Olkkarin uudet tuulet puhaltaa

Joulua pukkaa kohta ovista ja ikkunoista. Ensi viikkoa odotellessa (ja paketteja) tein jo etukäteis-muutoksia meidän kalustejärjestyksessä. Koti on kuin hurrikaanin jäljiltä, kun olen vaihdellut kalusteiden paikkoja. Tässä yksi versio:

IMG_7271.JPG

IMG_7270.JPG

Tiistaihin mennessä täytyy saada valmiiksi, mutta onneksi on pää täynnä visioita. 😉

Nyt lähden Avan huonetta uudelleen järjestämään. Ja sitten on vuorossa keittiö, ja sitten eteinen ja sitten oma makkari ja sitten ja sitten….. Ihanaa, mie tykkään… =D

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Olkkarin uudet tuulet puhaltaa

 1. Olkkari näyttää hyvältä, tykkään etenkin tuosta pikkuesineiden sijoittelusta lipaston päällä! Ja ai että tuota XL:ää, se on ihan mahtava. <3

 2. kaunista kaunista 🙂 mistäs olet ostanut tuon kauniin lampun mikä on tuossa sivupöydällä? *anna-maija*

 3. Ihanaa, kalujen siirtely on halvinta sisustusta parhaimmillaan.Mulla olin kanssa vähän siirtelyä tiedossa, laitoin aiemmin lapsen sängyn ikkunan alle ja sieltä vetää nyt sen verran että on mietittävä lastenhuoneen sisustus uudestaan :/ No pamautin selkäni sopivasti tänään, joten proggis saa odottaa.

 4. Janina: Näin Joulun alla on kiva luoda tunnelmaa hieman pienemmilläkin tavaroilla. 😉 Meillä jäi eilen koti ihan pommikuntoon ja tänään olisi tarkoitus jatkaa projektia… =DAnna-Maija: Lamppu on ostettu monta vuotta sitten Anttilasta ja merkistä en muuta tiedä, kuin kuitissa lukeneen "Pacific-pöytävalaisimen. Olen yrittänyt Googlen kautta etsiä lampusta lisätietoja, mutten ole löytänyt. :)Outi: Auts! Nää kotitapaturmat on meillä aikas yleisiä. Mullakin on selässä nahka rullalla kun onnistuin kolauttamaan sen astianpesukoneen kulmaan eilen. Mäkin joudun siirtämään Avan sängyn pois ulkoseinustalta (Lack-hyllyjen alta), kun se on ihan jääkylmä. Hyrrrr =DInanaa: Projekti jäi hieman vaiheeseen, mutta tarkoitus olisi saada huusholli kuntoon viimeistään huomenna… 😉

 5. Löysin uuen blogin ja suosittelin hänelle sinun blogissa käyntiä, ko teillä vaalea koti ja lapsi ja hänelle tulossa 1.lapsi ja vaalea sisustus kans…mietiskeli miten vaalea koti ja lapsi onnistuu 🙂 Ei kait haittaa vaikka suosittelin hänelle sinua 🙂 Villa M on se uusi blogi :)Järjestyksen vaihtelu onki mukavaa ja piristävvää puuhaa 🙂 Mieliki virkistyy ko vaihtelee paikkoja, jos siis on mahollista 🙂

 6. Meän Satu: Ei haittaa ollenkaan! <3 <3 Minäkin käyn kurkkaamassa hänen blogiaan! =DE: Itseasiassa tuo ikkunan edessä oleva taso on meidän vanha Askon Dinah senkki, joka ei saanutkaan uutta kotia! Yhyy! Otin siitä vain metallisen jalustan pois ja näin se käypi tuohon ikkunalle. Ikean Beståsta saa toki kasattua samanlaisen kokonaisuuden, kokonaisleveys 180cm ja korkeus 64cm + valkoinen lasilevy päälle (1x120cm + 1 x 60cm tai 3 x 60cm leveät runko-osat). =D

 7. Mööbleeraminen on niiiiiiin kivaa! Hei, onko tuon Gantin tähtipeiton "nurja" puoli valkoinen jossa harmaan tähdet? Eli voiko sitä käyttää molemmin päin?

 8. Sally: Tuossa versiossa molemmat puolet ovat samanlaiset, harmaat. Mutta minulle on matkalla Room21-verkkokaupasta tilaamani samantyylinen neuleinen torkku, jossa toinen puoli on valkoinen!!! IIk, paljastinko liikaa tulevasta, hih! =D

 9. Meän Satu: Aivan todella ihana blogi!!!! Heti liityin lukijaksikin ja kysyin saanko esitellä Hänen bloginsa täällä omassani! <3Luulen, että moni lukijoista tykkäisi kovasti Villa M:stä!Eli kiitos sinulle! Taas sain lisää ihanaa lukemista! <3 <3 <3 😉

 10. Aattelinki että saattaisit tykätä <3 Minustaki ihana blogi 🙂 Kiitos kuuluu ihan hänelle itelle, oli jättäny kommentin toisseen blogiin ja sieltä löysin sitte hänet 🙂

 11. Meän Satu: Sain häneltä luvan pieneen blogiesittelyyn, joten sellaista luvassa pikimmiten! <3 <3 =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *