I have only one wish this year….

Sain Coconut Whiten Padmerinelta blogihaasteen, jossa kirjoitetaan joulupukille kirje. Kirjeessä tulee kertoa omat joululahjatoiveet ilman minkäänlaisia rahallisia tai mielikuvituksellisia rajoituksia. Lisäksi on hyvä mainita onko tullut oltua tuhma vaiko kiltti. 🙂

Kirje joulupukille blogihaaste Omakotivalkoinen

Kirje joulupukille

Rakas joulupukki,

Olen ahkeroinut kovasti tänä vuonna ja ollut kiltti. Olen pyrkinyt pitämään mahdollisimman hyvää huolta läheisistäni ja myös itsestäni.

Kaikista eniten koko maailmassa toivoisin hyvää terveyttä ja onnellisuutta itselleni, perheelleni, ystävilleni, tuttavilleni sekä kaikille ihanille ihmisille ja eläimille.

Varsinaisia tavaralahjatoiveita minulla ei oikeastaan ole, mutta muutaman pikkujutun mainitakseni, ilahtuisin kovasti seuraavista jutuista…

Kirje joulupukille blogihaaste Omakotivalkoinen
Kirje joulupukille blogihaaste Omakotivalkoinen
Kirje joulupukille blogihaaste Omakotivalkoinen

Joulupukki, ilahtuisin ikihyviksi jos joulupaketista paljastuisi Villeroy & Bochin New wave -astiasarjaa ja erityisesti muutama puuttuva osa, kuten 33x33cm kokoinen tarjoilukulho. Myös Stockmannin lahjakortti lämmittäisi mieltäni ja sillä ostaisin itselleni uudet kauniit rintaliivit.

* * *

Monet ovatkin jo tälläisen toivepostauksen jo tehneet, joten tällä kertaa en välitä haastetta eteenpäin muihin blogeihin. Sen sijaan ilahtuisin kovasti, jos te rakkaat lukijat piristäisitte iltaani kertomalla omista lahjatoiveistanne.

Lahjakasta lauantaita!

Tuotekuvat: Villeroy & Boch


Comments are closed.