Kuvakoulussa kotona ♥

Testailin kameran toimivuutta ja opettelin säätämään objektia. Netistä lueskelin ohjeita ja Youtubesta katselin video-oppaita… Vaatii kyllä keskittymistä tämä kuvailupuuha! 🙂 Välillä on vaikeaa, kun tuo jälkikasvu roikkuu puntissa kiinni ja touhottaa “mamma, tahtootahtoo…” 😉

Kuvat tulee ihan sekalaisessa järjestyksessä ja ne on räpsitty sielt´täält´. =D

PC290137.JPG

PC290143.JPG

PC290121.JPG

PC290122.JPG

PC290123.JPG

PC290124.JPG

PC290127.JPG

PC290134.JPG

PC290138.JPG

PC290142.JPG

Ihana ystäväni on tulossa käymään kylässä kahvi-kupposen merkeissä, joten mukavaa jutustelua luvassa pitkästä aikaa. 🙂

Mukavaa torstaita kaikille! ♥

5 kommenttia “Kuvakoulussa kotona ♥

  1. Ihana toi vika kuva, kun näyttää ihan kuin se olisi upotettu mustaan nahkaan. :DJa ihana ihana Miia, kiitos sun vanhasta kamerasta! Nyt pääsen minäkin askeleen edemmäs kohti parempia kuvia. Voin lopettaa tuon HTC Desiren käyttämisen kamerana. <3 <3 <3

  2. Inanaa: Olehan hyvä vaan murmeliini! <3 Kuvanlaatu paranee hieman.. 🙂 Muistat sitten vaan alkaa kantamaan sitä mukana reissuissa, niin saat taltioitua meille lukijoille kivoja kuvei siun blogiin! <3CristiinaM: Kiitoksia kaunis! <3 Tykkään sun blogista kans kovasti! =D

  3. Heippa!!!Olen blogiasi seuraillut jonkin aikaa ja ihastunut tähän, ja sait heti jokapäiväisen seuraajan musta 🙂 Voi vaan sanoa että teillä on niin kaunis ja tyylikäs koti 🙂 ai että.. ja bloggauksesi ovat aina niin mieleisiä.. Kiitos niistä ja jatkahan samaan malliin 🙂 Kivaa vuoden alkua sinulle!!!*Elina*

  4. *Elina*: Ihana kommentti! Kaunis kiitos ja lämmin halaus iltani piristämisestä! <3 <3 <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *