastaan miltään, ainakaan muulta kuin raikkaalta ja puhtaalta!

METHOD free and clear hajusteeton pyykinpesuaine kokemuksia Omakotivalkoinen

Paras tuoksuton nestemäinen pyykinpesuaine

Bio Luvil -pyykinpesuaine on jättänyt usein pyykkiin sellaisen liukkaan tuntuisen pinnan, vaikka olen annostellut sitä vain murto-osan suosituksesta. Methodissa tätä ongelmaa ei ollut, vaan pyykki tuntui märkänäkin pehmoiselta ja normaalilta.

Meillä kuivataan kaikki pyykki aina kuivausrummussa, joten en osaa sanoa pyykin pehmeydestä kuivuttuaan narulla. Mutta kuivausrummulla kuivatessa pyykistä tuli tosi pehmeää ja kuohkeaa, raikasta ja tuoksutonta! OLEN TÄYSIN MYYTY!

Jo kolme koneellista pyykkiä on pesty ja kuivattu. Odotukseni eivät olleet kovin korkealla tämän tuotteen suhteen, mutta yllätyin positiivisesti pesutuloksesta. Tytön vaalea paita, johon oli tipahtanut kuningatar-sosetta puhdistui täysin. Jatkossa aion käyttää vain ja ainoastaan Methodin pyykinpesunestettä. Ajattelin tehdä samantien lisätilauksen ja testata myös kaksi muuta tuoksuvaihtoehtoa, raikkaaksi kuvatun Fresh Airin ja kevyesti tuoksuvan Peony Blossomin.

Tärkeintä siivoamisessa on puhdas lopputulos. Ekologisuus ja myrkyttömyys on pelkkää plussaa. Huomenna tulossa kattava postaus lattianpesuaineesta, joka suorastaan vei jalat alta! Kommenttiboxissa on paljon lisätietoa Methodin tuotteista, kuten jälleenmyyntipaikat kaupungeittain sekä hintatietoa. Minä jatkan täällä siivousprojektiani ja raporttia seuraa perästä!

Palaillaan pian!


Comments are closed.