Gant arvontaa ja alennusta Sisustus IDEAn verkkokaupassa

Kaupallinen yhteistyö: Sisustus IDEA

Yksi suosikki-nettikaupoistani on Sisustus IDEA ja olenkin ahkerasti vieraillut heidän sivuillaan tutkimassa tuoteuutuuksia. Pakko myös sanoa, että heillä on Suomen paras valikoima Gant Home -tuotteita. Makuuhuoneessa yöpöytinä olevat Kartell Jolly pöydätkin kotiutin aikoinaan juuri täältä edullisen hinnan ja nopean toimituksen vuoksi!

Gant home arvonta ja laaja tuotemallisto Sisustus idea Omakotivalkoinen

Sisustus IDEA – Monipuolinen sisustuskauppa

Sisustus IDEA on jo vuonna 2003 perustettu inspiroiva sisustusmyymälä. He edustavat useita alan kotimaisia ja Eurooppalaisia tuotemerkkejä, joille yhteistä on laatu ja tyylikkyys. Heidän laajasta valikoimastaan löytyy tuotteita moneen makuun, sisustustekstiileistä keittiön pienkoneisiin ja valaisimista huonekaluihin.

Tuotteita löydät mm. näiltä merkeiltä: Gant, Kartlee, Lexington, Linum, Bruka Design, Svanefors. Lisäksi heidän kauttaan voi tilata tilauskankaita sekä teettää ompelupalvelua. Helppoa ja käytännöllistä, ainakin tällaiselle poropeukalolle kuin minä. 🙂

Gant home arvonta ja laaja tuotemallisto Sisustus idea Omakotivalkoinen

Runsas valikoima Gant Home tuotteita

Gantin ja Lexingtonin tuotevalikoimasta löytyy myös vaatteita sekä perusvalikoimasta poikkeavia harvinaisuuksia. Itse olin joulupakettiin (meidän pikkuneidille) ostamassa Gantin vaaleanpuna-valkoisen tähtipyyhkeen ja saman sarjan kylpytakin, mutta pyyhe oli ehtinyt loppumaan ja kylpytakistakin oli pienin koko mennyt. No, nopeat syövät hitaat…

Ostoksia voit tehdä Laitilan Vihtorinkadulla sijaitsevassa myymälässä sekä verkkokaupassa osoitteessa sisustusidea.fi.

Gant home arvonta ja laaja tuotemallisto Sisustus idea Omakotivalkoinen

Arvotaan Gant Home tuotesetti

Sain viime viikolla yhteydenoton Sisustus IDEA:n Sarilta ja päätimme yhteistuumin toteuttaa pienen Gant Home -tuotearvonnan blogissani, eli nyt kaikki kuulolle ja ruudun ääreen! Sisustus IDEA arpoo yhden jouluisen Gant Home -tuotesetin blogini lukijoiden kesken! Setti sisältää 2 kpl Gantin käsipyyhkeitä sekä kauniin Gantin saippuanrasian (sisältää 4 saippuaa) joulun sävyissä.

Arvonta on avoin kaikille ja osallistua voi seuraavasti:

1 arpa = kerro kommenttiboksissa mikä / mitkä sisustushankinnat ovat sinulle / teille ajankohtaisia juuri nyt.

2 arpaa = Linkitä tämä arvonta omassa blogissasi. Voit liittää linkitykseesi minkä tahansa tässä postauksessa esiintyvän kuvan.

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana. Anonyymit huomio! Muistakaa keksiä itsellenne erottuva nimimerkki. Osallistumisaikaa on ensi maanantaihin 21.11.2011 klo 21:00 asti!

Kaiken kukkuraksi Sisustus IDEA:n ihana Sari tahtoo tarjota lukijoilleni -20% ALENNUKSEN KAIKISTA GANTIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA! Alennuskoodi on voimassa marraskuun loppuun asti. Alennuksen saat syöttämällä verkkokaupan kassalla etuseteli-kohtaan koodin GANT20. Lisäksi kaikki yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja koodilla PUKINREKI, tämä koskee myös Gantin -20% alennusta ja muita alennettuja tuotteita.

Sisustus IDEA:n kuukausittaisen uutiskirjeen voit tilata verkkokaupan etusivulla olevan lomakkeen kautta! Sitä kautta saat mahtavia tarjouksia ja tiedotteita tuoteuutuuksista!

EDIT! ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!


Comments are closed.