Vaaleanpunainen tähtisade

Rakastan tähtiä! Minusta se on kuviona täydellinen… sellainen 5-sakarainen. =D Ainoa kuvio mistä pidän.

Tähdet ovat löytäneet myös tytön huoneeseen. Ostin Sisustus sydämen-verkkokaupasta tälläisen kolmen säilytyslaatikon setin:

IMG_7191.JPG
Materiaali on pahvia, mutta pinta näyttää ja tuntuu nahalta. Pienimmän laatikon halkaisija on 20,5cm ja suurimman 30cm. Tarkoitus on säilöä niihin Avan ihania muistoja. Pieniä vaatteita, kortteja, “taideteoksia” yms. =D
Lisäksi löysin Huuto.netistä aivan täydellisesti sisustuksemme sopivat vaaleanpunaiset tähti-tyynynpäälliset! 
IMG_7189.JPG

Ja lopuksi muutama kuva uudelleen stailatusta pikkuneidin tähtien valtaamasta huoneesta! =D

IMG_7193.JPG

IMG_7194.JPG

IMG_7195.JPG

IMG_7196.JPG

IMG_7198.JPG

Kivat viikonloput! <3

Ps. Yritän viikonlopun aikana tehdä postaukset lopuista Methodin puhdistusaineista! 🙂

9 kommenttia “Vaaleanpunainen tähtisade

  1. Oih :O) Olen sanaton!! Ihania &amp;lt;3!!! Mulla odottaa tuolla askarteluhuoneessa kolme tuon mallista laatikkoa, jotka pitäis tähdittää samaan tyyliin ;D

  2. Onpa nätit nuo säilytyslaatikot ja koristetyynynpäälliset 🙂 Itse tykkään myös noista tähtikuvioisista sisustusjutuista. Vielä vaan ei meiltä löydy mitään tähtikuvioista – aika siis ehkä ryhdistäytyä ja laittaa vaikka kirje joulupukille 😉

  3. Ihastelin noita purkkeja jo vuosia sitten Ruotsissa, kivaa että niitä saa nyt myös Suomesta! Ihana stailaus pikkuneidin huoneessa 🙂

  4. Herttainen ja suloinen on tyttösen huone. 🙂 Sopii yhtä hyvin noi tähtityynyt teille, kuin mulle mun 🙂

  5. Minna: muistahan sitten tehdä sellainen making of-postaus. Olisi nimittäin tarvetta nikseille, kun tahtoisin itsekin tähdittää meidän muutamat säilytysboxit! =DKaroliina: Pukille vaan toivetta menemään! Hih! =DHanna: Olen etsiskellyt tuollaisia tähti-boxeja jo muutaman vuoden. Näin aikoinaan jossain lastenvaateblogissa samanlaiset mutta vaaleansinisenä ja silloin mä etsin ja etsin eikä mistään löytynyt. Nyt kun osui silmään ja vielä vaaleanpunaisena, en miettinyt edes sekunttia tilaanko vai enkö. =D Noita oli muuten myös hopeisina ja tummansinisinä.J&amp;amp;M: Muualta en ole löytänyt kuin tuolta Sisustus sydämen-verkkokaupasta. Joskus joku vinkkasi mulle lastentarvikeliikettä, jonka nimeä en enää muista, mutta ainakaan muista nettikaupoista ei ole osunut silmään. =DAnonyymi: Verhot on silkkiä ja merkki Villa Stockmann Paloma-silkkiverho. Verhot on ostettu jo reilu 2-v sitten, mutta aina keväisin on ollut tuota vaaleanpunaista verhoa myynnissä. Siis Stockmannilla! =DS: Toivotaan että neiti itsekin viihtyy, ainakin sitten isompana kun alkaa ymmärtää näitä sisustusasioita. =D Tosin meidän tyttö tykkää ihan kamalasti Cars-hahmosta Salama McQueen, joten voi olla että jos osaisi kertoa mitä tahtoo, voisi huone olla puna-musta-valkoinen autoteemallinen, HIH! :)Inanaa: Kyllä vaan! Sulla mustat ja mulla vaaleanpunaiset! Olipa onni löytää nämä Huutonetistä! =DMeän Satu: &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihana oot! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *