Huhhuh, Lack-hylly on asennettu

Huhheli huijakkaa… Olipas projekti. 🙂 Mutta nyt on viimein Lack-hylly saatu laitettua makkarin seinĂ€lle. Tuon 190cm pitkĂ€n hyllyn asennus ei ollutkaan ihan piece of cake, mutta saimpas sen paikoilleen. Somistelu jÀÀ nyt huomiseen, kunhan vaan nostelin joitain tavaroita hyllylle paremman kuvan saamiseksi.

IMG_7375.JPG

IMG_7376.JPG
Ja alla vielĂ€ parvekkeelta ikkunan kautta otettu kuva! 🙂

IMG_7378.JPG

HyvÀÀ 4. Adventtia ja rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

15 kommenttia “Huhhuh, Lack-hylly on asennettu

 1. KyllĂ€pĂ€ muuttui makkari paljon, vaikka tuli vaan yksi hylly :O) Tosi nĂ€ttiĂ€ nyt <3 MĂ€ tykkÀÀn kans kun meillĂ€kin on se hylly, jotenkin tuntuu vaan siltĂ€ et se kuuluu sinne 😀

 2. Tosi ihana makkari 🙂 Tuon tyyppisen minĂ€kin sitten joskus laitan kun tĂ€stĂ€ asunnosta lĂ€hdetÀÀn 😛

 3. HyvĂ€ltĂ€ nĂ€yttÀÀ hylly 🙂 TÀÀltĂ€kin tĂ€ssĂ€ jossain vaiheessa tulossa pientĂ€ hyllypostausta. 😉

 4. Aivan ihana makuuhuone 🙂 EivĂ€tkös nuo olekin Kartellin pöydĂ€t tuossa sĂ€ngyn molemmin puolin 😉 Ja kiitoksia lukijaksi liittymisestĂ€!

 5. Minna: Mun mielestĂ€ tuli tosi kiva kun laittoi ton hyllyn. Heti paljon kodikkaampi fiilinki! :)Tiia: Tuo kyllĂ€ toi paljon kodikkaamman tunnun, kun seinĂ€ ei ole enÀÀ paljas! :)Inanaa: MĂ€ jÀÀn vartoomaan sun tulevaa postausta! =DJonna: Ollos hyvĂ€! Sulla on tosi kiva blogi! 🙂 Juu, on Kartellin Jollyt yöpöytinĂ€ ja tosi hyviksi havaittu. 😉

 6. Heippa!Kiva muutos! Miten musta tuntuu, ettÀ teidÀn koti olisi pikkuhiljaa muuttumassa modernin romanttiseksi..?:)Onko se ollut ihan tietoinen valinta?:)Kivaa alkavaa viikkoa!

 7. Hylly soppii ko nakutettu tuohon 🙂 Onkohan tuo tuttu sanonta, noh, suomennos, siis hylly soppii tosi hyvin tuohon 🙂

 8. Rouva M: Se on tÀÀ "joulusisustus" ;). Tyynyjen mÀÀrĂ€ ja jouluvalot kun hĂ€ippĂ€see, niin ei ole niiiiin "romanttinen" enÀÀ. Toisaalta mĂ€ tykkÀÀn kyllĂ€ sotkea keskenÀÀn kovaa ja virtaviivaista sekĂ€ pyöreÀÀ ja muodokasta… HIH 🙂 Uusi keittiö onkin sitten jotain niin makeeta, ettĂ€ se tulee muuttamaan muutamankin asian… Jei! =DMeĂ€n Satu: TykkÀÀn kans. Huone tuntuu nyt isommaltakin, kun huomio kiinnittyy enempi takaseinÀÀn eikĂ€ pelkĂ€stÀÀn isoon sĂ€nkyyn. 🙂

 9. Niin, totta – onhan meillĂ€kin aina runsaampi koti nĂ€in joulun aikoihin. 🙂 Kivaa, ettĂ€ saatte uuden keittiön! Suunnitelmapaljastuksia odotellessa!

 10. Rouva M: NĂ€in talviaikaan on kiva laittaa torkkuja ja tyynyjĂ€ vinot pinot luomaan muhkeutta ja lĂ€mpöÀ. :)Joululomalla tulee keittiöpostuksia monen monta… viimeinkin =D

 11. Vau, tulipas huoneesta nyt hieno! KyllĂ€ tuo vain sopii tuohon todella hyvin 🙂 Varmasti nĂ€kee kauniita unia tuolla <3

 12. E: Huone tosiaan vaikuttaa nyt isommalta kun ekana huomio keskittyy tuohon takaseinÀÀn ja hyllyyn. Aikaisemmin keskipisteessĂ€ oli pelkkĂ€ sĂ€nky ja huone vaikutti olevan epĂ€tasapainossa. 🙂 TykkÀÀn ite kovasti! KyllĂ€ nyt uni maittaa =D

 13. Tulipas hyvĂ€ lopputulos, teidĂ€n makkari nĂ€yttÀÀ tosi hyvĂ€ltĂ€! PitĂ€isköhĂ€n meillĂ€kin kokeilla juuri tuollaista hyllyĂ€ sĂ€nkyseinĂ€lle sĂ€ngynpÀÀdyn sijaan. NĂ€yttÀÀ meinaan hyvĂ€ltĂ€ ratkaisulta! Kivaa joulun aikaa! 🙂

 14. Hei! Ihana blogi ja koti teillÀ! Ilmeisesti Pentikin valaisimet makkarissa. NÀkeekö niiden valossa lukea? Ovatko niin kirkkaat?t.Jenna

 15. Pinkki työhuone: Kokeilkaa ihmeessĂ€. Itse olen tosi tyytyvĂ€inen lopputulokseen! =D Mukavaa joulunaikaa sinne kans! <3Jenna: Jep, on Pentikin. Lampunjalka on Rondo ja varjostin Deco-mallia. Valaistus on tarpeeksi kirkas myös lukemiseen, max wattimÀÀrĂ€ on 60W. MeillĂ€ on 40W ja ne kyllĂ€ valaisee tilan hyvin. Lukemiseen riittĂ€isi iltahĂ€mĂ€rĂ€llĂ€ varmaan se 25W:kin… =D

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *