Coastal Country- sisustuksen verkkokauppa

Eilen googlettelin harmaita kynttilöitä ja päädyin nettikauppaan nimeltä Coastal Country. Valikoima ei ole suuren suuri, mutta tuotteet ovat sitäkin ihanempia. <3

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Olen ihastellut monissa ulkomaalaisissa sisustusblogeissa sellaisia suuria erikoisia kirjaimia, ruosteisia, patinoituja sekä kiiltäviä. Onneksi eksyin tähän verkkokauppaan, koska heidän valikoimissaan näitä on. Tilaukseen lähti heti krominen iso E-kirjain. <3 <3 <3 LOVELOVELOVE! Tämä pääsee makkariin Lack-hyllyn päälle. =D

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Tähti-fani kun olen, niin melkein meinasin pöksyyni pissiä kun näin heillä myynnissä mm. alla olevat tuotteet:

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Yllä olevat ihanuudet jäivät tällä kertaa kauppaan, mutta E-kirjain ja 4kpl Riverdalen valkoista kynttilää tuli klikattua ostoskoriin ja kotimatkalle. <3

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Nyt kuppi kuumaa ja takaisin päivän askareisiin! =D

(Tämä EI OLE maksettu mainos :D)
PS: Pakko kyllä kehua tämänkin verkkokaupan nopeaa toimintaa. Tilauksen tein viime yönä ja nyt paketti on jo postissa. 😉 Ja huomenna se on kotona! JEI! =D

EDIT: Sisustuskirjaimia on vielä kolme jäljellä: jättikokoinen M, ruosteinen K ja musta X. Alla kuvina kaksi näistä… 😉

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

21 kommenttia “Coastal Country- sisustuksen verkkokauppa

 1. Outi: Silläpä juuri ajattelin kertoa teille kaikille tästä pikkupuodista… HIH ja anteeksi jo etukäteen! =DNiitä kirjaimia on jäljellä enää muutama, mutta lisää varmaan tulossa… Itse ajattelin olla valppaana ja tilata muutaman lisää kun niitä saapuu…. &amp;lt;3Minäpä vuorostaan menen vierailulle Sisustusaittaan, syytän sitten sua jos sorrun shoppailemaan! *tirsk* 😉

 2. Mikä on e-kirjaimen tarina? 🙂 Tuolla voisi piipahtaa ihastelemassa, harmin paikka vaan kun on ostolakko!

 3. Kiitosta vaan, sinne tilaus lähti että hömpsähti vaan. Onneks kirjaimet oli loppu. Epäonneks niillä oli kaikkee muutakin inanaa!!!!!!

 4. Inanaa: E:n tarina on se että se on kaunis ja edustaa ELÄMÄÄ! HIH! =D No mullakin on se ostolakko (as you know ;)), mutta mä sorruin. Olen selkäsaunani ansainnut! =DJohanna: Siellä oli vaikka mitä ihanaa. Esim lastenosastolla oli ihana pitkulainen harmaa-valkoinen norsu-pehmo. &amp;lt;3Outi: Mä arvasin! HIH 😉 Mullakin on ostokorissa klikkausta vaille tilaus siellä Sisustus Aitassa. =D Mä lupauduin ostolakkoon ja nyt mä olen jo sortunut, thyi kun mä olen tuhma eikä itsehillintää niin yhtään… 😉

 5. No hei haloo, kuka alkaa ostolakkoon ennen joulua..sehän on täydellistä itsekidutusta :DMä yritin kerran lakkoa. Piti kaks päivää.

 6. Outi: MINÄ! Joululahjat on jo ostettu ja kaverin kanssa sovittiin, että nyt on tuhlailut tuhlattu vähäksi aikaa. Mä en onnistunut! 😉

 7. Sitä norsua ihailin itsekin ja mietin, että pitäiskö tuollainen vielä sujauttaa pukinkonttiin ;)Johanna

 8. Johanna: Samaa mietin minäkin! =D Ja sitten mua jäi kummittelemaan noi tähtilautaset. Niistä saisi kivan kattauksen kun käyttäisi niitä katelautasina ja laittaisi pienemmän koko valkoisen siihen päälle… &amp;lt;3Inanaa: Jään kiltisti odottamaan, HIH 😉

 9. Totta, niistä saisikin tosi kivan kattauksen koottua. Menin uudelleen käymään tuolla &amp;quot;kaupassa&amp;quot; ja samalla ihastuin siihen harmaaseen lasten torkkuun, tähtiä siinä ei ollut, mutta ihanan pehmeä…ja se norsu sopisi niiiiin hyvin sen kanssa ;)Johanna

 10. Johanna: MÄ KATSOIN IHAN SAMAA! =D Ja ajattelin kans että torkusta ja ronsusta saisi hyvän setin… Ei voi olla totta!!!! Eipä ole ihme että meiltä löytyy paljon samoja juttuja kun maku ja mieltymykset osuu ihan yks yhteen! =D *gih hih*

 11. No pentele, mäkin katoin mutta nuukuus iski enkä tilannut. Mutta sorruin niihin upeisiin mustavalkosiin pyöreisiin pilkkusäilytysrasioihin!!!

 12. Outi: HIH =D. Mä olisin ostanut ne säilytyslootat HETI, jos ne olisi ollut valko-harmaat. En olisi edes kahdesti miettinyt… 😉 Ja mua alkoi himottamaan se M-kirjain vaikkakaan ei hopea / harmaa olekkaan… Ja ne tähtilautaset. Apua!!!! Inanaa tule äkkiä antamaan mulle sitä piiskaa! 😉 Mun täytyy varmaan neuvotella isännän kanssa lisätilauksesta, kun oma shoppailubudjetti on nyt käytetty (joulu on kerran vuodessa vaan.. =D).

 13. Miia: Sä et TARVITSE niitä, voit odottaa siihen asti, että budjetti antaa taas myöten. 🙂 *piiiiiiisk*

 14. Tää ei tosiaan voi olla tota, ihan kuin sä lukisit mun ajatukset ja toisinpäin :0) Jännityksellä odotan, että mitä seuraavaksi 😉 Ja tosiaan, se joulubudjetti on jo ylitetty, anomus siis vetämään täälläkin ;)Johanna

 15. Mieki tuun antaan selekäsaunan jos et oota joulun jälkeisiin alennuksiin 😀 Nih! 😛 Mihin Inanaa tehhään treffit, että mennään yhesä antaan selekäsauna tuolle ostolakkolaiselle 😀

 16. Inanaa: Juu NOUP! =D Ostolakko pitää täst edes… Pieni takapakki tuli, mutta I´m back in business! :)Johanna: Juu, pelottavan paljon tykätään samanlaisista jutuista *tsih hih* ;). Toisaalta se on hyvä, että jakaa samanlaisen maun. Voidaan jakaa ideoita puolin ja toisin. Eli jos löydät jotain kivaa niin mars äkkiä mulle kertomaan! &amp;lt;3 =DMeän Satu: IIIK, yritän kovasti palata takaisin ruotuun, mutta mulla roikkuu oven pielessä remmi valmiina jos sorrun (ja tätähän ei tapahdu *tirsk* =D). 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *