Uusi sisustustarra

Tilasin Tarravimmasta itse suunnittelemani tarran tytön huoneen oveen. Innoittajanani oli tietenkin Riviera Maisonin lastensarja “A star is born”, jonka tuotteita tytön huoneesta löytyy. 🙂

IMG_7382.JPG

IMG_7381.JPG

IMG_7383.JPG

Väriksi valitsin vaaleanharmaan ja sekä tähden että tekstin koko on “pieni”. Hinta piirua vaille 20 euroa.
Minusta se on toooosi kiva ja sopii hyvin tytön muihin tähtikuvioisiin juttuihin. <3 <3

Tajusin tänään, että enää 5 päivää jouluun, hui! Mihin tää aika on oikein mennyt? 😉 Täällä Helsingissä ei ole yhtään lunta ja vettä satelee joka päivä. Tuntuu, että joulufiiliskin on ihan kadoksissa, kun ulkona on mustaakin mustempaa. Joulun kaikki ruokaostoksetkin on vielä tekemättä ja nyt täytyykin kuumeisesti alkaa suunnittelemaan kauppalistaa. Muuten käy samoin kuin viime jouluna, kun kinkutkin oli loppuunmyyty. Onneksi saatiin kuitenkin hankittua se, eikä tarvinut olla kinkutta… =D

10 kommenttia “Uusi sisustustarra

  1. Ihana &amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3 Et ikinä arvaa kenen lastenhuoneen seinää koristaa myös moinen tarra…ja samasta paikasta ostettu!Johanna

  2. HeLiNä-83: RM:llä on ihania juttuja ja varsinkin tuota lastensarjaa mie rakastan! &amp;lt;3Inanaa: Tarra on vaan yhdellä puolella, eli oven ulkopuolella. Kuvissa on ovi kiinni ja auki (auki, että näkyy kuinka värit yhdistyy uuteen tarraan =D).Johanna: Kappas vaan, en kyllä ihmettele lainkaan! *hih* =D

  3. Tosi hieno &amp;lt;3, sopii just kun nenä päähän :O) Yks RM fani ilmoittautuu täällä myös 😀 Just tein RM tarjottimille kynttilä-asetelmia ;D

  4. Nuo sisustustarrat on kyllä niin käteviä -ja hienojakin! Tekisi mieli tilata niitä useampikin kotiin kuin vain yksi (jonka ihan vasta hommasin olohuoneen seinälle). 😉

  5. nitta: Yritin ensin etsiä tuon tapaista tarraa valmiina, mutta kun en löytänyt niin päädyin tilaamaan tuon Tarravimmasta. :)Minna: ooo, asetelmasta tuli varmasti kaunis! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mä olen etsinyt yhtä sellaista isoa teräksistä vanhempaa RM:n tarjotinta jo pari vuotta, muttei oo natsannut… :)Mabn: ite tykkään kans sisustustarroista. Nyt meillä on kaksi, eteisen ja tytön huoneen ovissa. Kylppärin peiliin olen harkinnut jotain pientä teksitarraa. En vaan tiedä, miten se pysyisi kosteassa tilassa. :)E: Oli tosi helppo laittaa. Tähti ja teksti oli erillisissä liuskoissa. En edes tällä kertaa mittaillut mitään. Katsoin mututuntumalla että menee suoraan ja tytön värityskirjan takakannella silotin ja painelin tarran oven pintaan. 🙂 Aikaa meni 3-5 minuuttia. =DMeän Satu: &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *