7 kommenttia “Inspiraatiokuvia ♥

  1. Mun tyttäreni on halamoinu jo muutaman vuoden tollasesta trukkilava pöydästä. Mitenköhän sellasen käsittelis niin, ettei pöly tarrais siihen kuin takiaispallo ? 🙂

  2. Anne: Mä luulen, että ainoa tapa käsitellä tuollainen lava on tehdä pieni hionta ja kirkas lakkaus tai petsi. Laittaisin siihen vielä lasin siihen päälle suojaamaan. Uudemmat lavat kun ovat sellaisia kelletäviä (ei yhtään kivoja), niin niihin tekisin suosiolla kunnollisen maalipinnan, varmaankin valkoisen… Aika hyvin uskoisin pölyn lähtevän ihan imuroimalla (lakka/petsi) ja kun hioo ne pahimmat "puupiikit" pois, niin niihinkään ei sitä pölyä jää. =D

  3. Meillä on tollanen lava sohvapöytänä. Se on kylläkin sellanen pienempi lava kun iso ois ollu liian suuri meiän nykyseen olkkariin. Mies hioi pahimmat tikkuset pois ja käsitteli kahteen kertaan kuultovalkoisella Osmocolor-vahalla.Postailin pöydästä blogissani: <a rel="external nofollow" href="http://bohemehoming.blogspot.com/2011/07/mies-sisustaa-olohuoneeseen-sohvapoytaa.htmlMeillä&quot; target="_blank">http://bohemehoming.blogspot.com/2011/07/mies-sisustaa-olohuoneeseen-sohvapoytaa.htmlMeillä</a&gt; kun ei oo siinä päälliosassa niitä rakoja, niin ei olla laitettu lasiakaan vaikka sellainen alunperin ajatuksissa oli. Pölyt on pyyhitty kostelalla luutulla ja ihan hyvin irtoaa :).Kivoja oli nämä inspiskuvat! Ihanat laatat yhdessä kuvassa :).

  4. Veera: :)Saila: Kiitoksia oman käyttökokemuksenne jakamisesta! =D Tälläisistä konkreettisista vinkeistä on suuri hyöty… 🙂

  5. Jonanna: Kevät saisi tosiaankin jo tulla! =D Mä niin kaipaan auringonpaistetta ja lintujen laulua…. *haikea huokaus* 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *