Method Pink Grapefruit puhdistussuihke

Huomenta! ūüôā

Mun tuoksuton Go Naked-suihkeeni alkaa olla lopussa ja uutta mietiskelin tilalle. Prismassa kuitenkin t√∂rm√§sin verigreipin tuoksuiseen puhdistussuihkeeseen ja p√§√§tin ottaa sen testiin samantien. Hinta oli suorastaan halpa, 5,90 euroa. ūüôā Tosin suihkeita oli hyllyss√§ vain kolme ja nekin niin orvonn√§k√∂isi√§, ett√§ ep√§ilen niiden olleen alennuksessa ja poistuvien tuotteiden joukossa.

P1030398.JPG
Go naked & Pink grapefruit

Siskolle ostin syntt√§rilahjaksi oman pullon pink grapefruittia ja mielenkiinnolla odotan mink√§laisen vastaanoton se saa. ūüôā Siskolla kun on tosi herkk√§ nen√§ (ja migreeni√§).

Edit 6.1.2012: Sisko tykk√§si Pink Grapefuitista tosi paljon! H√§nell√§ tosiaan on hajuyliherkkyytt√§ ja hyvin monet tuoksut / hajut aiheuttaa migreenikohtauksen. Mutta t√§m√§ ei, vaikka sisko ensin sit√§ pelk√§sikin. ūüôā
Eli myös herkkänenuisten kannattaa tutustua tähän tuotteeseen! =D

Omaan nenuuni tuotteen tuoksu on miellyttävä. Keveäksi ja raikkaaksi sitä kuvailisin. Tuli muuten ihan Body shopin ihanat suihkugeelit ja kuorinnat mieleen. <3

Pesutulos on yhtä hyvä kuin Methodilla yleensäkin. Lika lähtee ja tahrat kans.
Keitti√∂ss√§ tosin siirryin takaisin Universal Stonen k√§ytt√∂√∂n, se jos mik√§ irroittaa rasvat ja pinttym√§t. Mutta muilla pinnoilla tykk√§√§n k√§ytt√§√§ suihkemuodossa olevaa pesuinetta ja siihen n√§m√§ Methodit ovat parhaita! ūüôā

‚ô•:lla Miia

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Method Pink Grapefruit puhdistussuihke

  1. Vitsit kun en oo vieläkään muistanut hakee noita Methodin tuotteita, tarvis testata kans ;O) Meilläkin on kovassa käytössä Universal Stone, ihan maailman paras aine ja riittoisa! &amp;lt;3

  2. L√∂ytyisk√∂h√§n meid√§nkin Prismasta… Itse tykk√§√§n tuoksuista, Body Shopin just ihania! Olen etsinyt noita puhdistusaineita, muttei ole viel√§ tullut vastaan. Hyv√§√§ alkanutta vuotta!

  3. Minna: Universal stone on kyll√§ ihan huippu tavaraa! ūüôā Ira: Meid√§n Prismassa oli vaan tuota pink grapefruittia ja sekin oli &amp;quot;piilossa&amp;quot; alimmalla hyllyll√§. Toivottavasti l√∂ytyy, ett√§ p√§√§set testailemaan! On ihanan tuoksuista, harmi vaan ett√§ tuoksi ei kest√§ kovin kauaa… :)Inanaa: Toivottavasti Prismaan tulisi lis√§√§ niin ei tarttis kauempaa hakea! ūüôā *hih*

  4. Meillä käytettiin pitkään tuota pinkkiä -tykkäsin kovasti. Pitäisikin muistaa hankkia sitä lisää.

  5. Anttis: Itse tykk√§√§n kans kovasti! Mukavaa vaihtelua tuon tuoksuttoman suihkeen j√§lkeen! ūüôā

  6. Helsingin Stockan kemppariosastolla oli tuota Pink Grapefruit tuoksuista Methodin nestesaippuaa eli siis k√§sisaippuaa. Ja montaa muutaki tuoksua! Hinta tais olla 7,90 ūüôā

  7. Inanaa: tattis vinkkaamisesta! M√§ itse meinasin ostaa Body Shopista ison suihkusaippuan ja laittaa sis√§ll√∂n Companie de Marseille-lasipulloon. Se lasi pullo on niiin kiva ja kaunis valkoisine teksteineen. Ja taitaa tulla hieman edullisemmaksi…. ūüėČ

  8. Hei! Mulla on my√∂s migreeni√§ ja monet vahvat tuoksut esimerkiksi juuri pesuaineissa on liikaa. Tuosta pink grapefruitista kuitenkin tykk√§√§n, eik√§ aiheuta p√§√§ns√§rky√§. Aivan ihanalta tuoksuu koti tuon suihkeen j√§lkeen. Ja min√§kin ostin omani Prismasta 5,90‚ā¨:lla ūüôā

  9. Heidi: Tuoksu on ilmeisesti niin luonnollinen, ettei se aiheuta sit√§ normaalia &amp;quot;t√∂k√∂tti-p√§√§ns√§rky√§&amp;quot;. Sisko tosiaan tykk√§√§ tuosta ja tarkoitus on siirty√§ muissakin pesuaineissa k√§ytt√§m√§√§n Methodeja. Itsell√§ni on huomenna siivousp√§iv√§, enk√§ malttaisi odottaa ett√§ p√§√§sen suihkauttelemaan tuota pinkki√§! *nam ja snuuf* ūüôā

  10. Kiitos innoituksesta! Olen nyt ostanu noita Methodin tuotteita ja olen tosi tyytyv√§inen. Idean sain t√§√§lt√§ blogistasi ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *