Keittiösuunnittelija saapuu

tänään klo 15.00 ja voi että kun jänskättää taas… =D

Palaan aiheeseen myöhemmin illalla! Nyt on pakko laittaa hihat heilumaan ja tehdä pikasiivous. 🙂

Morjenttes amigos!

EDIT: Ihan mahtavia ideoita ja ajatuksia kävimme läpi suunnittelijan kanssa. 🙂 Ensi viikolla matkaamme keittiöliikkeeseen näkemään alustavat suunnitelmat 3D-kuvina ja pääsemme myös hypistelemään eri materiaalivaihtoehtoja. Kiiltävää valkoista, eleetöntä ja silti sopivasti särmikästä… sellaista meille tulossa! <3 <3 <3 Joten ensi viikolla sitten luonnosten voimin tämän jutun kimpuun!!!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Keittiösuunnittelija saapuu

  1. Inanaa: No vähän niinkuin tavallaan…. HIH =DMeän Satu: Alustavat ideoinnit käytiin läpi ja otettiin mittoja. Ensi viikolla menemme paikanpäälle keittiöliikkeeseen katsomaan suunnitelmat läpi 3D-kuvina ja hypistelemään eri materiaalivaihtoehtoja, niitä kun olikin hieman useampi kuin yksi… =D

  2. Wooow! Mä haluan kans! Mulla tosin on fiilis, että haluan keittiöön vielä jotain muutosta, mutta en ole keksinyt vielä, että mitä. 🙂

  3. Oijoi, ko ihanaa aikaa teillä 😀 Suunnittelu ja hypistely onki ihanaa &amp;lt;3 no on se välillä raskastaki mutta onneksi lopussa kiitos seisoo 😀

  4. Inanaa: Sun keittiöön kanttaisi ainakin ne laattasaumat vetästä sillä saumakynällä. Ja vetimet uusiksi… Nistähän me jo puhuttiinkin =DMeän Satu: Ensi viikolla ollaan taas paljon viisaampia. 🙂 Ihan loistava suunittelija saatiin, me oltiin sen kanssa ihan samoilla linjoilla heti! &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *