DIY nukkekodin tuunaus, väliaikatietoja

Huh ja puh, nyt on eka kerros sävytettyä pohjamaalia sudittu. Itse maalaminen menee nopeaan, mutta teippailu meinas viedä hermot tyystin. Tuo nukkekoti on kasattu ziljoonasta osasesta ja ikkunankarmit ovat osittain liimattu. Katsoin parhaaksi jättää talon suurimmaksi osaksi purkamatta ja kikkailla maalarinteipin kanssa.

Tässä siis part 1: Yksi kerros Tikkurilan Helmi pohjamaalia sävynä harmaa K488

P1060452.JPG

Klo 21.00 vetäsen toisen kerroksen pohjamaalia ja huomenna yksi kerros pintamaalia. Sitten se olla valamis! 🙂

10 kommenttia “DIY nukkekodin tuunaus, väliaikatietoja

  1. Hyvältä näyttää! Tosi kaunis nukkekoti 🙂 Mulla on niin haaveissa joskus rakentaa oma…mut millähän ajalla… 😀

  2. Veera: Katselin kans niitä nukkekodin rakennussarjoja, mutta ajanpuute sai valitsemaan valmisvaihtoehdon. :)Tää on kyllä ollut tosi hyvä käytössä, että en voi valittaa kuitenkaan *hih* =DMarie: Sisustuselementtiä hieman haeskelinkin. Siksi päätin maalata talon samalla harmaalla kuin tytön huoneessa pari seinääkin! :)Huomenaamulla vielä pintamaali ja siitä 5h eteenpäin niin talo on valmis!

  3. Hyvä sävy! Joo, kun olisi maalaushommia varten sellainen apu-teippari, niin kyllähän sitä maalaisi vaikka mitä 🙂

  4. Aivan ihana tuo nukkekoti harmaanaki! <3 Varmasti työtä teettää, hui, ko pieniä osasia jokka teipata 🙂 Onneksi ei oo minun rojekti 😛

  5. Kiitoksia kommenteistanne! :)Pintamaali on sudittu aamulla ja tarkemmin maalipurkin ohjetta tutkittuani huomasin kuivumisajan olevankin 3vrk. Joten tiistaina vasta kuvia projektista, kun saan nukkekodin siirrettyä omalle paikalleen! (nyt se on taloyhtiön kerhotilassa turvassa pikkusormilta =D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *