Talven tunnelmaa sisustuksessa

Parasta ajanvietettä mielestäni on kauniiden sisustuskuvien katseleminen ja haaveilu. Monet viettävät railakkaita ravintolailtoja, minä taasen nautiskelen suosikkijuomaani Starbucksin Aztlan Mocha Latte Chocolate- annoskahviani täällä kotisohvalla kera tietokoneen! Nam ja maiskis <3 =D

Tässäpä muillekin kotona iltaansa viettäville kanssasisarille silmäniloa! =D

1asuntomessuolohuone.jpg

1BASUNTOMESSUT_VAASA_1_8_2008_065.jpg

3Diskret%252520jul.jpg

4driftwood.jpg

5IVBholiday9.jpg

6tumblr_lg65h9Zba01qgfjino1_500_large.jp

7jul.png

8jul3.png

9olohuone-valkoinen1.jpg

10a464101.jpg

11chambre_brune.jpg

120610KellyGreg06.jpg

Nautinnollista yötä! 😉

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned (weheartit.com). If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email. 
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

12 kommenttia “Talven tunnelmaa sisustuksessa

  1. Oih, ihania kuvia!!! Kuin sä jaksat kaivaa näitä?? :O) Olispa meilläkin noin siistiä kotona, täällä kun vallitsee &amp;quot;pommi&amp;quot; nytkin ;D :D!! Tosiaan oli silmäniloa! Täällä nutiskellaan ykkösolutta, että ei mekään missään yökerhossa hilluta 😉 Hih

  2. Voi vitsit mitä kuvia, heti alkaa ideat muodostua ja huomaan selailevani niitä petollisia nettikauppoja! =D Nuo tähtijutut ensimmäisessä kuvassa on ihania, ja tuo puupöytä viidennessä kuvassa! Voi että. &amp;lt;3

  3. Ihania kuvia ja sisustuksia oot laittanu meän iloksi :)Täällä kans tämä mielummin kattelee ihanan kauniita koteja mielisisustusblogeissa ku lähtee hilluun ravintoloihin 🙂

  4. Hanna: Tuo &amp;quot;Xmas&amp;quot;-kuva on jotenkin sykähdyttävä. Tuollaisen tunnelman kun saisi taiottua omaan kotiin jouluksi! &amp;lt;3

  5. Ihania kuvia olit laitellut 😉 Osaatko sanoa, millä tekniikalla tuon ekan (ja tokan)kuvan harmaa takaseinä on tehty? Ihana!Johanna

  6. Johanna: Tuo seinä on varmasti tehty struktuuripinnoitteella hiertotekniikkaa käyttäen. Tikkurilan sivuilla on vastaavan näköinen seinä ja siihen tosi hyvät ohjeet sekä opetusvideo. Alla linkki:<a rel="external nofollow" href="http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/ideat/maalausideat/tunto_-_struktuuripinnoitteet_sisaseiniin/tilan_ja_avaruuden_tunto&quot; target="_blank">http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/ideat/maalausideat/tunto_-_struktuuripinnoitteet_sisaseiniin/tilan_ja_avaruuden_tunto</a&gt;

  7. Johanna: Lisäksenä vielä, että nuo ekat kuvat on bongattu Asuntomessuilta vuonna 2008. Tikkurilan mallikuviin verrattuna luulen, että pohjana on käytetty tummampaa harmaata ja pintavärinä keskitummuusasteen rusehtavan harmaa. =DTuolla tekniikalla saisi todella upean helmiäshohtoisen harmaan &amp;quot;betoni&amp;quot;seinän. Sellaista joskus meille suunnittelin, mutta aika ei silloin riittänyt isompaan maalausprojektiin ja päädyimme sutasemaan seinille pelkän perus-harmaan perus-maalin. 🙂

  8. Helmiäshohtoista harmaata itsekin ajattelin. Hyvä maku sulla :0) En malttaisi oottaa, että pääsen toteuttamaan suunnitelmiani vuoden vaihteessa kun pääsemme vihdoinkin muuttamaan isompaan asuntoon… Kaikki paikat alkaa olla jo täynnä tavaraa uuteen asuntoon ;)Hyvältähän tuo teidän perus-harmaa näytttää ;)Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *