In memoriam "Vanha" keittiömme 2011

Nyt kun tuli kerrankin siivottua tuo keittiö-osio ihan kunnolla, niin tännekin kehtaa muutaman kuvan laittaa. Ja kun uusi köökkikin on jo melkein täällä, ei enää harmita niin paljon tuo vanha katastrofien keskus! =D Remontin jälkeen voin sitten palata näihin kuviin taivastelemaan…. 🙂

IMG_7324.JPG

IMG_7325.JPG

IMG_7326.JPG

IMG_7327.JPG

IMG_7328.JPG

IMG_7322.JPG

IMG_7323.JPG

IMG_7321.JPG

IMG_7320.JPG

IMG_7319.JPG

Touhukasta torstaita!

EDIT! Pakko on tulla jakamaan tää hassu juttu teille… Mä olen eilisestä asti ihmetellyt miksi keittiö on jotenkin oudon näköinen, jollainlailla erilainen… Nyt just äsken tajusin, kun katsoin noita kuvia, että oikeanpuoleinen verho on jäänyt ikkunan eteen ja putket näkyy…. =D Huvittaa vaan, kun ihan mietin ja tuijotin aamulla tota keittiötä ja ihmettelin miten se vaikuttaa niin erilaiselta ja avarammalta… =D HIH

5 kommenttia “In memoriam "Vanha" keittiömme 2011

  1. Toi teidän keittiö on tuhat kertaa parempi ja hienompi kuin mun, mutta noin keittiönäkökulmasta kun tarkemmin pohtii, niin onhan tuo aika aneeminen keittiö. Ei pahalla! <3 Tarkoitan siis, että ei oo keittiön näkönen ja henkinen. 🙂

  2. Inanaa: No taken! 😉 Anemia on kyllä iskenyt meitin köökkiin ja pahasti… =D Ja auts, kun se on epäkäytännöllinen. Mua sattuu joka päivä ja näen jo painajaisia kuinka menee silmä puhki tuohon liesituulettimen töröttävään lasiin… AUTS! 🙂

  3. Anonyymi: muistat ihan oikein, ne on Villa Stockmannin Paloma silkkiverhot. Materiaali Dupion-silkkiä ja väri taitettu valkoinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *