Sisustustarra

Sain Tarravimmalta palkkioksi blogipostauksestani 20 euron arvoisen lahjakortin, jonka viimein k√§ytin. ūüôā

Mietin pitk√§√§n millaisen tarran tahdon ja mihin sen laittaisin. P√§√§dyin sitten valitsemaan englanninkielisen tekstitarran: “WELCOME, enter as guest, leave as friend”. Sijoituspaikkana luonnollisesti eteisen v√§liovi.

IMG_7235.JPG

IMG_7234.JPG

IMG_7233.JPG

V√§reiksi valitsin “WELCOME”-tekstille vaaleanharmaan ja pienemm√§lle “enter….”-tekstille tummanharmaan, mutta ainakaan oma silm√§ni ei erota mit√§√§n v√§rieroa. No, toisaalta tuo on ihan kiva noinkin, joten menk√∂√∂t. =D

Tarrapaketti tuli kotiini kirjekuoressa (mahtuu siis postiluukusta) ja mukana oli kattava ohje asennukseen. Itse olen työskennellyt somistajana muutamassakin eri myymäläketjussa, joten erilaisia mainostarroja on tullut asenneltua vuosien varrella. Mutta todella helppoa siis tuo asennus!!!! =D

Nyt tytt√∂ ulkovaatteisiin ja koiran kanssa lenkkeilem√§√§n! Adios! ūüôā

14 kommenttia “Sisustustarra

  1. Kiva!Niit√§ onkin aina helppo tarrata.. mutta se ett√§ saisi my√∂s suoraks, on mulle aika haastava ūüėÄ

  2. Minna: Meid√§n eka sisustustarra! ūüôā On se kyl kiva!Maanvaiva: M√§ mittasin ja leikkasin sen tarran taustapapereineen ensin suorareunaiseksi (se oli saksittu ihan kieroon) ja sitten mittasin paikan ovesta ja merkkasin maalarinteipill√§ tarran (siis koko tarran muoveineen p√§ivineen) reunarajat. V√§h√§n niinkuin n√§in: ___________ I__________ IJa tarra siis tohon keskelle niin ett√§ muovikalvon reunat my√∂t√§ilee tota kehyst√§ Virhemarginaali on niin pieni tolla tavalla tehtyn√§, ettei silm√§ sit√§ huomaa! ūüôā

  3. Oon tehnyt siis itse sabluunoita tietokoneella (wordistä löytyy tosi paljon tekstimalleja) ja niiden avulla maalia tai tussia käyttäen seinään piirrustellu!

  4. Minna: HIH =D! Pöllö minä! Mä ymmärsin ihan väärin, mä luulin että sulla on näitä muovisia sisustustarroja ja olet remontoidessa vahingossa maalannut ja piirtänyt niiden päälle! =D HIHHHIIIIIIIHI! Pahoittelut! =D

  5. Toi maalaaminen sabluunalla oli mun ykkös vaihtoehto, mutta laiskuus iski ja lätkäsin tarran oveen! =D Teetkö sun sabluunat ihan vaan paperista vai käytätkö jotain pahvia tai muovia yms. niiden tekemiseen?

  6. HIH :D!Mä oon käyttäny suurimmaks osaks kontaktimuovia kun sen saa seinään kiinni hyvin ja sit nypättyä pois kun luomus on valmis oon siis liimannu sille muovin "paperipuolelle" tulostamani tekstin ja leikelly sit ääriviivojen mukaan, se on kyllä aika työläs mutta lopputulos on kiva! Oon kyllä sitten tehnyt niinkin että oon siirtänyt kuvan seinälle lyijärillä ja tussilla sit vähän niinkun värittänyt tekstin! Laitan kohta postausta, niin pistän sulle kuvan sinne loppuun mun tekemästä tekstistä! :O)

  7. Minna: Tota kontaktimuovi-konstia t√§ytyykin kokeilla. Kiitos vinkist√§! =DPostausta siis odotellessa! ūüôā

  8. Tykk√§√§n tuostaki tarrasta ūüôā Mullaki on yks tekstitarra joka menossa makkarin ovveen mutten oo saanu laitettua sit√§ (laiskimus) ūüėÄ

  9. Tahtoo kans! Mullakin on lahjakortti Tarravimmaan samasta syyst√§, pit√§√§ kai k√§yd√§ kurkistelemassa valikoimaa. Toi sun tarra vaan on niin kaunis ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *