Method Pink Grapefruit puhdistussuihke

Tuoksuton Method Go Naked -puhdistussuihkeeni alkaa olla lopussa ja uutta mietiskelin tilalle. Prismassa kuitenkin törmäsin verigreipin tuoksuiseen puhdistussuihkeeseen ja päätin ottaa sen testiin samantien. Hinta oli suorastaan halpa, 5,90 euroa. 🙂 Tosin suihkeita oli hyllyssä vain kolme ja nekin niin orvon näköisiä, että epäilen niiden olleen alennuksessa ja poistuvien tuotteiden joukossa.

Method Pink Grapefruit Puhdistusaine Omakotivalkoinen

Siskolle ostin synttärilahjaksi oman pullon tätä pink grapefruittia ja mielenkiinnolla odotan minkälaisen vastaanoton se saa. Siskolla kun on tosi herkkä nenä (ja migreeniä). Omaan nenuuni tuotteen tuoksu on miellyttävä. Keveäksi ja raikkaaksi sitä kuvailisin. Tuli muuten ihan Body shopin ihanat suihkugeelit ja kuorinnat mieleen.

Pesutulos on yhtä hyvä kuin Methodilla yleensäkin. Lika lähtee ja tahrat myös. Keittiössä tosin siirryin takaisin Universal Stonen käyttöön, se jos mikä irroittaa rasvat ja pinttymät. Mutta muilla pinnoilla tykkään käyttää suihkemuodossa olevaa pesuinetta ja siihen nämä Methodit ovat parhaita!

Edit 6.1.2012: Sisko tykkäsi Pink Grapefuitista tosi paljon! Hänellä tosiaan on hajuyliherkkyyttä ja hyvin monet tuoksut / hajut aiheuttaa migreenikohtauksen. Mutta tämä ei, vaikka sisko ensin sitä pelkäsikin. Eli myös herkkänenuisten kannattaa tutustua tähän tuotteeseen! 🙂


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.