Pikkuruinen muutos olkkarissa

Olohuoneen ikkunan edessä ollut senkki lähti tänään uuteen kotiin, viimein! 🙂 Se ehtikin seilaamaan paikasta toiseen moooonta kertaa, viimeisimpänä sijoituspaikkana juuri tuo ikkunan edusta.

TuplaKupla-lattiavalaisin pääsi takaisin omalle paikalleen. Ja nyt iltasella sainkin loistavan älynväläyksen ja  päätin kokeilla Kartellin Jolly-pöytää (lainattu makkarista) sohvan viereen. Päällensä Jolly sai rakkaan pöytävalaisimeni (merkistä ei haisuakaaan =D).

Kysymys kuuluukin, mitä mieltä olette? Pitäisikö hankkia kolmas Jolly tuohon sohvan viereen (tuo kyseinen Jolly siirtyy siis takasin makkariin) vai onko parempi ihan vaan ilman sivupöytää… 🙂

P1080460.JPG

P1080458.JPG

P1080459.JPG

♡:lla Miia

13 kommenttia “Pikkuruinen muutos olkkarissa

 1. Ööööö… Nyt pistit pahan :O) Mutta nyt tulee rehellinen vastaus: Itse en kyllä hommais/laittais lisää lamppuja tai pöytiä, tuplakuplat vie jo niin paljon huomiota olkkarissa että en ees meinannut huomata tota pöytää ja lamppua, olkkari on just hyvä mitään sinne lisäämättä 😀 Hih! Mutta päätöshän on tietty sun ja teidän, kuinka itse haluatte olkkarin olevan <3!

 2. Heissan :)Pikkupöytä on sohvan vieressä ihan hauska, mutta mun mielestä nuo kaksi valaisinta taistelevat nyt liikaa huomiosta – siis tuo iso Tuplis ja tuo pöytävalaisin. Eli en jättäisi pöytää tuohon, jos aiot säilyttää pöytävalaisinta sen päällä.Ehkä muutenkin olisi parempi pitää tuo Jolly vain makkarissa, sillä näyttäis olevan vähän ahtaat paikat tuossa. 🙂 Voi tietysti olla, että kuva huijaa.

 3. Mun mielestä näyttää kivalta tuon pöytä-lamppu -kompleksin kanssa eikä yhtään sekasortoiselta. Tykkään! 🙂

 4. Mie kyllä tykkään tuosta näystä 🙂 Kirkas pöytä ei tuki tillaa ja valasin antaa mukavaa tunnelmavaloa talveen ja seinäki tullee jotenki paremmin esille 🙂 Näyttää niinku tuo asetelma ois aina ollukki tuossa 🙂

 5. Pöytävalaisin on tosi kaunis, mutta itse jättäisin tuon kulman ihan tyhjilleen. TuplaKupla on itsessään niin massiivinen ja näyttävä, että sen ja sohvan lisäksi en tuolle seinustalle laittaisi enää muuta. Näin se saa kaiken ansaitsemansa huomion! Mutta, jos koet että tarvitset sohvan viereen laskutilaa pienen pöydän muodossa, siihen tuo läpinäkyvä akryylipöytä on ihan omiaan! Ilmavan ja huomaamattoman näköinen.

 6. Kiitoksia ihanan rehellisistä vastauksistanne! =D Joskus jää itseltä näkemättä monta asiaa, kun on niin tottunut omiin tavaroihinsa! :)Ja allekirjoitan siis täysin tuon, ettei pöytävalaisimen muotoilu istu lainkaan ympäröiviin esineisiin. KAUNIS KIITOS SIIS TEILLE! <3 Saatte toimia mun silminä jatkossakin!Mulla vaan on nyt yksi onkelma… siitä tulossa postausta seuraavaksi ja samaan aiheeseen liittyen… 😉

 7. Läpinäkyvä pöytä sopii kivasti sohvan viereen ja tarjoaa laskutilaa. Ehkä pöytälampun voisi jättää pois, en tiedä…Hyvältä näyttää ilman pöytääkin, mutta vaihtelu virkistää aina!

 8. white flavours: Iltaisin yleensä istun koneella tuossa sohvan nurkassa ja kahvi/tee kupin kanssa on aina saanut säätää, kun ei ole ollut mitään laskutilaa. Siihen tarkoitukseen tuo pöytä on ihan täydellinen. =D tuo lamppu vaan on vähän niin ja näin… Mutta se on mulle niin rakas, että tahdon sen olevan kuitenkin esillä (eikä kaapissa) 😉

 9. Onneksi teillä on muuallaki kulmikkuutta: sohvassa ja isoissa peileissä tuossa vieressä ja tyynyt kans ja keittiön pöytä, että jos tykkäät tuosta valasimesta ihan tuolleen, niin anna vaan olla tuossa 🙂 ja minun silmiin tuo istuu hyvin tuohon ko on vielä isohko valasinki eikä mikkään pikkupiiperrys 🙂 Ja onhan se kiva nähäkki jotaki jos iltasin esim. lukkee lehteä tuossa sohvan nurkassa 🙂 Mutta jos itteä ei miellytä valasimen paikka niin toivottavsti löyvät hyvän paikan, koska se on sulle niin tärkiä valasin <3

 10. Meän Satu: Sulla on kyllä silmää näille jutuille! Ihanaa kun autat minuu… =D. Lukuvalona tuo toimii tosi hyvin ja on kyllä ihan hyödyllinenkin. Tietokoneella kun istun sohvanreunalla, niin silmät tulee iltasin kipeeksi, jos ei ole mitään taustavaloa. Tuo jääpi nyt tuohon sohvan nurkkaan, ainakin siihen asti että keksin paremman ratkaisun. 🙂

 11. Mikä toi teidän ihana sohvanne on? Olen yrittänyt löytää tiedon täältä postauksien ihanasta maailmasta mutta olen kai sokea kun en sitä vain löydä 🙂 On todella kaunis sohva ja olemme juuri etsimässä valkoista nahkasohvaa niin kommentit sohvista on tässä tilanteessa enemmän kuin tervetulleita ♥ Blogisi on muuten kattava ja kaunis, kuten kotisi!

  1. Hanna-Mari: Meidän sohva on ostettu Maskusta ja on merkiltään Bellus. Malli on Magnum, jossa putkityynylliset selkätyynyt. 🙂 Belluksen sohvat ovat todella laadukkaita, pehmusteet pysyvät kuosissaan vuodesta toiseen ja nahka on todella kestävä ja paksu. Meillä oli aikaisemmin musta Belluksen sohva, muuten sama mutta kulmamalli ja materiaali oli verhoilun osalta alcantara. Se on aivan priimakuntoinen edelleen, vaikka on jo 6 vuotta vanha. Samoin meidän nahkainen valkoinen Bellus, joka on reilut pari vuotta meitä palvellut eikä moitteen sanaa ole sanottavana. :)<br />
   <br />
   HInta on maltillinen 2000-4000 euroa, riippuen millaisen sohvan tahtoo. Sohva rakentuu moduleista, joten voitte valita käsinnojan leveyttä, selkänojan tyynyvaihtoehtoja yms. :)<br />
   <br />
   Bellus voittaa mennen tullen kilpailijansa, hinta-laatu suhde on aivan huippu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *