Pikku-tähden makkarissa kans

Omasta makkarista tykkään nyt tosi kovasti, kun lisäsin nuo “tunnelmavalotkin”. Pitihän se pikkuneidillekin tehdä samantyylinen ratkaisu. 🙂

Koska hänen sänkyynsä ei valoja voi vielä vuosiin viritellä, sovittelin ne sitten suoraan tuohon Beståjen päälle. Minusta siitä tuli tosi kiva ja valot saa jäädä siihen. Neitikään kun ei niihin ylety… =D

Kuvat salamalla ja ilman! 😉

IMG_7347.JPG

IMG_7351.JPG

Nyt on kyllä sisustuskärpänen käynyt mua purasemassa. Olen ihan fiiliksissä täällä joulutunnelmoinnin keskellä ja mietin mitähän sitä seuraavaksi ottais projektiksi. Taitaa olla kylppärin somistaminen seuraavana mun “to do for christmas”-listallani!

Heissulivei taas hetkeksi! 😉

19 kommenttia “Pikku-tähden makkarissa kans

  1. Pampuliina: Yritin ensin ripustella valoja teipin avulla tuohon seinähyllyn reunaan, mutta ne putos aina alas. 😉 Tossa tasolla ne on kivan simppelit ja ne voi halutessaan helposti siirtää, jos kyllästyy… =D Olen 95% tyytyväinen lopputulokseen! HIH =D

  2. Tosi kiva tuo teidän makkari. Lastenhuone on myös kiva – varsinkin kun lapsi on niin pieni. Jos ne olisi lapsilla silmienkorkeudella – olisikohan liian kirkkaat…Ihanaa tunnelmavaloa jouluvalot antaa. Onko tähtitekstiilit Gant?

  3. Gone to the beach: meidän neiti on kyllä pitempi kuin toi Bestå, mutta sen käsi ei yletä tonne taakse valoihin. Sivuista kyllä yltää, mutta se ei ole vielä keksinyt sitä, häh hää! 😉 Noi valot ei ole yhtään kirkaat vaan tosi miellyttävät vaikka suoraan katsoisi. Tytön huonees ei ole Ganttia. Pussilakana ja lattiatyyny on Riviera Maisonin ja valkoiset ja harmaat tyynyt on ostettu Huutonetistä. 😉

  4. Outi: No ei ainakaan mun mielestä! HEH =D Mutta ymmärrän kyllä, jos kaikki ei tykkää. ;)Mut tää onkii meitin hima ja me tykätään A LOT 😉

  5. Noista valokuvakehyksistä muuten puheenollen, en ihan anonyymiteettimme vuoksi tahdo perhepotrettejamme täällä blogissa näyttää. Ja onhan nuo kehykset aikas kivat noinkin. Niiden pointti tulee varmasti selväksi… 😉 teenkin tästä ihan erillisen postauksen piakkoin, koska palstoilla aina ripustaudutaan tähän valokuvien puuttumiseen ja hengettömyyteen. 😉

  6. Reetta: =D ja onneksi ne on saanut olla siellä edelleen rauhassa… 😉 Pikkuneiti on osoita mitään mielenkiintoa yrittää tehdä niihin lähempää tuttavuutta! JEEEEE =D

  7. Ei niitä valokuvia tarvi olla esillä, kyllähän nyt jokkainen muistaa miltä oma lapsi tai mies näyttää, ei kait siihen valokuvaa tarvi, ja jos ei muista, aukasee tietokonneen ja kattoo niitä kuvia sieltä tai paperikuvia albumeista 🙂 Ei valokuvattomuus ainakaan minun mielestä tee kotia missään nimessä hengettömäksi 🙂 Mutta mielipitteitähän on monia 🙂

  8. Meän Satu: HIH! Osuit naulan kantaan! Ja kyl meillä kuvia on, vaikka ne ei täällä blogissa näykkään! ;)Mies meinas, että laitetaan sisustustarra seinälle jossa lukee "TÄÄLLÄ ASUU HENKI". Sitten kaikki tietää, ettei tää koti ole hengetön. =D HAH HAAAA!Ja sitten ajateltiin piirtää meidän perheestä tikku-ukot ja nimi alle "äiti", "isi", "Ava", "koira nro1" ja "koira nro2". Sitten laitetaan ne kuvat noihin kehyksiin ihan vaan blogia varten. HIH! =D

  9. Henna: On Ikeasta ja Bestå-merkkinen. Öööö, olikohan se nyt joskus viimevuoden kesällä kun ostin… Niitä on edelleen valikoimissa. Eli osat seuraavanlaiset:- 2 x hylly valkoinen (lev. 120cm, kork. 64cm, syv 40cm)- 4 x Bestå Tofta ovi kiiltovalkoinen (lev 60cm, kork. 64cm) – 2 x metallinen jalustaIkean sivuilla Olohuone osiossa on "suunnitteluohjelmat" ja "Bestå-suunnitteluohjelma". Sillä voi itse suunnitella erilaisia kokonaisuuksia ja se antaa tarkat tuotenumerot, varastopaikat ja hinnan automaattisesti. =D

  10. Moikka, ihanan harmaan sävyn oleet lastenhuoneen seinn löytänyt, olisiko mahdollista saada värinumero, kun juuri harmaata olen itekin suunnitellu =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *