Miffe-koiran ikiomat joululahjat by Bruka Design

Tilasin ennen joulua Sisustus IDEAsta Bruka Designin posliinisen ruokakulhon sekä peltisen säilytyslaatikon raksuille.
Kyllä meidän Miffen nyt kelpaa lounastaa, kun noin hienot joululahjat sai! =D 
Säilytyslaatikko on ihan hyvän kokoinen, sinne mahtuu 4kg raksupussi helposti! Ja ruokakulhoon mahtuu sopivasti kerta-annos sapuskaa. Miffe tosin oli enemmän innoissaan pakettien avaamisesta, kuin itse sisällöstä… *hih* =D
P1030389.JPG
Kamerasta löytyi hauska asetus kuvankäsittelyyn, alla siis kuvaa lahjansaaja Miffestä! 😉
PC310205.JPG

PC310214.JPG
Mukavaa tiistaita kaikille! ♥
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Miffe-koiran ikiomat joululahjat by Bruka Design

  1. Jos mulla ois koira, ostaisin just samanlaiset peltiboksin ruokapussille! Aivan ihana! Pitäähän sitä nyt vähän lemmikkejäkin hemmotella 😉 Harmi ku tuollasia ei oo olemassa "hamster food" tekstillä :DDhttp://cristiinam.blogspot.com

  2. Tuollainen pienempi ja nätti astia koiranruoalle olis kyllä kiva 😛 Meillä säilyy pieni määrä koiran ruokaa sellaisessa läpinäkyvässä vanhassa karkkilootassa 😀

  3. CristiinaM: Siun tarttee tuunata sellainen "hamster food"-boksi! 🙂 Valkoinen peltiloota ja omalla tekstillä sisustustarra siihen tai sitten askartelet sen tekstin itse kontaktimuovista! :)Tiia: Meillä kun oli ennen kaksi koiraa, niin ruokaa kului ihanhirveitä määriä. Mä pussitin pakastepusseihin keittiön alalaatikkoon 15kg säkit aina. Ne isot ja kirjavat pussukat on kamalia. :)Nyt kun on enää tuo neiti-nirso (inhoo kuivaruokaa), niin 4kg pussi riittää melkein 3vkoksi. Sain viimein hankittua tuollaisen sisustukseen sopivan lootan, jei! =D

  4. Ihania! Meillä tuo sama "Dog Food", mutta tuo kuppi liian iso meijän vuffelle 😀 Muuten olisi sekin jo hommattu 😉 Tuolla boxissa tosin mahtuu säilömään myös kaikkia herrkupatukoita ja luita, sillä tuo meidän muru syö niin vähän papanoita 😀

  5. Onpas kiva ruokaboxi! Tuonhan kehtaa pitää esilläkin, meillä Benefulit ängetään piiloon apteekkarinkaappiin ;D Ei tod. mitään silmiä hiveleviä sisustusesineitä!

  6. E: Meillä kans säilytetään herkut tuolla boxissa. Jos en ole ihan väärässä, niin tuota Brukan dog food-kippoa sai myös sellaista minikokoa, XS (sopii esim chihuahualle). Meillä kipon koko on M ja se on just hyvä ruokailuun keskikokoiselle piskille (vesikipoksi liian pieni). J&M: Meillä kans Benefulia! :)Välillä on ostettu niitä eläinkauppojen ruokia, mutta neiti ei syö niitä lainkaan. Kiva oli säilöä 15kg verran raksuja laatikoissa kun ne ei oikein kelvannut, hih :).

  7. Inanaa: Sun miekkoselle sellainen "herkkuja pomolle"-purkki! Olis aika osuva! =D

  8. Oikeastikko??? Kyselin sitä aikoinaan eräästä Brukaa myyvästä liikkeestä ja silloin vastaus oli, että pienempiä on ainoastaan niitä "Cat" tekstillä olevia! Pitääkin alkaa etsintöihin 😉

  9. E: Mä aloin nyt epäilemään, että oliko se sittenkään Brukan kulho minkä näin??! ;)Mutta ainakin sellainen pikkuinen dog-kippo valkoisena hopeisella tekstillä on olemassa. Mä yritän etsiä, mistä sellaisen saa ja heti kun löydän niin tuun kertomaan… Prismassa oon nähnyt yhden version, mutta siinä oli teksti mustalla (ja just sellainen ihan minikokoinen kulhonen). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *