Gantin valkoinen tähtitorkku ja ystävän tuomat tuliaiset

Olkkariin kotiutui uusi Gantin tähtitorkku. Löysin sen Room21-verkkokaupasta. Toinen puoli tässä on valkoinen ja toinen harmaa. Ja kooltaan se on SUUUURI! Sopisi melkein päiväpeitoksi. =D

IMG_7297.JPG

Ihana ystäväni Ii kävi tänään kylässä ja toi tullessaan pienen pikkujoulupaketin. Mun lemppari glögiä (Marlia) sekä aivan ihanat harmaansävyiset kivikynttilät. Niille keksinkin heti paikan ja nyt pähkäilen raaskinko ollenkaan ottaa niitä käyttöön…. 🙂 Ehken vielä tänään ainakaan…

IMG_7291.JPG

IMG_7292.JPG
KAUNIS KIITOS II:LLE!!!! OOT IHANA JA RAKAS!
<3 <3 <3 <3
Tämän kuvan saattelemana toivotan kaikille rentouttavaa viikonloppua!
IMG_7293.JPG

19 kommenttia “Gantin valkoinen tähtitorkku ja ystävän tuomat tuliaiset

 1. Ihanaa viikonloppua! Nuo kivikynttilät on kauniita, omia en oo raaskinu polttaa vaan pidän ne koristeena 🙂 Oi että tuo torkkupeite on kaunis ♥

 2. Ystävät on ihania &amp;lt;3 ja ihana on tuo vilttiki ja alimman kuvan tunnelma :)Ihanaa viikonloppua sinnekki 🙂

 3. Meän Satu: Niin on! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ja ihan tuurilla oli Ii tuonut mulle noi kivet… Se ei tiennyt että just noita mä etsin viime kevään ja kesän ja ne oli kokoajan loppu kaupoista. Blogeista ne löysin silloin ja NYT MULLA ON OMAT!!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Kyllä sitä pienestä ihminen välillä riemuitsee. =D

 4. Niihän sitä pittääki riemuita 🙂 Jollekki tuoki ois voinu olla pieni juttu mutta ko sieki ettiny nuita tosi tosi kauan ja nyt sait ne ja vielä ystävän tuomana niin ohan se riemun asia 😀 &amp;lt;3

 5. EI HESUS KRISTUS kuin kaunis peitto. Voi kun olis itelläki varaa moiseen, on kyl kaunis kun mikä. Harmaa toimii AINA.Mä olen saanut noita samoja kivikynttilöitä 6 kpl noi 2 vee sitten ja yhden olen raaskinut polttaa, hih 🙂 EIkös ole järkevää?

 6. Meän Satu: Kyllä maar! =DOuti: Hih, mäkin ajattelin säästää nuo ihan pysyvästi 🙂 Toisaalta jos niistä joskus tahtoo eroon niin ei muuta liekki lepattamaan… =DInanaa: En miekään raaskis, enkä poltakaan! Tattis muruseni! Oivan lahjan toit… &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 7. Inanaa: Thaks! =D Arvaa vaan oliko sitä hankala tehdä. Mullakun ei ole mitään photoshoppia tai tällästä, niin ihan Word-tiedostoon tein ton ja print screenin kautta tein siitä yksittäisen kuvan teksteineen. Asiaa ei helpottanut hihan suussa roikkuva, tietokonetta näppäilevä puoltoista vuotias hulivili. =D

 8. AAAiiivaaaan Ihania, upeita, kauniita ja mahtavia tähtitekstiilejä ja muita! Mulla on naama täällä jo myrkynvihree :O) Voihan piru, mistähän sitä keksis rahaa, jotta sais kans noita… Jouluksi piti hankkia jotain, mut ton mun s.loman takia ei tarvi hankkia mitään ja joulukin on jo pilalla, tietystä syystä 🙁 Pöh! Mutta toivon teidän perheelle mukavaa viikonloppua ;D Oot ihana ystäväiseni &amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3 Keittiö alkaa muuten oleen loppusuoralla…

 9. Minna: Tähdet on mun lemppareita! Huutonetistä olen paljo löytänyt tähtijuttuja (hakuun kodin sisustuspuoli ja hakusanaksi tähti). Osa on hyper halpoja. Sitten siellä on RM:n nauhoja (niitä mitä sullakin on ollut)… Mukavaa ja halin lämpöistä viikonloppua sinnekin! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ja keittiö-postausta odotan täällä vesi kielellä!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 10. Ihanaa, täältäkin lämpöinen hali ;O)!!! Postaus tulossa huomenna &amp;lt;3 Ja nyt huutonettiin :O)….

 11. voi miten ihana tuo uus torkku! näyttää kovin pehmoiselta :)hei muuten, photoscape on ilmainen ja sillä saa tehtyä vaikka mitä, mm. bannereita 😉

 12. Minna: Hih! Löysitkö huutiksesta mitään? 😉 Rakas oot! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3S: Torkku on 100% puuvillaa ja tosi pehmoiseksi käsitelty. Kävinkin tutustumassa tuohon photoscapeen ja taidankin ladata sen jos löydän Macille ilmaisversion! Kiitokset vinkistä! 🙂

 13. Minna: Mä löysin sieltä niitä ihania Riviera Maisonin joulukoristeita, mutta en raaskinut itsekään ostaa nyt mitään. Onneksi joulu tulee joka vuosi, ens vuodeksi sitten… 😉

 14. Ihana peitto! Tahtoo kans ;)Room 21 myy &amp;quot;ei oota&amp;quot;. Toivottavasti saavat pian harmaata lisää!

 15. Sally: Kääksis! =DEnsi kevääksi on ainakin tulossa lisää harmaa-valkoista… 🙂 Siis muuallekin kuin Room21:seen. Toi torkku on kyllä ihan mahtava! Iso, muhkea ja pehmeä. &amp;lt;3 Suosittelen!!!! =D

 16. Nyt on myös stockmann verkkokaupassa tätä ihanaa valko-harmaata Gant-huopaa, jos saa mainostaa, itse asun pienellä paikkakunnalla ja ostan usein verkkokaupoista, koska kotipaikkakuntani myymälöissä on pienet valikoimat. Nyt alennus 20 %, huom!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *