Jolly-pöytä seikkailee Part 3

Eilen sain ajatuksen kokeilla Jollya ja lamppua vielä eteiseenkin. Tässä kuvia kahdesta eri vaihtoehdosta:

P1090480.JPG

P1090482.JPG

P1090478.JPG

P1090487.JPG

P1090489.JPG
Eteinen menee remontin yhteydessä uusiksi. Tuohon ulko-oven ja ikkunan väliin tulee kaappi ulkovaatteille, joten Jolly ei voi jäädä tuonne. Mutta ihan mielenkiinnosta tahdoin kokeilla eri variaatioita… =D

Mukavaa tiistaita! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Jolly-pöytä seikkailee Part 3

  1. Mie tiän tuon tunteen ko siirtelee jotaki esinettä pitkin kotia ja esine sopis joka paikkaan hyvin eli on liikaa vaihtoehtoja 😀 että yritä siinä sitte päättää mihin sen laittaa 😀 ellei sitte osta uusia valasimia entisen lisäksi hihi 😀 Tuo pyöreä varjostin on kans erittäin hyvännäkönen jalkaan 🙂 tosin sitte se ei oo sama ko oikialla varjostimella mutta niin, tarviiko sen sitte ollakkaan 🙂 Voi apua! Onneksi mie en jouvu päättään tuon valasimen paikkaa ja varjostinta 😀 Mutta pyöreäki on hieno ja jos miellyttää sinun silimää enemmän, anna vaan ollakki pyöreämpi varjostin valasimessa ko sinun koti ja sie näät sen joka päivä, me nähhään se vaan kuvassa 🙂 tai sitte vaihtelet kerran viikossa varjostinta 😀 😀 😀

  2. Ihana olet! Toi on niin tuttun kuulosta, &amp;quot;joskos kokeilisi sittenkin tuohon&amp;quot;… :)Onko peilit Iskusta? Itselläni on tuulikaapissa samannäköinen, mutta pienempi. Kaunis koti teillä on. :)TerkuinIMAGE

  3. Meän Satu: Mä pyöritän tavaroita ja kalusteita ristiin rastiin monta kertaa vuodessa. =D Se on hyvä, että meillä on kalusteet sellaisia, että ne sopii jokapaikkaan… *hih* 🙂

  4. IMAGE: 🙂 *tsih hih* :)Peilit on Ikeasta, Mongstad-nimiset… Tosi hyvä hinta-laatu-suhde! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *