Makuuhuoneessa taas ja suunnitelma

Päätin kokeilla tuota valkoista suurempaa Gant Home -torkkupeittoa makuuhuoneeseen ja mielestäni se on nyt paremmalla paikalla.

Gant Home tähtikuvioitu torkkupeitto ja petivaatteet - Omakotivalkoinen
Gant Home tähtikuvioitu torkkupeitto ja petivaatteet - Omakotivalkoinen

Olen pitkään miettinyt jotain lisäystä tuolle sänkyseinälle. Tuollaisena se on vähän tyhjän näköinen ja vajaa. Päätin hankkia siihen Ikeasta 190cm leveän valkoisen Lack-hyllyn. Hyllylle ajattelin laittaa muutaman erikokoisen valokuvakehyksen ja kenties puukirjaimet MR ja MS.

Ikea Lack hylly 190cm

Täällä on taas käynyt monta vierailijaa Kaksplussan-sivuilta. Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi blogiini. Kritiikkiä ja mielipiteitä saa aina esittää, mutta toivoisin kuitenkin että keskustelu pysyisi asiallisena. Kommenttiboksiini on tulvinut haukkumaviestejä ja suoraa herjausta muutamilta kaksplussan kautta tulleilta virailijoilta. Ymmärrätte varmasti, etten tällaisiä viestejä julkaise ollenkaan, joten niiden kirjoittaminen on jatkossa turhaa ajanhukkaa.

Blogistani ja sisustustyylistäni ei tarvitse tykätä, mutta mielestäni on erittäin huonoa käytöstä tulla tänne blogin puolelle minua ja kotiani solvaamaan. Kyllä meille kaikille on tilaa täällä internetin ihmemaassa, tähdillä ja ilman! 🙂

Mukavaa 3. adventtisunnuntaita!


Comments are closed.